Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27108 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Lidl
« Atbilde #165 : 2022. gada 22. augusts, 20:38:13 »
Mellen, man Lidl galīgi nav pa ceļam. Jā, tur ir lētāk. Ja katru dienu neietu cauri tirgum, teiktu, ka krietni lētāk. Speciāli triekties - nē. Bet mūsu rajonā ceļ lidlu, tad jau gan būs pa ceļam. Un domāju, ka šeit nenoniecina. Tikai speciāli netriecas uz lidlu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #166 : 2022. gada 22. augusts, 21:49:20 »
Hm... es gan neteiktu, ka viss tur ir lētāk kā tajā pašā maximā. Ir kas lētāk, ir kas dārgāk. Nezkādēļ biju sapratusi, ka liela augļu, dārzeņu izvēle, bet tāds mazs stendiņš, ne kas lētāk, ne kas vairāk. Daudz visādu cepumveidīgo, saldumu, desu, bet tādus pērkam reti. Piena produkti lētāki. Siers aptuveni tas pats. Poļu vistas daļas, ja nekļūdos, maximā akcijā redzēju lētāk. Maize laikam arī bija lētāka, to stendu nepapētīju. Visur jāskatās kilograma cena, dažviet cenas par 100gr pie iepakojuma. Bet nu trenkties pēc dienišķās piena pakas, nu nezinu. Bet cilvēki krāva pilnus ratus ar viskautko. Visādus pusfabrikātus saldētos, tos pat neapskatīju, maz tādus lietojam. Iespējams ziemā kādi saldētie dārzeņu iepakojumi noderēs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #167 : 2022. gada 23. augusts, 08:57:07 »
lasu un domāju..nu smalki jūs ļauži  :?: iepērkos Lidlā ..jau gadiem un neko nevaikstos.. lab, ir man iecienītie produkti,ko pērku Lidlā un citi,ko pērku Aldi(tas ir Lidla bračka)
Nekādā jēgā neredzu vajadzību parmaksāt par to pasu preci ,cita brenda veikalam . Tesco reklāmas saukļi jau sen skan- pielīdzinam savu cenu Lidl. HA! protams pielīdzinat 6-iem ejošakājiem produktiem :)
Un kada vaina poļu precei??? Pilnīgi nesaprotu par ko vīpsnajiens. Poļi ir malači ..attīsta savu ražošanu, lauksaimniecību etc, konkurē ar cenām un caurmēra poļu produkts ir labāks par angļu produktu, nu tādā ziņā, ka tuvāks manai eiropieša saprašanai. karoč.. viss jums slikti..zinkā ...beidziet vipendrivatsja... ;)

Nejauc lūdz pi ar PI... Tu taču neiepērcies kaukādā Mežciema lidlā, bet UKijas LIDLĀ... tās ir pilnīgi dažādas lietas...  :fp:  mūsējam tikai logo ir tāds pats, kā citur, pārējais viss ir kaka uz kociņa. Dārgi, slikti produkti, visādas pabiras. Punkts. Ja gribu ko lētu, eju uz MaXXXimu vai Rimčiku, ja gribu LV preci, eju uz Elvi, ja gribu kaut ko super - uz Skaju. Viss...

Nē nu ok, veikals, kā veikals patiesībā... je nebūtu 2x tālāk kā MaXXXima, vai HyperRrimi, gan jau pirktos un nekas. Mazās MaXimas arī nav nekāda dieva dāvana...  Es bioju sacerējies uz kaut ko attāli līodzīgu Frankfurtes lidliem, varbūt tāpēc tāda vilšanās...   

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #168 : 2022. gada 23. augusts, 09:05:42 »
Cik es redzu no S-kga pirkumiem - saldēti dārzeņi, piens, kefīrs, kaķa ēdiens.
(Bauskā Lidl-a nav, tas no izbraucieniem).

Atslēdzies reno

« Atbilde #169 : 2022. gada 23. augusts, 10:06:35 »
Ja man ir iespēja elementāri izvēlēties, kāpēc nē --Lidl laba maize un portugāļu kūciņas, marinējumi visi drausmīgi etiķaini,  Jūrmalas Maximā labi dārzeņi, kūpinājumus pērku tikai Foreverā, dilles un lokus tirgū, bet ja vajag uz ātru roku -tuvākais ir Mego utt. Bulciņas, pīrādziņus  un kliņģerus ar ķimenēm -tirgū cep uz vietas konditorejā.

