Nolasās mentalitātes atšķirības . Nezinu, kas par ārzemiju... bet būtībā viss jarisina tikai ar vīru. viņš radušās situācijas priekšā ir tikpat atbildīgs cik tu. vecvecākus visp nav ko tur pīt iekšā.man visām paziņām,kam vīri vietējie nācies iziet caur pieņemšanas /nodošanas etapu. Kur sievai kā mātei un ģimenes kopuma turētājai bijis jāpieradina vīrs...ka nu būs tagad šitā, kā es saku ..nevis tā,kā tavu vecvecaku un vecāku mājās pierasts. Jo te, tagad ir mūsu ģimene...
jap, varbūt vecvecākiem liekas ka tu kko dari ne tā kā vinji... bet tu dari pa savam, un tas jāakceptē tavam vīram un viņam jātiek galā ar saviem vecākiem..lai tie nabaksta tev degunā savus noteikumus.
Par bērnudārzu jau Broņa izteicās...tur man nav ko piebilst, vienīgi,ja jau tētis ir labais tētis,tad lai tāds arii ir līdz galam. ja savāc bērnus pie sevis ,tad kad tam jābuut eX sievas termiņam,tad lai pats ar viniem arii darbojas, un tev tur nav obligāti jābuut par spundi visos caurumos.Janu vieniigi sen jau tā ir iegājies,ka tu esi tā spunde, tad gan viņam var būt lielas acis-kas noticis? vislaik tak tiki galā
P.s ja ārzemija Ukija, tad te nu gan depresiju gadiijumā ir palidziba ..un fiksa un rezultatiiva...