Autors Tēma: DEPO - negaidīts arhaisms...  (Lasīts 3020 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

DEPO - negaidīts arhaisms...
« : 2019. gada 18. februāris, 11:34:59 »
Vakar biju ļoti pārsteigta un nedaudz pat šokēta...
Kamēr, tu, cilvēk, lasi groziņā vai krauj ratos visu, kas nepieciešams, veikals kā veikals. Labs veikals.
Vakar ievajadzējās lielāku kraviņu pasūtīt (dažas durvis ar visu, kas ielikšanai nepieciešams), tad nu nācās nošokēties.Vispirms - vairāk kā pusstundas gaidīšana, kamēr atbrīvojās darbinieks, kurš var apskatīties (!!!) vai tās mūsu nolūkotās durvis vispār pieejamas vairāk kā 1.  Piebildīšu, ka braucām jau trešo reizi, jo - vienreiz nebija lielajā noliktavā, otrreiz - gandrīz jau bija lielajā noliktavā, bet vēl ne gluži, šī jau trešā nedēļa, kopš gaidām...
Nu labi, to var saprast - svētdienas rīts, visiem visu vajag. Pacietīgi gaidām. Bet tas kas sekoja... Ejam rakstīt pasūtījumu. Meitene no datora informācijas noraksta (!!!) nokopētā pasūtījuma lapā pozīcijas, ar vairāk kā 10 ciparu kodiem katru, ar kalkulatoru sarēķina, un tad... mēs ar šo lapu dodamies uz INFO, kur cita kundze to visu no tās ar roku rakstītās lapas vada iekšā datorā (!!!) un rēķina atkal. Protams, summas diez ko nesakrīt. Bet ir jau vienalga - 10 eur šur vai tur, viss process aizņem apmēram pusotru stundu. Noslēguma "odziņa" - piedāvājums piepirkt klāt vēl kautko uz 100 eur, lai dabūtu 5% (!!!) atlaidi.

Atslēdzies Bobs

Re: DEPO - negaidīts arhaisms...
« Atbilde #1 : 2019. gada 18. februāris, 12:31:20 »
neesmu pircis tur durvis. Līdzšinējā pieredze ar transporta pasūtīšanu kravu piegādei no Depo divreiz ir bijusi pozitīva. Vairāk neesmu to darījis. Durvis visas esmu pasūtījis un iegādājis citur, tuvāk ražotājam.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2019. gada 18. februāris, 12:59:54 »
Pārlasīju vēlreiz savu postu, drošības pēc. Tas nekas, ka nekur neatradu tur jautājumu "vai esat pirkuši DEPO durvis, vai viss bija labi?"... :D
Stāsts jau nav par durvīm, bet to, ka viens cilvēks no datora noraksta kodus, un tad otrs citā datorā tos vada atkal iekšā, un cik tas aizņem laika un nervu... Viss pārējais ir tikai stāsta atspoguļojums literārā tekstā.

« Atbilde #3 : 2019. gada 18. februāris, 13:03:40 »
Jā, izskatās, ka 21.gs. DEPO vēl nav sasniedzis. Patiesībā daļu valsts iestāžu arī ne -vienmēr atradīs iemeslu aizsūtīt tevi pēc kādas lapiņas uz otru pilsētas galu, kur iesniegumus tām lapiņām pieņem pie lodziņa 3 stundas 2xnedēļā un atbildes sagatavošanai vajag mēnesi  :mrgr:           
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2019. gada 18. februāris, 13:09:02 »
Nu labi, pašvaldības. Grūti šām no arhaismiem pāriet uz mūsdienīgiem risinājumiem. Bet DEPO taču ir šā gadsimta veidojums!

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #5 : 2019. gada 18. februāris, 13:22:17 »
Arī taisos pirkt koka durvis 3 gab, bet es caur SS-ku, mierīgi , bez stresa , dažreiz pārdevējs pieved klāt, tā metāla durvis ar pievešanu pa 60e dabūju, pats ieliku.....Mani vienīgi skumdina, ka KURŠI kokmateriālus vairs praktiski netirgo.....Būs uz BERĢU Depo jābraukā, 2x lielāks gabals sanāk, Kurši pie ALFA bija izdevīgāki tomēr

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2019. gada 18. februāris, 14:18:52 »
Saprotu, ka ne visam un ne vienmēr var pielipināt uzlīmi ar svītrkodu, sevišķi, ja konstrukcija no vairākām detālijām sastāv. Vai striķis uz metriem jāpērk. Ir gadījies DEPO pavadīt ilgāk laika, nekā domāts. Bet es jau vispār citas izklaides nezinu, kā depot. Drīzāk apbrīnoju, ka salikti svītrkodi uz visa un nav kā rimčikos vai mahimās - bizo svērt vai meklēt preci ar svītrkodu, jo šai, lūk, nav piekļebināts. Un bizo kasiere, aizturot visu rindu.
Visus sakost!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #7 : 2019. gada 18. februāris, 14:50:42 »
Priekš sevis depo esmu nobanojis jau kādu laiku , neieslīgstot detaļās
Depo: "pats vainīgs ka nopirki, mēs ēdam āboļus"

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2019. gada 18. februāris, 14:56:23 »
Man ar manu ļooooti ilgo pieredzi depošanā nekas nesmuks nav gadījies. Varbūt nepērku neko, par ko vispār ir šaubas, vai tas spēj pildīt paredzētās funkcijas.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2019. gada 18. februāris, 15:08:36 »
Saprotu, ka ne visam un ne vienmēr var pielipināt uzlīmi ar svītrkodu

hah, aizmirsu - ar svītrkodu ar bij podi. Kad jau es 2x biju apriņķojusi DEPO, kamēr mans pacietīgais vīrietis hipnotizēja noskatītās durvis, piegāju pie info pajautāt - tā un tā, durvis, numurs B59. Varbūt varat paskatīties, vai ir noliktavā, mēs tur gaidām, varbūt veltīgi gaidām pārdevēju...? A šī man - "a svītrkods jums ir"?  pavēru muti - a kā es lai šo dabūju... (gribējās uzjokot - "vai man tas paraugs bij jāatstiepj - bet nu labi, iekodu mēlē)? Nu, varot nofočēt (dura tu tāda, palika nepateikts). Tešu atpakaļ... a svītrkods ir apmēram 4 metru augstumā, jo durvis uzkabinātas 2. stāvā... :D

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #10 : 2019. gada 18. februāris, 18:31:07 »
Vasarā gribēju piekabi paņemt nomā - neviens tā arī nemācēja atbildēt vai piekabe ir uz vietas. Kā gāju skatīties, tā aizgāju pie konkurentiem :)

Atslēdzies magda

« Atbilde #11 : 2019. gada 19. februāris, 12:54:38 »
Mājai visas durvis pirkām firmā Bel- doors. Nekādu problēmu, plaša izvēle, individuāla pieeja katram klientam,patīkama hurmorpilna komunikācija, savlaicīga piegāde. Iesaku! :smile:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #12 : 2019. gada 19. februāris, 13:58:49 »
DEPO ir uzņēmums ātrai mirkļa peļņai - izgāji pa durvīm, viss, nepazīstam Tevi.
Pat brīnos, ka vēl eksistē.
Tomēr man patīk DEPO, ja es zinu, ka tas, ko paņēmu, man der. 

DEPO dibināja kādi pieci krievu (e-breju) tautības jaunieši, kad viņiem pašiem bija knapi 20, neskaitot pašus jaunākos bembjus un meršus, ar ko viņi piebrauca.
Savulaik esmu ar viņiem ticies - varu tikai izteikt visu cieņu, ja kāds to dabon gatavu...
Tikai jāatceras, ka DEPO nav orientēts uz klientu apkalpošanu.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #13 : 2019. gada 19. februāris, 14:04:31 »
Šo visu zinot, tomēr iepērkos DEPO.
Trimeri gandrīz jau norakstīju, bet izdevās atrast līdzīgas daļas. Zāģi laikam norakstīšu.
Putekļu sūcēju negribējās norakstīt, tāpēc pasūtīju rezerves putekļu filtrus no Austrijas - 2 gab. pa 50 eirām.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #14 : 2019. gada 19. februāris, 14:36:58 »
DEPO tāda smieklīga lētā chainas marka elektroinstrumentiem ir , un strādā viņi arī  :rofl: