Katru menesi pirms MR nedelu saakas rauduloshana, blaustishanas, ardishanas, viss kaitina, viss besi...visam nav nekadas jeegas, viss gruti, viss Radas melnas krasas...Jutu kaa hormoni trako….nu man ir ari vairogdziedzera problemas, par maz hormonu, nogurums nomoka….Esmu precejusies, ir mani pashas 2 berni un viira 3 berni….dzivoju arzemes, parvacos pirms 10 gadiem...sheit neviens nepalidz ar bernu pieskatishanu...varbut es izklausos cikstule, es nezinu...es stradaju un visu pa majam daru...virs nomaksaa kreditu...edamo...manas fianses mazakm lietam….bet runa ir tas, ka man gandriz nav briva laika, vienmer esmu gimene, maajas, gimene maaja, ne draugu, ne pazinu...un pat viira gimene tikai uzrodas ciemos uz dzimshanas dienam un Ziemassvektiem...vini kaut Kadi veesi negrib mani kaut kaa pienemt...un vistrakak kad kad es slimoju, mani viira vecaki nepieskata mazo 4 gadibo bernu...a ja berns slimo, tad nemu bernu pie sevis uz darbu, jo atkal neviens nepieskata, nerunasim par romantiskajiem vakariem, vai nedelas nogalem vai brivlaikos...esmu sastaistita visu laiku ar berniem un maaju un darbu...it kaa esmu laimiga un man kauns ir sudzeties...bet es jutos kaa izsmelusies, neko negribas...viss liekas tik peleks un neinteresants…..Vai kaada ari taa juutas ?