Autors Tēma: Quo vadis, tirgus liberalizācija?  (Lasīts 3645 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Kordēlija

• Viesi
Re: Quo vadis, tirgus liberalizācija?
« Atbilde #30 : 2018. gada 16. novembris, 08:40:32 »
Par "mašīnu", kura piespiedu kārtā jānomā. Kaut gan pēc tam tā stāv, nolikta pie sētas.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2018. gada 16. novembris, 09:23:35 »
ja nevajag, jāatsakās. Man arī nebūtu intereses pie kāda uzturēt savas trubas un ventiļus, ja viņš manu produktu nelieto.. Zociālisms is over..

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #32 : 2018. gada 16. novembris, 09:43:28 »
Mani riņķi nekur nav jābūvē - stāv uz kājiņām uz virsmas.
Ja neslēdz vienlaicīgi ar tējkannu, tad vadi nav jāmaina.

Sev, protams, pārvilku - 3 fāzes.

« Atbilde #33 : 2018. gada 16. novembris, 11:08:44 »
ja nevajag, jāatsakās. Man arī nebūtu intereses pie kāda uzturēt savas trubas un ventiļus, ja viņš manu produktu nelieto.. Zociālisms is over..

Lietoju, bet maz un reti :) Un kaut kā neatminos pēdējo reizi, kad pie manis būtu iegriezies LG meistars, lai pārbaudītu, vai manā galā ar viņu ventiļiem viss kārtībā.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #34 : 2018. gada 17. novembris, 23:13:49 »
Še kur būs neiebūvējams indukcijas riņķis. Kad beidz lietot, var pakārt uz nagliņas pie sienas. ;)
https://www.ikea.lv/lv/products/virtuve/virtuves-sadzives-tehnika/plits-virsmas/tillreda-parvietojama-indukcijas-plits-balta-art-00331627?_sgm_campaign=scn_1073b17e052c000&_sgm_source=00331627&_sgm_action=click

Karoč, šitā izskatās baigi laba - biju šodien IKEA, aptaustīju, pacilāju, plānoju kaut kad laikam iegādāties tādu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2018. gada 18. novembris, 00:14:57 »

Karoč, šitā izskatās baigi laba - biju šodien IKEA, aptaustīju, pacilāju, plānoju kaut kad laikam iegādāties tādu.

Ir arī līdzīgi varianti iekš PTA.
http://pta.lv/lv/211159-maza-sadzives-tehnika/211182-cepsanai-varisanai/211194-mini-plitis/prece/6315-sencor-scp-3201-gy-indukcijas-virsma

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #36 : 2018. gada 18. novembris, 08:59:23 »
Ja runājam par ķīniskajām, tad Sencor man nevieš lielāku uzticību par Esperanza, kas tomēr ir 2x lētāka un mierīgi kalpo jau 1,5 gadus.
IKEA ar saviem 3 kg svara, rokās paņemot, iegūst citu cieņu.

Vai zināt, ka datoriem nosaka barošanas bloku kvalitāti?
Pēc svara.
Nopietni.

Atslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2018. gada 18. novembris, 09:19:32 »
Nekad nesaki nekad

« Atbilde #38 : 2018. gada 22. novembris, 13:50:51 »
Klau, man radās jautājums, cik elektrības tā indukcijas plītiņa ēd? Var jau būt, ka manā gadījumā tas ietaupījums nemaz nesanāk? Vismaz     atceros, ka elektriskie sildītāji to elektrību rij nejēgā. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2018. gada 22. novembris, 14:00:42 »

Vai zināt, ka datoriem nosaka barošanas bloku kvalitāti?
Pēc svara.
Nopietni.

es it kā to spēju pieņemt, ja runa ir par jaudīgiem amplifaieriem, bet vai tiešām prastai maiņstrāvas pārveidei uz līdzstrāvu un sprieguma samazināšanai tagad nav pietiekami labas elektroniskās komponentes, kas nesver kilogramus? Nu nevar būt, ka vecs, 5kg smags dūcošs PSRS laiku trafiņš ir ar kaut ko dikti labāks.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #40 : 2018. gada 22. novembris, 15:10:36 »
cik elektrības tā indukcijas plītiņa ēd? Var jau būt, ka manā gadījumā tas ietaupījums nemaz nesanāk? Vismaz     atceros, ka elektriskie sildītāji to elektrību rij nejēgā.
elektrība ir visdārgākais siltuma avots, tālāk nāk mazuts ar gāzi.

gāzes tarifi ja kas arī ir kilovatstundās - var salīdzināt cik maksā 1 kWh  ;)