Autors Tēma: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas  (Lasīts 4144 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Sfinksa

Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas
« : 2018. gada 01. decembris, 17:05:16 »
Katru menesi pirms MR nedelu saakas rauduloshana, blaustishanas, ardishanas, viss kaitina, viss besi...visam nav nekadas jeegas, viss gruti, viss Radas melnas krasas...Jutu kaa hormoni trako….nu man ir ari vairogdziedzera problemas, par maz hormonu, nogurums nomoka….Esmu precejusies, ir mani pashas 2 berni un viira 3 berni….dzivoju arzemes, parvacos pirms 10 gadiem...sheit neviens nepalidz ar bernu pieskatishanu...varbut es izklausos cikstule, es nezinu...es stradaju un visu pa majam daru...virs nomaksaa kreditu...edamo...manas fianses mazakm lietam….bet runa ir tas, ka man gandriz nav briva laika, vienmer esmu gimene, maajas, gimene maaja, ne draugu, ne pazinu...un pat viira gimene tikai uzrodas ciemos uz dzimshanas dienam un Ziemassvektiem...vini kaut Kadi veesi negrib mani kaut kaa pienemt...un vistrakak kad kad es slimoju, mani viira vecaki nepieskata mazo 4 gadibo bernu...a ja berns slimo, tad nemu bernu pie sevis uz darbu, jo atkal neviens nepieskata, nerunasim par romantiskajiem vakariem, vai nedelas nogalem vai brivlaikos...esmu sastaistita visu laiku ar berniem un maaju un darbu...it kaa esmu laimiga un man kauns ir sudzeties...bet es jutos kaa izsmelusies, neko negribas...viss liekas tik peleks un neinteresants…..Vai kaada ari taa juutas ?

Atslēdzies Spārka

Re: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas
« Atbilde #1 : 2018. gada 01. decembris, 17:52:40 »
Ir bijis, bet ne ārzemēs, tepat.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #2 : 2018. gada 01. decembris, 18:03:32 »
Tikai kur lai smelas energiju, speeku, sajuta tada, ka tikai rukaa un rukaa un maajas un maajas...neko citu dzive neredzu tada pati kaa LV bija dzive, tada i arzemes, vienigi LV bija lidzas gimene, draugi, tantes, krustmates.---a sheit kulies malies viens kaa pirksts...it kaa gimene ir...bet jutos vientuli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2018. gada 01. decembris, 18:20:26 »
Nedēļas nogalēs kur iziet nevar? Tūlīt jau Ziemassvētku brīvlaiks, kkur aizbraukt,
vidi pamainīt, kādus jaunus iespaidus, vai pie savējiem uz Latviju.
Ko vīrs par to saka, kā Tu jūties? Ka apnikums iestājies?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2018. gada 01. decembris, 18:22:38 »
Kad mana sieva sāk līdzīgi čīkstēt, es viņai saku aptuveni tā: "Grūti, ģimene liela un nav laika atpūtai? Bet tu padomā, kā būs tad, kad visi bērni aizies dzīvē! Sēdēsim vieni paši divatā mājās un piekto stūri meklēsim, atpūta ... Jā, atpūtušies un tā tālāk, tikai tā atpūta pēc kāda pusgada jau kā rūgta nāve būs apnikusi." Apdomājas sieva un "Jā, tā laikam ir." :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2018. gada 01. decembris, 18:26:52 »
 Viens ir čīkstēšana, kuru pēc aprunāšanās un apdomāšanās var izbeigt, bet otrs - organisma bioķīmija.

