Autors Tēma: kolēģis  (Lasīts 4807 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: kolēģis
« Atbilde #30 : 2019. gada 21. marts, 12:46:47 »
Elzzy, kolēģis Tevi saista kā vīrietis/brālis/dēls?

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #31 : 2019. gada 21. marts, 12:56:51 »
Vot! Problēma ir tajā,ka es nemāku runāt. Un man ir bail,ka ja es rīt pēc degustācijas runāšu,tad sestdien varēšu nākt vien pati strādāt.

Atslēdzies Juventus

« Atbilde #32 : 2019. gada 21. marts, 13:01:44 »
bail,ka ja es rīt pēc degustācijas runāšu,tad sestdien varēšu nākt vien pati strādāt.
Kādreiz, kad man bija padotie, nonācu pie vienkārša secinājuma: labāk, lai Tev ir lieka vakance, nekā darbinieks, kurš taisa ziepes... Vienkāršāk dzīvot būs.  :talking:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2019. gada 21. marts, 13:04:38 »
labāk, lai Tev ir lieka vakance
Ja es pareizi sapratu, viņi veikalā tikai 2 vien ir. Ko tad Elzzy darīt - strādāt 2 maiņas?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #34 : 2019. gada 21. marts, 13:06:52 »
Vot! Problēma ir tajā,ka es nemāku runāt. Un man ir bail,ka ja es rīt pēc degustācijas runāšu,tad sestdien varēšu nākt vien pati strādāt.
nu, tad uzraksti uz papīra, ko domā, un atdod viņam!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2019. gada 21. marts, 13:08:16 »
Nav darbā - zvans šefam, tas lai risina.
Bet Elzzy jau tāpat viena visu darot... tad kāda jēga...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #36 : 2019. gada 21. marts, 13:11:24 »
Jebkuras hierarhiskas attiecības ir jāiedibina laicīgi. Pēc tam kaut ko izmainīt ir grūti.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #37 : 2019. gada 21. marts, 13:38:50 »
Jebkuras hierarhiskas attiecības ir jāiedibina laicīgi. Pēc tam kaut ko izmainīt ir grūti.
protams, alko bode ir īpašs bizness...tur nekad nav tā ka izskatās no malas....var būt gan naudas atmazgāšana, gan nelegālais utt...var gadīties, ka vadītāja ielikta, lai būtu grēkāzis - ja nu kas....patiesās lietas štelles un čekus sit "naparņiks", kurš zin vairāk un  liek mīksto uz priekšnieci, jo zin vairāk un ir card blanche no īpašniekiem...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #38 : 2019. gada 21. marts, 13:40:56 »
Elzzy, ja Tu ar savu kolēģi/padoto runā tik pat haotiski un nesakarīgi kā te (izklāstot pēc būtības), tad nebrīnos, ka šis pamet kastes, nav darbā, bet Tev jākrāmē vai kaut kā tā...
Ar kolēģiem, it sevišķi vīriešu kārtas, jārunā īsi un kodolīgi: izkrāmē kastes; jābūt darbā tad un tad, tikos un tikos, jādara tas un tas...
Galu galā, vai tad Tev viņa kontakttālruņa nav? Piezvani. Noskaidro kur tad šis ir, kad būs un kad izdarīs.
Visticamāk, ka vnk kļūme komunikācijā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2019. gada 21. marts, 14:26:23 »
Cik varu no visa sarakstītā secināt, tā konkrēti un skaidri laikam neesi ar to darbinieku runājusi - mājieni, pusmājieni un iekšējā cepšanās neskaitās.
Skriet pie lielā šefa ar kļauzām nebūtu ne profesionāli, ne citādi ok, pirms Tu kā sava padotā šefiene neesi izpildījusi savu pienākumu daļu  :thinking:

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #40 : 2019. gada 21. marts, 14:58:14 »
Prieks,ka visi citi sakarīgi :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #41 : 2019. gada 21. marts, 15:03:08 »
Viņam darba pienākumu apraksts ir iedots? Parakstīt un 1 eksemplārs viņam?

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #42 : 2019. gada 21. marts, 16:59:50 »
Protams,ka ir.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #43 : 2019. gada 21. marts, 17:11:00 »
piedod, nelasīju ko citi saka tik pamanīju,ka 3jas lapas. ātrumā, kas man ienāca pratā- vai iepriekšējā vietā tev nebija kkas līdzīgs??? ja jā ..nutad vecie grābekļi .Ja jau tu esi vadītāja ..tad kādas ir tavas pilnvaras, cik daudz dari tu un kas no tevis atkarīgs. Ar to domāju..ja es esmu komandas vadītājs tad neskrienu sūdzēties, bet atlaižu tos,kas man neder un pieņemu tos kas der. ( jā esmu bijusi ,lielu un vidēju kol. vad)tad vēl, redz tev, tas ir darbs sirdslieta, citam vienk darbs... nezinu kāda alga.. bet lai dabūtu tādu kas to vien dara ka par veikalu domā...vajag ļõti atbilstīgu algu..pārsvara ir tā - vakance pardevējs ... kotējas nuuuu.... :scratch: ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #44 : 2019. gada 21. marts, 22:12:00 »
Jā, es zinu kur ir mana vaina. Daudz par šito domāju.