Autors Tēma: Nelielas mājas  (Lasīts 24221 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: Nelielas mājas
« Atbilde #45 : 2021. gada 19. februāris, 11:14:11 »
Man tieši krāsas, to salikumi kombinācijā ar apšuvuma atšķirīgo virzienu patika. Nu varbūt tie koši tīri zilie pa aci pārāk sita.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2021. gada 19. februāris, 11:46:01 »
Nesaprotu, bet man nekad nerāda bildes (no Instagram? Pinterest?). Teksts ir, bilžu nav  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2021. gada 19. februāris, 12:18:42 »
Mums viss ir tumši pelēks.
Tumši pelēks ir dabiski novecojis koks.
Kaut kur Holandē, ja pareizi atceros (varu kļūdīties, godīgi atzīstos, ka tagad nepārbaudīšu, varbūt Norvēģija vai Islande), vispār visiem tās mājas ir melnas. Vēl baisāk par tumši pelēko. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #48 : 2021. gada 19. februāris, 12:40:07 »
Tumši pelēks ir dabiski novecojis koks.
Kaut kur Holandē, ja pareizi atceros (varu kļūdīties, godīgi atzīstos, ka tagad nepārbaudīšu, varbūt Norvēģija vai Islande), vispār visiem tās mājas ir melnas. Vēl baisāk par tumši pelēko. :D

Norvēģiem viss ir sarkans, ar baltiem pakšiem, kā paši saka, asiņu krāsā... es smējos, ka feini, jo katru mēnesi ir dažas dieniņas, kad var ērti mājiņu piekrāsot :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2021. gada 19. februāris, 12:51:33 »
Mums viss ir tumši pelēks.

Pelēkais ir ok, bet tās dzelteni beicētās guļbūves  :veee:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #50 : 2021. gada 19. februāris, 12:58:49 »
Nopietni, patīk.

Es vairākus mēnešus biju Valdekas pils (Jelgavā) pārvaldnieks.
Piekrītu, ka tornīša kabinetā pavadītajām naktīm bija sava īpaša romantika.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #51 : 2021. gada 19. februāris, 13:03:58 »
Es gribēju savā mājelē peprojektēt tādu slepeno istabiņu - ar dīvānspilveniem, klusumā pasēdēt... Beigās nesanāca, kopējā platība tāda, ka nevarēju ietaisīt neko tādu, pilnībā nesačakarējot pārējās telpas. A žēl...

Kaut kas tāds ir jāplāno saimniecības ēkās (atsevišķā pagrabā, kūtsaugšā, šķūnī, klētsaugšā).

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #52 : 2021. gada 19. februāris, 13:08:27 »

princeses karalis parasti tornī ieslodzīja par nepakļaušanos. Tā bija soda vieta. Tad viņas tur nīka un gaidīja princi baltā zirgā, kurš atbrīvos :D
Gan jau Freidam būtu ko teikt par tām torņu ilgām... :mrgr:

Protams, ka atbilde ir Freidam: tornī ieslodzīta princese zemapziņā simbolizē dusmas par savu ieslēgtību nevainībā un sapņus par nevainības zaudēšanu - elementāri!
Visas pasakas ir par vienu un to pašu - jaunu meiteņu ilgām pēc nevainības zaudēšanas.
Nevajag neko lieki idealizēt.

Savukārt, vecāka gadagājuma meitenēm ilgas pēc tornīšiem atklāj neko vairāk kā zemapziņas ilgas pēc nevainības un (!!!) atkārtotas tās zaudēšanas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #53 : 2021. gada 19. februāris, 13:18:08 »

Kaut kas tāds ir jāplāno saimniecības ēkās (atsevišķā pagrabā, kūtsaugšā, šķūnī, klētsaugšā).

Ziemā piekurināt šķūnīti, kad gribas pusstundu mierā pavāļāties ar grāmatu. Un vēl ieplānot to gribēšanu, lai var piekurināt laicīgi un nav jāsalst aukstā un mitrā dīvānā... :D
Kādam ir visai naivs priekšstats par šķūnīša un tā mēbeļu temperatūru un mitruma procentu rudenī un ziemā. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #54 : 2021. gada 19. februāris, 13:27:26 »
Tādā leļļu mājiņā varētu pavadīt dažas brīvdienas. Krievu varianti gan ir tādā vidē un izpildījumā, ka negribētos riskēt, vai neiebruks.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #55 : 2021. gada 19. februāris, 13:27:30 »
Ha, ha, kādam ir visai naivs priekšstats par siltumizolāciju :)
Aizmirstam par ekoloģiju, 10 cm putuplasta bloki kabinetam šķūnītī un koka apšuvums iekšpusē + elektriskais sildītājs ar distancētās ieslēgšanas rozeti.
No ārpuses (šķūnīša iekšpusē) to putuplastu pat nevajag apšūt ne ar ko.

Atslēdzies reno

« Atbilde #56 : 2021. gada 19. februāris, 13:29:26 »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #57 : 2021. gada 19. februāris, 13:31:20 »
Aizmirstam par ekoloģiju, 10 cm putuplasta bloki kabinetam šķūnītī un koka apšuvums iekšpusē + elektriskais sildītājs ar distancētās ieslēgšanas rozeti.
Tad Trix var sūtīt Tev tāmīti un konta numuru, ja?

Atslēdzies reno

« Atbilde #58 : 2021. gada 19. februāris, 13:46:55 »
Krimsona variants -mierīgi,  grīdu un jumtu arī nevajag aizmirst. Var no saldētu lašu putuplasta kastēm mājiņu uzbūvēt, vienīgi smacenieks jāizvēdina

P.S. No tādām kastēm vienam Kauguros gurķu lecektis sabūvētas

Atslēdzies reno

« Atbilde #59 : 2021. gada 19. februāris, 13:48:33 »
Ha, ha, kādam ir visai naivs priekšstats par siltumizolāciju :)
No ārpuses (šķūnīša iekšpusē) to putuplastu pat nevajag apšūt ne ar ko.

Apzied gan ar kaut ko, zīlītes caurumus izknābās