Autors Tēma: Vegopātu šņukstāmstūrītis :)  (Lasīts 9654 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Vegopātu šņukstāmstūrītis :)
« Atbilde #30 : 2018. gada 28. decembris, 17:12:04 »
Es lasu par Krimsona sodu un tā kā pats esmu pamēģinājis, varu teikt - sliktāk nebūs, bet ar to vien nepietiek..

Kad lasīju nesapratu, kas Krimsonam par sodu kurš nenāks par ļaunu un
ar kuru vien nepietiek.
Vēlāk tik attapos, ka sooodu, ne suodu... :D :D :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2018. gada 28. decembris, 17:16:26 »
Lineļļa ir krāsošanas līdzeklis tikai tad, ja tai pievieno krāsvielas :facepalm:

vsp jau es nepilnīgi pateicu, biju domājis auksti spiestu linsēklu eļļu. Vrb lineļļa ir kas cits, īsti nezinu, bet ar lineļļu zieķē guļbūves, to gan zinu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2018. gada 28. decembris, 17:36:05 »
ar lineļļu zieķē guļbūves, to gan zinu

Vispār jau ar lineļļas pernicu...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2018. gada 28. decembris, 17:39:06 »
pernica ir vēl drusku kas cits. Ar tīro lineļļu viņi arī dragā

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2018. gada 28. decembris, 17:50:38 »
Pernica koksnē iesūcas dziļāk kā vienkārši lineļļa.
Kādreiz tēvs pats gatavoja lineļļas pernicu, padlaikos, kad nopirkt nevarēja.

Bet vispār, neatceros īsti, vai linsēklu eļļa nebija tā,
kura bija sievietēm ieteicama, kas tur ar tiem sievišķajiem hormoniem saistībā...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #35 : 2018. gada 28. decembris, 17:58:39 »
Man jau šķiet, ka atslēgvārdi = ieklausīties sevī! Nevis skriet pakaļ tam, ko kāds teicis un rakstījis.

Diemžēl, arī manā ģimenē ir kāds, kurš pie teju katras ligas saka - bet Tu padzer to sodas ūdeni!
Man pašai ir viennozīmīga atziņa, ka esmu gaļēdājs, bet es aizvien retāk un retāk tiešām gribu gaļu. Un ja šķiet, ka gribu, tad apēdu tikai sīku gabaliņu un viss. Kādreiz - sulīgās, treknās mammas ceptās karbonādes, šašliku iesmi, kotletes - tā bija manta!
Tagad - pāris gabaliņu šašlika vai puse no karbonādes un basta.
Zivis kādreiz riebās, bet tagad jūras veltes ir tas, kas tiešām patīk. Tvaicētas, cepeškrāsnī gatavotas, svaigas (galvenais, lai nav asakainas).
Esmu atklājusi lēcas - fantastisks produkts!
Dārzeņi, kas reiz riebās ir "must have" - seleriju kāti un saknes, kabači, ķirbji, cukini, paprika, sīpoli, ķiploki, puravs, burkāni, avokado un jā, arī fenhelis :)

Augļi nekad nav bijuši mīļi :( Katru sezonu saku - kā gribētos pieēsties zemenes / ķiršus u.t.t. un kad viss tiek sagādāts, tad sauja vai divas jau ir daudz :(  Tā ir tā nesaprotamā sajūta - smadzenes saka, ka grib, bet organisms - tuč, tuč un basta!
Esmu vienmēr teikusi, ka neesmu nekāds zālēdājs, bet tik daudz rukolas, spinātu un citu salātu kā pēdējos gados, pat neatceros, kad būtu ēdusi.

