Autors Tēma: kolēģis  (Lasīts 4778 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: kolēģis
« Atbilde #15 : 2019. gada 20. marts, 22:57:34 »
Nu tad jau no problem... ja nav darbā kad jābūt
Kautgan paliek jautājums, vai Tu kā priekšniece akceptēji paziņojumu par piektdien darāmā darba pārcelšanu uz pirmdienu... nu tas no Tava priekšnieka viedokļa, jo atbildību viņš par padarīto ir uzticējis Tev. Cik nu sapratu...
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 20. marts, 23:05:27 no tuk »

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #16 : 2019. gada 21. marts, 09:47:19 »
Nav tā,ka mēs ikdienā baigi satiekamies, katram savas maiņas, labi - es parādos darbā,jo man ir aktuālās lietas- piemēram rīt es zinu,ka vismaz 3h būšu veikalā.
A kā man uztvert atstātas neizlrāmētas kastes? Jo jaunēklis nav pieņēmis preci pareizi? Ā nu mož man atstāja, jo man patīk krāmēties.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #17 : 2019. gada 21. marts, 09:50:13 »
Un, nē es neesmu foršā priekšniece - es lieku strādāt un prasu kārtīgi izdarītu darbu. Un ieguldīties ar sirdi un dvēseli.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2019. gada 21. marts, 09:54:49 »
Jā, tieši tā uztver, kamēr neesat izrunājuši. Jo īpaši, ja esi priekšniece - izstāsti, ko no viņa sagaidi un kas viņam tiešām ir jāizdara. Nerunā "caur puķēm".Vai viņš jau zina, ka nav pieņēmis pareizi? Un vai zina, kā ir pareizi?
Es nepiekasos, bet ikdienā bieži tiekos ar jauniešiem, kuriem nav darba pieredzes un redzu kā nu kurš iekārtojas darba dzīvē. Daži tiek apmācīti perfekti un viņi spēj realizēt darba devēja gaidas. No dažiem tiek gaidīts daudz, bet viņiem pat nav īstas jausmas - kas īsti.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2019. gada 21. marts, 09:55:53 »
Nu bet tad sadod kārtīgi par neizdarītu darbu! Atsauc no brīvdienas. Tev taču uzsēdies pičpaunā un jūtas ērti.
Vēl -vai tu viņam katru reizi pasaki, kas nav izdarīts? Varbūt džeks pat nenojauš, ka esi dusmīga. Ja neesi teikusi, tad skriet uzreiz pie šefa  būtu nekorekti

Atslēdzies Juventus

« Atbilde #20 : 2019. gada 21. marts, 09:56:45 »
Vadot kolektīvu, ir jāņem vērā, ka nāksies pieņemt arī lēmumus par sankcijām pret padotajiem. Tā ir jebkura vadītāja neizbēgama realitāte, jo, ja vadītājs ļauj padotajiem kāpt viņam uz galvas, padotie to arī darīs.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2019. gada 21. marts, 09:56:46 »
Tuk - nē nu tur bija tā,ka ofisā palīdzēja iekraut preci, tad pie manis izkraut,pāris kastes sašķiroja pa plauktiem, paziņoja,ka pirmdien pabeigsim un nozuda.

un tu mīļi palaidi :ou:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #22 : 2019. gada 21. marts, 09:57:11 »
Un, nē es neesmu foršā priekšniece - es lieku strādāt un prasu kārtīgi izdarītu darbu. Un ieguldīties ar sirdi un dvēseli.

Ja viss ir atrunāts un pārrunāts, bet gaidītā rezultāta nav, tad tas ir cits stāsts. Taču arī tad es dotu kādu termiņu (kaut nedēļu) un ja pārmaiņu nav, tad zvanītu (labāk jau tikties) tālāk.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #23 : 2019. gada 21. marts, 10:02:20 »
Jūs tiešām domājat,ka es klusēju mutautiņā? Es saku un saku, bet nekas nemainās. Protams,ka es ar viņu runāšu.
A ko man tagad, pie apjausmas,ka es šitā strādāt negribu? Pirmdien iet pie šefa ar atlūgumu?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2019. gada 21. marts, 10:08:00 »
Jūs tiešām domājat,ka es klusēju mutautiņā? Es saku un saku, bet nekas nemainās. Protams,ka es ar viņu runāšu.
A ko man tagad, pie apjausmas,ka es šitā strādāt negribu? Pirmdien iet pie šefa ar atlūgumu?

Elzzy, es nedomāju, es redzu ko Tu raksti, bet nezinu, kas ir tas, ko neuzraksti. Kāpēc uzreiz ar atlūgumu? Ja esi visu izrunājusi ar kolēģi (pa tiešo) un nekas nemainās, tad tālāk tikpat tieši runā ar šefu. Atlūgums nereti ir nepieciešams, bet ne jau šādā situācijā ;)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2019. gada 21. marts, 10:09:38 »
Tad cita lieta -saki šefam, bet nesāc ar savu aiziešanu. Fiksēti jau tie pārkāpumi nav? Kā pārdošana -varbūt viņš ietirgo 2x vairāk?

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #26 : 2019. gada 21. marts, 10:17:38 »
Nē,viņš neietirgo divreiz vairāk.
Labi, rīt degustācija, jāskatās. Cerams,ka atkal neklīdīs pa veikalu ar glāzi rokās un neatstās pircējus uz maniem pleciem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #27 : 2019. gada 21. marts, 10:26:14 »
Vai no pārdotā jums ir procenti? Ja nē, kāds iemesls viņam piepūlēties?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2019. gada 21. marts, 10:33:01 »
Tu, Elzzy, raksti, ka nemāki spēlēt šefa lomu. Kā tas izpaužas? Ko Tu kā šefs nedari/nemākulīgi darī?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2019. gada 21. marts, 12:42:30 »
Labi, rīt degustācija, jāskatās. Cerams,ka atkal neklīdīs pa veikalu ar glāzi rokās un neatstās pircējus uz maniem pleciem.

Nu Ellzy. Šefs nevis cer, bet dod konkrētus rīkojumus, kas jādara.
Mani mulsina tā padotā un kolēģa putrošana. Iespējams, viņš Tevi arī uztver
kā kolēģi nevis šefu, Tas, protams, slaistīšanos neattaisno, bet iespējams izskaidro...
Īpaši to - pateica, ka pabeigs pirmdien un aizgāja...

Es skaidri un gaiši pateiktu kas konkrēti neapmierina un ka pārbaudes laika beigās
tavs kā šefa viedoklis par pieņemšanu pastāvīgā darbā nebūs pozitīvs, ja attieksme
pret darba pienākumiem nemainīsies.