Gribat par mani pasmieties? Ir iespēja. Pati sēžu ķiķinu, ko citu darīt...
Gluži sadzīviska lieta - mājās salūza birstes kāts. Tas no plānā metāla ar vītni galā, kur grīdas mazgājamo mopu uzskrūvē. Mūžvecs jau bija, nekāds brīnums, ka izbeidzās. Teiksiet, kur problēma - maksā kapeikas, pārdodas uz visiem stūriem - aizej nopērc vietā? Ha, man arī sākumā tā likās! Bet nēēē, nav vis tik vienkārši!
Pirmajā piegājienā sapinos gudrībā - domāju, nopirkšu koka, tas nesalocīsies. Nopirku, atvedu mājās - jopcik, neder, vītne galā savādāka, mopu nevar uzskrūvēt. Ko darīt, pati vainīga, paķēru, neapskatījusies riktīgi.
Otrajā piegājienā, vienā Vidzemes mazpilsētas veikalā, izvēlējos i vītni pareizo, i krāsu smukāko, i garumu ērtāko, pie kases samaksāju un - nostutēju blakām, kamēr pārējos sīkos pirkumus maisiņā sakrāmēju. Nu, tā šamais tur arī palika stāvam, kamēr es ar maisiņu aizbraucu...
Trešajā reizē, Rīgas Depiņā, atkal izvēlējos i vītni pareizo, i krāsu smukāko, i pie kases noskenēju un... noguldīju uz kases lentas, kamēr sīkos pirkumus sakrāmēju... Kā domājat, vakarā, kad dienas iepirkumus no mašīnas mājā stiepu, tas slotaskāts starp viņiem bija?
Vot, sēžu tagad domāju - vai TTA dod ziņu, ka nafik manā mājā grīdas mazgāt, pietiks uzslaucīt? Vai tomēr mēģināt vēl ceturto reizi, moš izdodas arī mājās atvest? Vai palūgt labāk kādam citam, lai man to slotaskātu nopērk?