dāvanas tracina... manā uztverē tās tikai papildina mājas drazu kaudzi. Kādu laiku man dāvināja dekoratīvās sveces ( bija tādi laiki) - bet man nekad nav paticis dedzināt sveces. Tad bija kaut kāds etaps, kad dāvināja dvieļus. Nu sakiet, kam man tā dvieļu kaudze? Ja pieņem, ka dvieļus pēc saskaņota krāsas toņa ar vannas istabas flīzēm sen jau esmu iegādājusies, ko lai daru ar to kaudzi skapī? Nu ja pārīti grīdas mazgāšanai. Tad nu ir etaps, kad dāvināja visādus dušas gelus un ziepes. Čerts, kāpēc man jālieto kāda cita izvēlēta mazgājamo līdzekļu smarža? Man tai ziņā ir savas prioritātes un sava izvēle. Nu labi, to kāds cits lietos, bet dāvana tak bija domāta man. Tagad iet dāvanu karšu periods. Nu labi, iešu un pirkšu, bet tas taču paredz, ka man grib vai negrib, bet ir jāiet uz to bodi un kaut ko jāpērk par savu naudu. Kā es saku pilna māja ar visādu metamu drazu un lielākā daļa no tā visa ir kaut kādas dāvanas. Jā, nu bija arī dāvanas, kas patika - biļetes uz izrādēm un koncertiem, pāris reizes draugi uzaicināja uz krogu, kuru izmaksāja, no taustāmajiem bija daži īpaši CD diski. kaut kā tā. Tagad atkal ZS klāt un tā dāvanu proba atkal tracina, jo es savā ziņā ne ar ko neatšķiros ar tiem, kas dāvina kaut ko man.