Man viss tas pūznis kopā, ja braucu iepirkties, tad tam rezervēju laiku

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #170 : 2022. gada 23. augusts, 10:59:20 »
Man Lidl ikdienā nav pa ceļam, kādu reizi mēnesī sanāk gar Brīvības ielas Lidlu iet tad tajā ieeju. Kauguros tagad trio krustojums - Rimi, Maxima, Lidl - netālu tirgus un Līgo. Jūrmalas šopinga centrs :D
Kas patīk - līdzīgs izkārtojums, vismaz šajos divos. Nav kā Rimi - vienā - maize, kulinārija tur, piena produkti te, otrā - viss kājām gaisā.
Pērku - papīra kabatlakatiņus, reizēm maizi, riekstus, avokado, vienus plaucētās mīklas cepumus.
Esmu badā mēģinājusi vienus gatavos salātus - fui. Kaut kādi etiķaini.
Chardonay ar koalu uz etiķetes par 4,99 (tāda bija birms 1,5 mēnešie) - nekas izcils, bet OK par šādu cenu.
Māsīca ieteica pelēkos zirņus ar speķi - gaļas esot tik daudz, ka papildus var vēl zirņus likt. Neesmu testējusi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #171 : 2022. gada 23. augusts, 11:16:39 »
Es tādēļ vien praktiski neeju Rimjos, it īpaši Lielupes, dēļ tā izkārtojuma jūkļa

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #172 : 2022. gada 23. augusts, 12:02:37 »
vo, Aizmirsu! Sviests Lidlā bija par 1.80, kaut gan Maximā un Rimi velk jau uz 3.00. Bet es neteiktu, ka Lidlā prece labāka par pierasto. Vienkārši, savādāka. Maxima, Rimi un arī pašu sīkbodītēs sortiments ir paredzams. Lidls piedāvā ja ne jaunu preci, tad  vismaz savādāku. Ja, par portugāļu kūciņām - bija garšīgas, bet pēc manas gaumes pārāk treknas un tas groziņš no kārtainās mīklas arī drūpošs. Ja, bija garšīgas, bet pagaršoju un pietiks

Atslēdzies tuk

« Atbilde #173 : 2022. gada 23. augusts, 12:27:53 »
Ā, atcerējos. Uz to lidl devos, jo man vajadzēja kukurūzas cieti, bet tā arī neatradu, bija vienīgi kartupeļu. Maksimās un rimi arī neesmu manījusi, kur to varētu meklēt? Varbūt kāds zina?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #174 : 2022. gada 23. augusts, 13:09:13 »
Gemosu neesi mēģinājusi? Stokmani?
Varbūt jāmeklē pie diētiskiem produktiem - kukurūzas milti, šķiet, bez glutēna.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #175 : 2022. gada 23. augusts, 13:37:20 »
Mego noteikti ir bijusi. Bet varbūt jāpameklē pa apakšējiem plauktiem, var paslēpties
Rimi, kā "smalkākā" veikalā arī jābūt, cik atceros, arī mazliet neloģiskā vietā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #176 : 2022. gada 23. augusts, 13:59:08 »
Par tādām neikdienišķām lietām jāprasa plauktu kārtotājiem, i tad vēl ne katrs zinās atbildēt... Pats začakarēsies un izbesīsies meklējot.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #177 : 2022. gada 23. augusts, 13:59:55 »
Pasen rimi pirku Otker paciņu, tagad neredzu jau kādu laiku. Polijā ražota bija, tāpēc cerēju uz lidlu. Gemosā varētu būt, bet negribas dēļ viena štrunta triekties.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #178 : 2022. gada 23. augusts, 15:57:38 »
Kādreiz RIMI bija kukurūzas ciete, bet jau kādu laiku nav.

Ja par LIDL, tad man patīk siera piedāvājums un sviests labā cenā. Bet Latvijas LIDL salīdzinājumā ar citiem, tiešām tāds nabadzīgāks piedāvājums.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #179 : 2022. gada 23. augusts, 16:17:58 »

Ja par LIDL, tad man patīk siera piedāvājums un sviests labā cenā. Bet Latvijas LIDL salīdzinājumā ar citiem, tiešām tāds nabadzīgāks piedāvājums.

Frankfurtes Lidlā labie sieri, plaša uzvēle un lēti... es pilnu koferi piepirku... a tur tie pretzagļu pīkstuļi salīmēti... lidostā vecene liek taisīt koferi vaļā (šai interesanti)... gigigi  :smej: , atvēru - a tur TĀDS aromāts no sieriem un sieriņiem... šī iespiedzās kēze kēze  :faint:  un iegrūda koferi man rokās... ja gribētu zāli ievest, sierā vajag iepakot!  :talking:

+ FFM Lidlā Chantre zem 10eur pudele un visādi Reinvīni, Špetlēzes pa 3-4 eur... lieki teikt, ka LV Lidlā nekā no tā nav. Un sardīnes eļlā arī nav!