Un nē, es nedzīvoju veselīgi un varbūt arī negribu. Pēc sava pelēko zirņu izaicinājuma tik ļoti sakārojās ar mizu vārīts kartupelis ar plānu sviesta kārtiņu un sāli, ka nenoslinkoju un izvārīju kartupeļus un kaifoju :)

« Atbilde #36 : 2018. gada 28. decembris, 19:10:15 »
Pernica koksnē iesūcas dziļāk kā vienkārši lineļļa.
Kādreiz tēvs pats gatavoja lineļļas pernicu, padlaikos, kad nopirkt nevarēja.

kura bija sievietēm ieteicama, kas tur ar tiem sievišķajiem hormoniem saistībā...

Nu tak tikai mūsu forumā var tēmā par veselīgu uzturu aizvilkt līdz būvniecībai :) un pēc pēdējā teikuma arī diskusija par seksu vairs nebūs ilgi jāgaida :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2018. gada 28. decembris, 19:26:39 »
Nu bet kā savādāk - cilvēki ir seksuālas būtnes!
Vīriešiem jāēd lupstājs! ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2018. gada 28. decembris, 19:40:35 »
Aha, tad kadā brīdī sāks maurot un ragi izaugs. :)
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2018. gada 28. decembris, 19:48:52 »

Jā, linsēklu eļļa.
Un apinīši :)

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #40 : 2018. gada 29. decembris, 14:25:20 »
Iemetu savu veselības tējas recepti. No RIMI Kumelīšu tēja, medus, cukurs. No ZS tirdziņa - smiltsērķšu, plūškoka un dižbrūkleņu (plus ingvers)  - sīrupi, no tiem pa druskai pieleju. Uzkožu šokolādes končas klāt, ari ar liķieri Pergale, leišu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2018. gada 29. decembris, 15:43:25 »
Iemetu savu veselības tējas recepti. No RIMI Kumelīšu tēja, medus, cukurs. No ZS tirdziņa - smiltsērķšu, plūškoka un dižbrūkleņu (plus ingvers)  - sīrupi, no tiem pa druskai pieleju. Uzkožu šokolādes končas klāt, ari ar liķieri Pergale, leišu.
Kundi, padomā, - medus - dabīgais cukurs, tam Tu liec klāt vēl cukuru, trīs sīrupus uz cukura bāzes, končas, kas sastāv no cukura un liķieri, kas ir cukura aplējums ar spirtu. Kur tā veselība radīsies, ja ietriec iekšā apm. pusglāzi tīra cukura?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #42 : 2018. gada 29. decembris, 15:46:21 »
Kur tā veselība radīsies
Plus tas, ka veikalu kumelīšu tējas ir kaku kaka.

Atslēdzies vellata

« Atbilde #43 : 2018. gada 30. decembris, 20:31:04 »
Plus tas, ka veikalu kumelīšu tējas ir kaku kaka.
bet vieglāk lietojama...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #44 : 2019. gada 01. janvāris, 18:35:18 »
Nugan...tagad ko ,visiem jāaudzē savas kumelītes un vēl viss pārējais ko ēdienkartē likt???

es gan nesaku ,ka veikala kumelītes ir kaku kakas(jeb arī domātas bija konkrētās??)
p.s ceru ka nekad nebūs jānonāk lidz katras karotes analizēšanai pirms paēst pusdienas ...tādā ziņā jūtos ar sevi apmierināta....aleluja.
 Līdz ar to nav ko baigi piebilst pie Bobja pārdomām, lai gan, tēma interesanta.
bet interesanta man viņa no citiem aspektiem...-lasu par lidojuma sajūtu ,kad nav apēsts tas un tas , vai tieši otrādi apēsts kas super pareizi... :scratch:
 :wtf: nopietni??? lidojuma sajūta no tā,kas vēderā...oky ..es tikai nobrīnos , jo man taa nav...
nekad nepiedalos ķēķu sarunās un kaucmindes diskusijās...man nav ko piebilst, jo ēšana man ir tikai barības uzņemšana tālākai funkcionēšanai. Varbūt tādēļ, ka man ēšana nekad nav biis kults, es arī nesaskaros ar minētajām problēmām??  :scratch:
 es nez...(plecus raustu)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega