Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27116 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Lidl
« Atbilde #45 : 2021. gada 06. oktobris, 20:41:53 »
Uz Lidlu aiziešu, kad noskriesies ļaudis, bet diez vai tur būs kas citādāks. Aizbrauc uz ārzemēm un tas pats visur priekšā veikalos  :?: .
Kā var zināt kartupeļu cenu, es pat nenojaušu, cik jāmaksā kartupeļiem..kas ir un kas nav dārgi - nopērku smukākos veikalā un viss. Tāpat jebko citu. Manam vīram arī tā ņemšanās - dārgi, lēti, atlaide...vēl aizbrauc uz blakusbodi  :fp:  . Es parasti ņemu, ko vajag un kas garšo un viss. Tikai nevajag te teikt, ka nauda ir, tad tā var darīt. Ne man naudas daudz nekā, bet visu dzīvi tāda attieksme ir bijusi- ja vajag, tad pērku to, kas garšo un cenas nepētu daudz. Bieži tā tāda tukša grabēšana cilvēkiem, saņem 3reiz vairāk kā es, bet viss viņiem dārgi :talking: . Kaut gan atceros, ka bērni bija mazi, tad gan pirku Nussu, nevis Nutellu un vēl lētos kellogus :rofl: , viņi vēl tagad to atceras nez kāpēc. Banāniem gan zinu cenu :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2021. gada 06. oktobris, 21:34:42 »
O, pastkastē Lidla reklāmavīze. Nu šo to pat varētu iegādāt, bet nu lai pūļi noskrien un pensionāri sapērkas :)
Nopirku banānus. Lētos. Kaut es tos nekad nepērku. :D :D :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #47 : 2021. gada 06. oktobris, 21:57:47 »
Domāju, ka pirmajās pāris nedēļās tur nav ko darīt un tad jau viss stabilizēsies. Pavisam drīz tas būs ierasts veikals, kurā iegriezīsies tikai tie, kuriem pa ceļam un ērti. Man būs ērti :D  :smile:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #48 : 2021. gada 06. oktobris, 22:29:20 »
Un, protams, pat ezim skaidrs, ka nabaga 15 veikali nevar izkonkurēt milzu RIMI un MAXIMA tīklus ( ne veikalu skaita ziņā, ne sortimenta), bet pagaidām izskatās interesanti

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #49 : 2021. gada 07. oktobris, 14:08:23 »
Speciāli nobraucu ar riteni garām un varu ziņot, ka cilvēki 20 bija ārā rindā.
KLau, bet varbūt Lidl īpašnieki zina ko varāk par covid situāciju, ja atver veikalus ierobežojumu draudu ēnā.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #50 : 2021. gada 07. oktobris, 21:53:12 »
Kamēr es  pa darbu, tikmēr viens notestēja - tā kā piestāja no rīta garāmbraucot, tad nekāda ļoti ilgā stāvēšana rindā nebija. ~ 15 minūtes, kamēr pirmie iznāk ārā. Viss korekti, distancēti un bez panikas vai drūzmas. (ne Rīgas veikals)

Nopirka tikai plānoto, neko lieku nesagrābās, jo ir taču vēl citas dienas kalendārā.

Par to atklāšanu ierobežojumu draudu ēnā - kāda starpība. Kaut kad bija jāatverās un pat ja būs ierobežojumi, pārtikas veikalus taču neslēgs ciet. Un pie draudiem te visi jau pieraduši, tāpāt kā pie solījumiem. Imūni!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #51 : 2021. gada 08. oktobris, 10:46:41 »
:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2021. gada 08. oktobris, 10:59:38 »
Bez ausweisa uz Lidl vairs netiks  :mrgr:  Rindu nebūs, apkārt negāzīs ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #53 : 2021. gada 08. oktobris, 12:31:38 »
Bez ausweisa uz Lidl vairs netiks  :mrgr:  Rindu nebūs, apkārt negāzīs ;)
vai tad pārtika vairs nav pirmās nepieciešamības preces?  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2021. gada 08. oktobris, 13:27:12 »
Jā, tas varētu būt interesanti, lielveikalus nedrīkstēs, bet ja pirmās nepieciešamības preces pārdod lielveikalā, tad kā?
Lasīju, ka Lietuvā secināja, ka ar nevakcinēto novirzīšanu uz mazbodēm kļūdījušies.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2021. gada 08. oktobris, 14:17:22 »
Ka lietuvieši kļūdījušies, ieviešot ausweisus lielveikalos, ka ne pie kā cita, kā vien apgrozījuma krituma, tas nenoveda - ir jau izskanējis, bet tas jau absolūti netraucē mūsējiem kāpt uz tā paša grābekļa.  Galu galā, mēŗķis visam ir "motivējošā" "antiwaxeru" d@rsināšana, un daudz ko aizliegt jau vairs nav atlicis, davai tad nelaidīsim šos veikalos!  :mrgr:
Nu, ja nelaidīs tai Lidlā, figsņim. Kā dzīvojām bez tāda, tā arī turpmāk iztiksim.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #56 : 2021. gada 08. oktobris, 14:28:32 »
Ka lietuvieši kļūdījušies, ieviešot ausweisus lielveikalos, ka ne pie kā cita, kā vien apgrozījuma krituma, tas nenoveda - ir jau izskanējis, bet tas jau absolūti netraucē mūsējiem kāpt uz tā paša grābekļa.  Galu galā, mēŗķis visam ir "motivējošā" "antiwaxeru" d@rsināšana, un daudz ko aizliegt jau vairs nav atlicis, davai tad nelaidīsim šos veikalos!  :mrgr:
Nu, ja nelaidīs tai Lidlā, figsņim. Kā dzīvojām bez tāda, tā arī turpmāk iztiksim.
aizej pie ārsta...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #57 : 2021. gada 08. oktobris, 15:22:55 »
aizej pie ārsta...

Pie ārsta tagad nemaz nevar tik viegli tikt, tāpēc nemaz nesūti

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #58 : 2021. gada 08. oktobris, 15:31:43 »
Pie ārsta tagad nemaz nevar tik viegli tikt, tāpēc nemaz nesūti
:yes:   :rofl:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #59 : 2021. gada 08. oktobris, 16:16:12 »
Nakata kngs, es Tavu nosūtījumu nedzēsīšu, bet publiski brīdinu - ja nav argumentu, nesaki neko. (Atļauts ir pateikt "liecies baļļā!)