ja mēs runājām par cūcību un agriem rītiem, tad es arī savu artavu. No rīta pamodos ( gandrīz;... uz īsu brīdi) no tā, ka man uzmācās kaķis ( bez tukša spaiņa un jebkādiem cita veida atribūtiem) bet ar skaidri nojaušamiem nodomiem. Noliku kaķi pie vietas un... atkal aizmigu. Pirmais, kas man rādījās sapņos - kantoris, visiem ir uzdots atrisināt kādu krustvārdu mīklu, ar ko veiksmīgi tiku galā un man piešķirta veicināšanas balva - mazs smilkstošs un piemīlīgs suņuks (droši vien tāpēc, ka viss feisbuks pilns ar pazudušiem suņiem). Ar ko lai tādu baroju? aiztinos uz bodi pēc kauliem, kaut kas man lika domāt ka suņiem vajag kaulus. Veikalā man piešķira divas žāvētās gaļas ribas (3 reizes garākas par manu suni). Vilkos uz māju un skumji prātuļoju, ka tagad droši vien, būs dienā reizes divas to sīkaļu jāved pastaigā, neraža... Pārnākot mājā, atvēru somu, kur bija jābūt suņukam un ieraugu tajā draisku sivēnu, no tiem kādus tagad visās malās publicē. Kašmars! Labs ir, zvanu bijušai kolēģei, viņa visu laiku ņemās pa laukiem - varētu viņai iesmērēt, kā dāvanu. Kamēr es ar to telefonu, skatos tai pus loga, tālumā pa piesnigušu taciņu aizcilpo mans sīkais ruksis, līdz ar to atrisinot visas manas problēmas. Pamodos gandrīz laimīga- neviens nav jābaro, jāved čurināt ārā un arī tā cūcība nedraud. Vienā vārdā - gads sācies labi!