Autors Tēma: Cūcības 2019  (Lasīts 2099 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Re: Cūcības 2019
« Atbilde #15 : 2019. gada 02. janvāris, 14:26:51 »
"krievos" ar zābakbirstēm iztiktu :)

Regana

• Viesi
« Atbilde #16 : 2019. gada 02. janvāris, 15:15:25 »
Nav ne jausmas, ko šorīt pirmo sastapu. Arī dežurants darbā, nu tas, kas pie durvīm sēž, kad ienāk, nezinu, kas šorīt bija - sieviete vai vīrietis, atceros tikai, ka sasveicinājos. Bet pirmā saruna bija ar sievieti. Ko man secināt? Ka gads aizies autopilotā? Nezināšu ne rīta, ne vakara?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2019. gada 02. janvāris, 19:57:55 »
Ielas pilnīgi tukšas bija? Palle viens pats pasaulē? :)

Regana

• Viesi
« Atbilde #18 : 2019. gada 02. janvāris, 20:07:28 »
Ielas tiešām bija tukšas. Bet pie autobusa pieturas kaut kas jau stāvēja. Tikai kas? Nav ne jausmas. Varbūt tas trešais dzimums? Absolūti nepiedomāju par dzimuma jautājumiem. Bet Bobis, redz, ir piedomājis un pat profesiju noskaidrojis.

Atslēdzies MMuca

« Atbilde #19 : 2019. gada 02. janvāris, 20:43:51 »
Pa logu ieraudzīta kaimiņiene ar lāpstu skaitās? Vai jāpeilē, kad kaimiņš nāks ar suni?

« Atbilde #20 : 2019. gada 02. janvāris, 20:44:50 »
pa logu neskaitās - ja ieraugi kaimiņu, meties ārā novēlēt laimīgu jauno gadu :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2019. gada 05. janvāris, 01:30:07 »
ja mēs runājām par cūcību un agriem rītiem, tad es arī savu artavu. No rīta pamodos ( gandrīz;... uz īsu brīdi) no tā, ka man uzmācās kaķis ( bez tukša spaiņa un jebkādiem cita veida atribūtiem) bet ar skaidri nojaušamiem nodomiem. Noliku kaķi pie vietas un... atkal aizmigu. Pirmais, kas man rādījās sapņos - kantoris, visiem ir uzdots atrisināt kādu krustvārdu mīklu, ar ko veiksmīgi tiku galā un man piešķirta veicināšanas balva - mazs smilkstošs un piemīlīgs suņuks (droši vien tāpēc, ka viss feisbuks pilns ar pazudušiem suņiem). Ar ko lai tādu baroju? aiztinos uz bodi pēc kauliem, kaut kas man lika domāt ka suņiem vajag kaulus. Veikalā man piešķira divas žāvētās gaļas ribas (3 reizes garākas par manu suni). Vilkos uz māju un skumji prātuļoju, ka tagad droši vien, būs dienā reizes divas to sīkaļu jāved pastaigā, neraža... Pārnākot mājā, atvēru somu, kur bija jābūt suņukam un ieraugu tajā draisku sivēnu, no tiem kādus tagad visās malās publicē. Kašmars! Labs ir, zvanu bijušai kolēģei, viņa visu laiku ņemās pa laukiem - varētu viņai iesmērēt, kā dāvanu. Kamēr es ar to telefonu, skatos tai pus loga, tālumā pa piesnigušu taciņu aizcilpo mans sīkais ruksis, līdz ar to atrisinot visas manas problēmas. Pamodos gandrīz laimīga- neviens nav jābaro, jāved čurināt ārā un arī tā cūcība nedraud. Vienā vārdā - gads sācies labi!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #22 : 2019. gada 05. janvāris, 09:02:03 »
Kaķis pusmiegā ievirzīja asociāciju laukā. Par mājas dzīvniekiem, atbildību utt.

Labi ir, ja var puspamosties, piekoriģēt sapni un sapņot tālāk.