Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27048 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Lidl
« Atbilde #255 : 2022. gada 09. oktobris, 13:23:03 »
Gan jau savas priekšrocības ir gan punduriem, gan dilbām. Vienīgā problēma, kas nāk prātā, dilbām, ka visi čaļi pa īsu.  :smej:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #256 : 2022. gada 09. oktobris, 13:27:41 »
īsie tak garajām modē. Uzreiz pēc miljonāra izskatās :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #257 : 2022. gada 09. oktobris, 14:09:19 »
Jā, Nāra, visām stadijām iziets cauri - no kompleksiem līdz augstpapēdenēm

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #258 : 2022. gada 09. oktobris, 14:23:51 »
baigi jau nu jūs garas.. Nav pat 1.80

Atslēdzies Minne

« Atbilde #259 : 2022. gada 09. oktobris, 14:46:25 »
Pierēķini papēžus

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #260 : 2022. gada 09. oktobris, 14:52:04 »
Ja pierēķina papēžus, tad 2 m bez galvas..  :rofl: Tur tikai Porziņģis kā pavadonis der.  :) Prātā nāk Krimsona trīsmetrīgie.

« Atbilde #261 : 2022. gada 09. oktobris, 18:13:02 »
Dildām pierasts, ka visi čaļi par īsu, bet es joprojām atceros to vienīgo reizi un neatkārtojamo sajūtu, kad kavalieris aicina uz deju, es ceļos no krēsla un viņš izrādās VĒL īsāks par mani :)
Noglabāta atmiņu kambaros kopā ar tikpat vienreizējo un neakārtojamo sajūtu no tā laika, kad es, svaigi pēc augstskolas, vienu semestri pati nostrādāju par pasniedzēju - jopcik, tie studenti no manis eksāmenā baidījās :) nu labi, varbūt ne tieši no manis, no izkrišanas eksāmenā, bet vienalga.
P.S. Vai šī neprasās jauna tēma par īpašajām izjūtām dzīves laikā? :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #262 : 2022. gada 09. oktobris, 18:33:23 »
Prasās

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #263 : 2022. gada 15. oktobris, 20:53:13 »
Vēlreiz izbaudīju, jā - izbaudīju! Lidla kasu sistēmu, man ļoti patīk! Piegriezusies ir Maximas un Rimi bezkaunība, kur vai nu gaidi milzu rindā vai ej strādā par kasieri pašapkalpošanās kasē. Bet man veikals par to algu nemaksā! Nez kāpēc Lidls var noalgot pietiekamu skaitu kasieru un atsekot, lai rindas neveidojas. Malači.

Jā, man joprojām nepatīk, ka cenu zīmes novietotas VIRS preces, bet patīk, ka tās ir tik lielas, lai bez piepūles redzētu pa gabalu arī cilvēks ar sliktāku redzi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #264 : 2022. gada 15. oktobris, 21:04:05 »
Jā, LIDLam ir tā foršā prakse, kas citur ārzemēs (Itālija, Polija, Francija u.t.t.), kad skaidri zini, kurā kasē Tevi apkalpos un kura ir ciet.
Es gan neredzu problēmu arī RIMI un retajās reizēs, kad iemaldos Maximā - "paškasītes" ir vienīgās, kas man šķiet tīkamas. Tur ir ātrākās rindas :) Maksimā gan ne tik ātri kā RIMI, bet arī labi, jo nav jābūt atkarīgam no kāda cita.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #265 : 2024. gada 06. decembris, 13:19:21 »
Pēc ilgāka pārtraukuma biju iegājusi atkal Lidlā un paliku gauži vīlusies. Lidls zaudējis savu būtisko plusu manās acīs - daudzās strādājošās kases un ātro apkalpošanu. Arī tur tagad ieviesusies pašapkalpošanās sērga, un atliek izvēle - vai nu iet darīt darbu, par kuru man algu neviens nemaksā, vai stāvēt pagarā rindā pie vienīgās strādājošās kases... :angry: :no:   Da nu nafik.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #266 : 2024. gada 06. decembris, 14:15:07 »
man gan, kopš ir pašapkalpošanās kases ieviestas, patīk, ka es varu nesteidzīgi visu izdarīt, nevis dot vēl otram (kasierim) izsvaidīt savus pirkumus un tad steigā grūst atpakaļ ratos (Lidl) vai drudžaini stūķēt maisiņā (Rimi, Maxima). A tā - pats nopīkstini, kārtīgio saliec un miers. Es i laimīKs!  :yes: :yes: :yes:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #267 : 2024. gada 06. decembris, 14:44:40 »
Spāņi solidāri ignorē tās pašapkalpošanās kases, lai saglabātu kasierēm darbavietas. Pašapkalpojas vien ārzemnieki...

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #268 : 2024. gada 06. decembris, 14:56:23 »
... Arī tur tagad ieviesusies pašapkalpošanās sērga...
Personīgi man pašapkalpošanās patīk - īpaši Rimi un Maximā, kad vari ar telefonu noskenēt preci, uzreiz redzi cenu, un tad liec ratos. Ja nekļūdos, Lidlā vēl tādas iespējas nav. Pirms tam ir pāris reizes gadījies, ka kasiere aiz neuzmanības (vai citu tikai viņai zināmu iemeslu dēļ) pieskaita kādu preci divreiz - piemēram, vīram tā gadījās ar ievārījuma cukuru - atveda mājās 10kg un dikti pukojās, ka nežēlīgi dārgs... Vēl dažreiz kāds "jokdaris" piespraudis cenuzīmi pie citas līdzīga nosaukuma tikai ievērojami dārgākas preces - arī tad pašapkalpošanās kasē ir ērtāk.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #269 : 2024. gada 06. decembris, 15:26:58 »
Lidlā mikroskopiskās kases ir IMHO baisas – ja lielāka iepirkšanās, tur nepietiek vietas pat viena cilvēka pirkumiem. Kamēr iepriekšējais kravājas, kasieris lēnām skatās griestos, slauka kaut ko... gaida, kamēr iepriekšējais aizies, pirms sākt skenēt nākamajam pircējam, ja vien tam nav viena burciņa uz lentes.

Te nu man jāpieslienas pašapkalpošanās kasu cienītājiem. Man arī nepatīk, ka, lai kā es cenšos salikt "pareizā" secībā, sākot ar smagāko, kas būs jāliek maisa apakšā, tik un tā aiz kases viss sabrauc čupā, jākravājas, lai neuzliktu konservus maizei pa virsu. Besī, ka visādas puskūkas regulāri apmet ar dibenu uz augšu, lai noskenētu. Svītru kods ir sānā, var arī neapgāzt, bet ne, tā, laikam, ātrāk. Sviesta rozes tā īsti neatļaujas, bet visādas ruletes regulāri apdauza. Skenētajiem pirkumiem tik un tā jāseko līdzi, citādi "mēs nepaspējām plauktā cenu nomainīt" iet uz urrā.

Protams, pašapkalpošanās kasēs savas problēmas, sākot ar saņurcītiem svītrkodiem un beidzot ar vecuma pārbaudi, lai nopirktu brīnumsvecītes. "Topā" pašapkalpošanās kasēs nestrādā pēdējās dienas atlaide, tik un tā jāgaida kasiere (tā pati vienīgā, kam jau pie lentes rinda stāv). Bet man kā introvertam pašapkalpošanās kases ir miera osta. Un bez rindas.
Es visu atceros, Ričard...