Autors Tēma: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas  (Lasīts 4107 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas
« Atbilde #30 : 2018. gada 01. decembris, 19:10:46 »
Vīrs zina, ka jūties slikti?
Man kkā izskatās, ka Tu tik visu uzņemies un ārēji nepaud, ka to nevēlies.
Neticu, ka mīlošs vīrs nereaģētu uz sievas sliktu pašsajūtu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #31 : 2018. gada 01. decembris, 19:11:46 »
Vīrs vai tad ir cittautietis ārzemnieks?

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #32 : 2018. gada 01. decembris, 19:12:07 »
Zigfrid, nu LV varbut darbojas bernu iesaistishana maajas darbos...mes jau ari meginam...bet nu esmu jau paris reizes dzirdejusi ka taa nedrikst...vecakais deels pat IZTEICAS VINS NEESOT KALPS.....a manejais puika vecakais samacijies stikus pat skola pasudzejas, izsauca uz parunam...BERNI arzemes ir NEAIZSKARAMIE....vini kaa pukes, tikai rupejies un lolo, bet nedrikst likt viniem stradat, pat ne lugt palidzet...viss pashiem jadara un jaapdanco.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #33 : 2018. gada 01. decembris, 19:13:06 »
Luize, jaa, arzemnieks….vins mani nesaprot...vins nesaprot, ka es jutos TE VIENA...lai gan jaa apkart it kaa ir cilveki….bet tapat sajuta, ka kulies malies viens par sho zemiti.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #34 : 2018. gada 01. decembris, 19:14:24 »
TUK, vins noraksta uz hormoniem un saka, vel bikin pacieties un viss tak bus labi, berni izaugs...Tikai es saku, bet slikti ir man tagad shaja momenta.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2018. gada 01. decembris, 19:15:47 »
Mājās vīrs vai tad nepalīdz neko?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2018. gada 01. decembris, 19:17:34 »
Zini, nemokies, brauc mājās, šeit ir vislabāk.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #37 : 2018. gada 01. decembris, 19:19:06 »
TUK par daudzajiem gadiem nu jau LV draugi ir izzudushi, radi ari attalinajusies...nu negaida mani neviens vairs LV atpakal.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #38 : 2018. gada 01. decembris, 19:21:19 »
LUIZE, biskin jau palidz, taa jau nav ka neko, un ari pirms pasakumiem, kopaa klajam galdu, uzkopjam….bet ja kaut kas nav kaa vajag, tad viiravecaki tikai man pa galvu izraksta un man tas ir apnicis….Ja senak es priecajos LV ka ir gimenes pasakumi, tad tagad kad zinu ka bus kopa Ziemassvetkus jasvin...man saakas nervozuma drudzis, vedera viss griezas….un paliek neomuligi...jo jau zinot ka vienmer pasakumos ir kads skandals...tad logiski negribas tadus svetkus.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2018. gada 01. decembris, 19:21:44 »
Zigfrid, nu LV varbut darbojas bernu iesaistishana maajas darbos...mes jau ari meginam...bet nu esmu jau paris reizes dzirdejusi ka taa nedrikst...vecakais deels pat IZTEICAS VINS NEESOT KALPS.....a manejais puika vecakais samacijies stikus pat skola pasudzejas, izsauca uz parunam...BERNI arzemes ir NEAIZSKARAMIE....vini kaa pukes, tikai rupejies un lolo, bet nedrikst likt viniem stradat, pat ne lugt palidzet...viss pashiem jadara un jaapdanco.
Es esmu riebīgais tēva tips, - saku, ko domāju, un daru, kā uzskatu par pareizu. Arī mums bija reiz tādas runas, ka bērni nedarīšot šo un nedarīšot to. Atbilde? Mūsu starpā pastāv nerakstīts līgums, - vecāki bērnus uztura, bet bērni vecākus klausa. Ja kāda no pusēm līgumu nepilda, tas tiek uzskatīts par spēkā neesošu. Ja manējie kādam ko ziņotu par savu tiesību pārkāpumiem, so on ... viņi zina, ka bērnunamā ir labāka mamma un labāks tēvs par bioloģiskajiem. Kaut kā ātri vien apklusa tās runas. :)  Princips ir ļoti vienkāršs, - lielākas tiesības vienmēr nāk kopā ar lielākiem pienākumiem. Tas - attiecībā uz bērniem. Attiecībā uz Tevi, - Tev ir ne tikai pienākumi savu bērnu priekšā, bet arī kādām tiesībām ir jābūt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2018. gada 01. decembris, 19:22:37 »
Nu vot, atkal slikti.
Tad nekas cits neatliek, kā vien tikt ar vīru galā un iesaistīt darbos.
Ar vīru, ne ar viņa vecākiem.

Nerīko šogad viesībās, nosviniet paši vien, bez vīra vecākiem, ja Tu negribi ar.
Un punkC.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #41 : 2018. gada 01. decembris, 19:27:08 »
Paldies visiem par domam….man palika vieglaks….bet laikam risinajuma nav, kaa tikai aiziet pie psihologa un uzsesties uz kadam nomierinoshajam zalem, jo ne viirs, ne vina gimene nemainisies, bet man kaut kaa jatiek ar sevi galaa un savam izjutam…
Paldies jums visiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #42 : 2018. gada 01. decembris, 19:28:33 »
Un nāc parunāties forumā, ja laiks un vēlme. :)
Turies!  :big_hug:

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #43 : 2018. gada 01. decembris, 19:32:42 »
LUIZE, paldies par atbalstu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #44 : 2018. gada 01. decembris, 19:38:33 »
Nolasās mentalitātes atšķirības . Nezinu, kas par ārzemiju... bet būtībā viss jarisina tikai ar vīru. viņš radušās situācijas priekšā ir tikpat atbildīgs cik tu. vecvecākus visp nav ko tur pīt iekšā.man visām paziņām,kam vīri vietējie nācies iziet caur pieņemšanas /nodošanas etapu. Kur sievai kā mātei un ģimenes kopuma turētājai bijis jāpieradina vīrs...ka nu būs tagad šitā, kā es saku ..nevis tā,kā tavu vecvecaku un vecāku mājās pierasts. Jo te, tagad ir mūsu ģimene...
jap, varbūt vecvecākiem liekas ka tu kko dari ne tā kā vinji... bet tu dari pa savam, un tas jāakceptē tavam vīram un viņam jātiek galā ar saviem vecākiem..lai tie nabaksta tev degunā savus noteikumus.
Par bērnudārzu jau Broņa izteicās...tur man nav ko piebilst, vienīgi,ja jau tētis ir labais tētis,tad lai tāds arii ir līdz galam. ja savāc bērnus pie sevis ,tad kad tam jābuut eX sievas termiņam,tad lai pats ar viniem arii darbojas, un tev tur nav obligāti jābuut par spundi visos caurumos.Janu vieniigi sen jau tā ir iegājies,ka tu esi tā spunde, tad gan viņam var būt lielas acis-kas noticis? vislaik tak tiki galā  :thinking:
P.s ja ārzemija Ukija, tad te nu gan depresiju gadiijumā ir palidziba ..un fiksa un rezultatiiva...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega