Autors Tēma: Dāvanas?  (Lasīts 8452 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Dāvanas?
« : 2018. gada 14. decembris, 07:24:04 »
Vai nu man atkal īgnums vulgaris,vai varbūt vēl kāds līdzīgi domā- dāvana ir no sirds gatavota vai iegādāta lieta,par kuru piemaksāt neprasa? Kādreiz Draugos Adventes kalendārā bija dāvaniņas- sīkumi,bet patīkami. Šogad (neesmu droša par citiem gadiem,varbūt sen viss mainījies)- tiek dāvinātas tikai atlaides, pērciet,pērciet,pērciet...Man tādu dāvanu nevajag.Un Jums?

Atslēdzies ragana

Re: Dāvanas?
« Atbilde #1 : 2018. gada 14. decembris, 08:31:40 »
Tur vairs neesmu, līdz ar to vienalga. Bet principā dāvanas gaidu no cilvēkiem, ne no kaut kādiem subjektiem, ne fiziskiem, ne virtuāliem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 14. decembris, 08:50:02 »
nu kādas vēl dāvanu sagataves virtuālā vidē, come on! Ja dikti gribās, vai tad nevar sakombinēt no savu fotoattēlu arhīva kko vai speciāli nofočēt un aizsūtīt, ja tiešām gribi apsveikt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 14. decembris, 08:55:30 »
Vai nu man atkal īgnums vulgaris,vai varbūt vēl kāds līdzīgi domā- dāvana ir no sirds gatavota vai iegādāta lieta,par kuru piemaksāt neprasa? Kādreiz Draugos Adventes kalendārā bija dāvaniņas- sīkumi,bet patīkami. Šogad (neesmu droša par citiem gadiem,varbūt sen viss mainījies)- tiek dāvinātas tikai atlaides, pērciet,pērciet,pērciet...Man tādu dāvanu nevajag.Un Jums?
No draugiem.lv negaidu neko. Līdz šim neviens no Adventes kalendārā piedāvātajiem pasākumiem mani neinteresēja, tā ka gluži vienalga, vai tas par pilnu cenu vai puscenu. Kādreiz draugos varēja statistiku paskatīties un nosūtīt dāvanas bez maksas. Sīkums, bet patīkami. Bet var arī iztikt bez tā visa. :)
Lumbi, Tu tak jau liela meitene, vai tiešām gaidi no interneta portāla dāvanas? :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2018. gada 14. decembris, 11:32:50 »
dāvanas tracina... manā uztverē tās tikai papildina mājas drazu kaudzi. Kādu laiku man dāvināja dekoratīvās sveces ( bija tādi laiki) - bet man nekad nav paticis dedzināt sveces. Tad bija kaut kāds etaps, kad dāvināja dvieļus. Nu sakiet, kam man tā dvieļu kaudze? Ja pieņem, ka dvieļus pēc saskaņota krāsas toņa ar vannas istabas flīzēm sen jau esmu iegādājusies, ko lai daru ar to kaudzi skapī? Nu ja pārīti grīdas mazgāšanai. Tad nu ir etaps, kad dāvināja visādus dušas gelus un ziepes. Čerts, kāpēc man jālieto kāda cita izvēlēta mazgājamo līdzekļu smarža? Man tai ziņā ir savas prioritātes un sava izvēle. Nu labi, to kāds cits lietos, bet dāvana tak bija domāta man. Tagad iet dāvanu karšu periods. Nu labi, iešu un pirkšu, bet tas taču paredz, ka man grib vai negrib, bet ir jāiet uz to bodi un kaut ko jāpērk par savu naudu. Kā es saku pilna māja ar visādu metamu drazu un lielākā daļa no tā visa ir kaut kādas dāvanas. Jā, nu bija arī dāvanas, kas patika - biļetes uz izrādēm un koncertiem, pāris reizes draugi uzaicināja uz krogu, kuru izmaksāja, no taustāmajiem bija daži īpaši CD diski. kaut kā tā. Tagad  atkal ZS klāt un tā dāvanu proba atkal tracina, jo es savā ziņā ne ar ko neatšķiros ar tiem, kas dāvina kaut ko  man.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #5 : 2018. gada 14. decembris, 11:34:39 »
Kurbāžņu krājumi augs  :rofl:

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #6 : 2018. gada 14. decembris, 12:09:08 »
Man šogad dāvināmo lietu sarakstā pārsvarā grāmatas. Bija "bankrota cenas" Zvaigznes grāmatnīcās. Novembrī sapirkos. It sevišķi bērniem bija superīga izvēle.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2018. gada 14. decembris, 12:36:33 »
Man tas apdāvināmo loks mazs, paldies dievam, ne pie manis nāk ar svecēm un dvieļiem, ne man jāiet.
Topa dāvana -vannas bumbas cilvēkiem, kuriem ir tikai duša

Dāvināšu pāris derīgas lietas,par kurām zinu, ka vajag

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2018. gada 14. decembris, 13:13:46 »
Mhm  :smile: Uz zsv mājās nez no kurienes sarodas puansētiju podi, lēto konču pakas, zeķu lērumi :D
Labāk būtu kafiju, labas tējas vai smalkās končas/ cepumus nesuši :D
Vismaz ar maniem radiem šitās lietas tiek iepriekš saskaņotas, kurbāžņi vairāk nāk no vīra radu puses.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2018. gada 14. decembris, 13:27:34 »
Man būs smaržas. :)

« Atbilde #10 : 2018. gada 14. decembris, 14:37:40 »
Man būs smaržas. :)

Laimīgā, cerams, ka skaidri norādīji tieši kuras :)
Citādi man uz skapja stāv EUR 60 vērta smaržu pudele, kur kāds izpendrījās, bet man pēc nosaukuma un rozā krāsas iesaiņojuma uzreiz bija skaidrs, ka man toč nederēs. Hm, labi ka atcerējos, jāmēģina būs notirgot interneta plašumos, forumā toreiz neviena tā arī negribēja tās smaržas.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2018. gada 14. decembris, 15:15:40 »
Nīke..cālī ir smaržomānu grupa tur vari ielikt... dažreiz aiziet ka noruuc
un atver skapi arii tādas lietas tirgo...
par reģistrēšanos nezinu, latvijā kkada maniakāla piereģistrēšanas visās vietnēs :(
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2018. gada 14. decembris, 17:46:34 »
Lumbi, Tu tak jau liela meitene, vai tiešām gaidi no interneta portāla dāvanas? :)

Nu beidz, Ziemsvētku laikā arī “lielās meitenes“ drīkst justies kā mazās un
vēlēties dāvanu vai brīnumu... :) kaut labi zina, ka katra dāvana ko maksā... ;)

p.s. draugos neesmu bijusi, nezinu par ko Lumbergs runā, bet “sāpi“ saprotu...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2018. gada 14. decembris, 18:19:47 »
Būt pieaugušam nozīmē gaidīt nevis Ziemassvētku brīnumu, bet Ziemassvētku korporatīvu. ;) (anec)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2018. gada 14. decembris, 18:28:53 »
Patiesi?, un nekādu brīnumu? :)