Svarīgi atšķirt, kas ir kas

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #6 : 2018. gada 01. decembris, 18:27:55 »
Nu mes brivdienas izbraucam kur citur...un paliekam kaut kur Hoteli….bet mazakais berns jau janem lidzi jo VIIRAMATE NEPIESKATA, taa ka atkal cik garsh tik plats, vide nomainita, bet pienakumi tie pashi…
A vot pec divvientulibas es ilgojos...bet vienmer tad 10, 15 min...shitie visi fiksiem, kamer berni gul, kamer berns skatas TV, tas saak apnikt, nekadas romantikas tikai FIKSIE VARIANTI...nekadas nedelas nogales ar izguleshanos...celos 5:00 jo berns pieradis taa celties...virs necelas, vins izgulas...vins tusee, vinam dzive nav apstajusies, bet taa kaa vina vecaki mazo nepieskata, taatad mana dzive ir pilnigi apstajusies, bet vins turpina dzivot kaa bija pieradis un vienemer saka, ka vins savulaik pie saviem 3 berniem jau atsedejies...a es lai ar savejiem sezu...viens man ir no bijusas laulibas berns 10 gadi un viens kopigais 4 gadigais….bet pienakumi diemzel gulstas tikai uz maniem pleciem, pat slimot nevaru atlauties...jacelas, jagatavo, jatira….

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2018. gada 01. decembris, 18:33:34 »
Gan jau runa nav par plezīru pusgada garumā...
Bez elpas atvilkšanas var arī to laiku nesagaidīt, kad to piekto stūri meklēt.
Pārdegt rutīnā. Dzīve jau ir šodien. 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2018. gada 01. decembris, 18:38:29 »
Ok, ģimene nepalīdz. Vai nav kādi vietējie draugi, tautieši vai kaimiņi, ko paaicināt palīgā? Bērnu skolasbiedru vecāki? Kaut vai par maksu?
Es saprotu, ka ir grūti. Labā ziņa ir tā, ka bērni izaug.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2018. gada 01. decembris, 18:38:37 »
Nez, man bērns nekad nav traucējis. Nevienā vecumā.
A dzīve no darba un mājām sastāv, tas jā.. un mūžīgā izdegšana.. Tā kā saprotu to visu. Pat negaidu nekādu risisnājumu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2018. gada 01. decembris, 18:39:24 »
Algot aukli. Būs laiks romantikai.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #11 : 2018. gada 01. decembris, 18:40:41 »
Es jau saprotu ka taada dziive, bet nu no izjutam es nevaru palepties...tas emocijas vienkarshi atnak un velkas aptuveni nedelas garuma, bet jacelas, jaiet uz darbu, jaskrien uz bernudarzu, ar bernu uz kursiem, ar otru bernu jasagaida no skolas….jabut visam majas gatavam un kartiba...Ja man butu kaut nedela viena diena briiva bez pienakumiem...vai ja slimojot es varetu izguleties uz slimibas lapas un Oma pieskatitu bernus, es zinu ka tas atrisinatu visu...bet cik reizes runats un nekas nenotiek, LV ir tiesam miilji Oma un Opa....a sheit sveshuma...pensionari grib tuset un mazberni ir pedeja viena...galvenais vinus neapgrutinat...dazkart stulbi ka taaa.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #12 : 2018. gada 01. decembris, 18:42:40 »
TUK, sheit aukles ir dargas, tad man nav jeega vispar iet stradat, jo atstatu visu algu vinai...Un tam pasakam ticet ka Arzemes nauda kaa debesmanna no gaisa kriit, tas logiski ir mulkibas. Un vel jau taa lieta, ka sheit aukles nepieskata, ja berns ir slims….nepieskata brivdienas...vai ja pieskata tad dubultmaksa…..tadel saku...tas gandriz vairs nav iespejams.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2018. gada 01. decembris, 18:44:04 »
Bišķi dusmas parāva. Omas un opi ir savu padarījuši, viņi arī kādreiz skrēja, savus bērnus audzinot. Bērni ir vecākiem, ne vecvecākiem. Ja kāds grib, lai piedalās, ja ne, neko nevar pārmest.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2018. gada 01. decembris, 18:46:18 »
man vienīgais, kas nāk prātā - ja nav iespējams mainīt apstākļus, tad ir iespējams mainīt attieksmi. Bet kaut ko jau ar tiem apstākļiem sagudrot var, visi kaut kā bērnus esam uzaudzinājuši.