Autors Tēma: Dāvanas?  (Lasīts 8458 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Re: Dāvanas?
« Atbilde #15 : 2018. gada 14. decembris, 19:23:40 »
Brīnumu korporatīvā...

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2018. gada 14. decembris, 20:35:02 »
Patiesi?, un nekādu brīnumu? :)
Korporatīvajos tieši tie brīnumi notiek, ''ipaši uz rīta pusi

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2018. gada 14. decembris, 20:36:01 »
darīšu,kā Minne teica-
reno-  :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2018. gada 14. decembris, 21:53:39 »
Vai, šogad ne reizi nebiju atvērusi. Tagad aizgāju paskatīties, ko esmu zaudējusi - hmmm, vienīgais, kas iespējams būtu saistījis - Rundāles apmeklējums ar 50% atlaidi.Viršu bezmaksas kafija bija jau pērn - protams, ka neizmantoju. Motormuzeja, Zoo un kaut kāda koncerta apmeklējumu arī tā arī neizmantoju.
Tas kalendārs tāds pats kā RIMI laimes rats, bet Rimi šķiet pat jēdzīgāks

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2018. gada 17. decembris, 08:57:54 »
Laimīgā, cerams, ka skaidri norādīji tieši kuras :)
Citādi man uz skapja stāv EUR 60 vērta smaržu pudele, kur kāds izpendrījās, bet man pēc nosaukuma un rozā krāsas iesaiņojuma uzreiz bija skaidrs, ka man toč nederēs. Hm, labi ka atcerējos, jāmēģina būs notirgot interneta plašumos, forumā toreiz neviena tā arī negribēja tās smaržas.   
Jā, man iepatikušās D&G Intense, tikai padārgas. Otrā pudele (laikam jāsaka, pudelīte, jo maza - 25 ml) jau cauri.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #20 : 2018. gada 17. decembris, 19:15:05 »
Nē, nu gan!!
Lai arī pati esmu diezgan kaprīza un vīzdegunīga, ja runa ir par dāvanām, bet te ..tas nav labi un šis nav labi. Te smaržas nav labi un bumbuļi nav labi...Kas Jums ir labs?
Un, ja tā padomā, parēķina, ka "draugos" ir pavisam tik un tik lietotāju (daudz), tad tās atlaides ir diezgan iespaidīgas.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2018. gada 18. decembris, 02:09:29 »
(pukst)... tas ir no tās sērijas, kad druška uzdāvina vannas bumbuļus, bet man jau gadus trīs dušas kabīne. Nē, nu par remontu viņa zināja, vienkārši nebija rēķinājusies, ka man būs tik kardinālas izmaiņas. Un ko man tagad ar tiem bumbuļiem... gurķus sālīt???

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2018. gada 18. decembris, 07:21:25 »
Ai, nu tad ta problēma -  atdod kādam, kam ir tā vanna.
Un vispār, ko var cepties par dāvanām. Pašas taču arī citiem ko dāvinat - vai varat likt galvu uz bluķa, ka tās jūsu dāvanas ir saņēmējam visgribētākās un visvajadzīgākās?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #23 : 2018. gada 18. decembris, 09:01:14 »
(pukst)... tas ir no tās sērijas, kad druška uzdāvina vannas bumbuļus, bet man jau gadus trīs dušas kabīne. Nē, nu par remontu viņa zināja, vienkārši nebija rēķinājusies, ka man būs tik kardinālas izmaiņas. Un ko man tagad ar tiem bumbuļiem... gurķus sālīt???
Bumbuļi dikti labi starp drēbēm liekami, lai koļi nemetas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2018. gada 18. decembris, 12:16:01 »
es to vairāk saprotu,ka papukstēšanu , ne jau baisu izmisumu :) :D

Jau te vienvakar pažēlojos, kad man uz davināja smaržas. Jauks cilvēks, kuš zin, ka man niķis uz tām... bet pats, absolūt neko nejēdz... Nu neko ,kamēr braucu līdz mājam man jau bija plāniņš gatavs, kā no tās nevajadzīgās pudeles tikt vaļā :)
gan jau beigas tā pudele nonāks pie sava īstā cilvēka ...un tā ar visu :) galvenais dot iespēju lietai ar savu cilvēku satikties :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies vellata

« Atbilde #25 : 2018. gada 19. decembris, 14:44:01 »
Labi, ka pēdējos gados ar radiem esam sākuši dāvanas sarunāt jau iepriekš :D

Regana

• Viesi
« Atbilde #26 : 2018. gada 19. decembris, 18:04:09 »
Es neko nesmādēju. Man maz dāvina.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2018. gada 20. decembris, 08:31:26 »
Es neko nesmādēju. Man maz dāvina.
Kāpēc?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2018. gada 20. decembris, 11:23:31 »
Man Latvijā ir draudzene, ar kuru esam sarunājušas, ka dāvinām sev teātra apmeklējumu, līdz šim tas izrādījies JRT, nu jau mums tāda sena tradīcija.

Un šogad esmu izteikusi arī manai tagadējai tuvākajai publikai ar nākamo gadu pārtraukt mantu dāvināšanu. Tā vietā labāk dot kko savām sajūtām - koncerts, izrāde, kāds mazs ceļojums, kāds eksotisks restorāns. Nu, cik ar tām mantām...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #29 : 2018. gada 20. decembris, 12:29:11 »
Vispār tā ir superīga ideja! Man pašai žēl skatīties, kā radiņi ar tām dāvanām mokās. Nu vēl saprotu, ka kaut kādi dāvanu pārsteigumi sīkajiem, bet nu paši gan varētu bez tām "ekstrām" iztikt. Man pat liekas, ka radiņi to pasākumu vienbalsīgi atbalstīs un pat būs pateicīgi.... pie pirmās izdevības ierosināšu.