Autors Tēma: Ikea mēbeles  (Lasīts 6803 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Ikea mēbeles
« Atbilde #15 : 2014. gada 20. novembris, 14:01:49 »
Jap, pareizi! Es te vienā gatvē sēžot automātisko šo ar iedrukāju :)

Atslēdzies zazazuu

« Atbilde #16 : 2014. gada 21. novembris, 20:07:39 »
Es 2x esmu izmantojusi šo kantori http://mebstore.lv/
Pasūtīju lielākas mēbeles un lērumu lēto sīkumu, viss tika smuku salasīts un man piegādāts, ja nemaldos, kādas nedēļas laikā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2018. gada 06. novembris, 16:16:24 »
uzlēca FB , ja nu kadam nelec virsuu,tad es atlecināju šurp..
Zvieklīgi un patiesīgi :)
https://www.awesomeinventions.com/hilarious-ikea-related-things-if-you-shopped-there/
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 06. novembris, 16:20:19 no Spārka »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2018. gada 06. novembris, 16:49:51 »
:D :D :D Man tagad ir viens tjusigs vannasistabā...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mary

« Atbilde #19 : 2018. gada 06. novembris, 17:23:35 »
Kā jums vispār IKEA? Esat kaut kā iegrābušies? Man līdz šim viss bijis labi. Dīvānu nebija grūti salikt, datorkrēslu arī ne. Skandināvu stils arī patīk. Vienīgā pretenzija, ka viss tekstils ir nežēlīgi saburzīts, jo ietūcīts vismazākajās iespējamajās paciņās.  :bird:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2018. gada 24. novembris, 23:06:52 »
ko nu tur daudz par iegrābšanos, tak jau zināms,ka ikea nebūs masīvkoks un nekas tāds,ko ko nodot no paaudzes paaudzē.
būtībā man viņu stils un krāsu izjūta patīk..Idejas arī var  noķert....
beet  veikalā neko īpaši neperku.
Gultasveļa nepatīk.. tāds prastuma piesitiens pēc izmazgāšanas. noprku oranžus palagus lai piestāv gulamistabai..krāsa saglabājas perfekti ,bet nu, kkas nav ..
mums ikea tālu, ja braucam uz to galu,tad izstaigājamies, bērns izdauzās un izspēlē paslēpes ,tad paēdam, padzeram kafiju un izrokam pašā galā pie kasēm nocenoto stūri...tur dažreiz kko var atrast,par mazām naudām..nu tas tā,lai nebuutu tukšā no veikala.. :sleep:
aa man ir eglīte podā no Ikea !!! jau 3o gadu aug...smuka :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2018. gada 25. novembris, 09:21:40 »
ikea nebūs masīvkoks

nu, beeeidz, Tu neesi poļu mēbeles redzējusi. Salīdzinot ar poļu preskartonu, ikea ir masīvkoks :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2018. gada 25. novembris, 11:54:46 »
Salikt mebeles ir elementāri, cenas un stils ok, vienīgais, ka katram otrajam majās redzi to pašu. Kā kādreiz padomju sekcijas un tā...

Labs jaunu cilvēku pirmajam mājoklim

Atslēdzies magda

« Atbilde #23 : 2018. gada 25. novembris, 15:15:43 »
Mēs arī bijām un ievērtējām! Nopirkām šādus tādus sīkumus. Par mēbelēm- jā, piekrītu-jauniešu mitekļiem ļoti labs variants! Puika sev virtuves iekārtu gribēja paskatīties, bet nu cena viņu drusku piebremzēja. Cenu amplitūda dažāda- ir lietas,kas likās neadekvāti dārgas, un ir tādas par kurām nopriecājos,ka tik lētas!
Gultas veļa man ļoti patika, arī kvalitāte laba(manuprāt), nopirku ne pašu lētāko,dizains un kvalitāte patīk, arī pēc mazgāšanas nekāds vainas!

Atslēdzies magda

« Atbilde #24 : 2018. gada 25. novembris, 15:20:12 »
Un runājot par poļu mēbelēm- kā visur- ir lētais gals, atrodams katrā mēbeļu bodē, un ir ļoti labas un kvalitatīvas mēbeles! Kad meklējām mājai mēbeles, aizlaidām līdz Polijai- izvēle plaša, cenu amplitūda arī! uzzinājām,ka daudzi itāļu mēbeļu brendi tiek darināti Polijā  :smile: , jā , un tie man patika!