Autors Tēma: šķiršanās  (Lasīts 5790 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies leta

šķiršanās
« : 2019. gada 31. maijs, 14:16:14 »
Sirsniņa pilna. Vakar ar vīru pirmo un pēdējo reizi esmu sastrīdējusies. Jā, nekad mēs nestrīdējāmies. parasti mācējām saprasties, saprast viens otru no pusvārda... bet nu jau pusgadu ar to ir pagrūtāk... Vīram pēc insulta mainījās skats uz dzīvi. es centos viņa skatienam sekot, būt blakus..., bet nesanāca. Sabruku. Esam vienojušies ,ka šķiramies.  Viens strīds, un dzīvē viss pavisam savādāk... Tikai, kā ar to iešanu kaut kur...Pat īsti nav kur, jo aizeju es...  Tagad domāu, un nevaru sadomāt nu neko....

Pieslēdzies Spārka

Re: šķiršanās
« Atbilde #1 : 2019. gada 31. maijs, 14:21:55 »
Īrēts dzīvoklis. Draugu vai psihologa atbalsts.

Atslēdzies leta

« Atbilde #2 : 2019. gada 31. maijs, 14:24:36 »
Njā, ir par to domāts, bet nu nepavilkšu to... Par draugu atbalstu, -Paldies. Gribējās būt stiprai , un sākuma laiku noklusēt... laikam jau nevajag tā darīt

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2019. gada 31. maijs, 14:31:29 »
Tas, ko nevajag - nevajag padarīt sevi par žēlojamu objektu, pat, ja gribas, lai pažēlo. Var izvēlēties vienu galveno uzticības personu, bet ar kādu izrunāties jebkurā krīzē ir ļoti būtiski.

Atslēdzies leta

« Atbilde #4 : 2019. gada 31. maijs, 14:35:19 »
... jā.un nestāstīt visiem kam nav slinkums klausīties ... tā jau ir :) Paldies

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2019. gada 31. maijs, 14:40:49 »
Grūti iedomāties tādu situāciju, kur tā uzreiz jāizvācas (ja nesit viens otru nost). Vismaz vienoties par laiku, kurā var atrast citu dzīvesvietu. Varbūt ir iespēja padzīvot pie vecākiem, radiem vai draugiem?

Gribējās būt stiprai , un sākuma laiku noklusēt... laikam jau nevajag tā darīt
Nevajag gan. Iesaku informēt par šķiršanās faktu un teikt, ka noderētu palīdzība jaunas dzīvesvietas meklēšanā.

Atslēdzies leta

« Atbilde #6 : 2019. gada 31. maijs, 14:46:06 »
Nesit gan . Mājā jau vieta it kā pietiek..., ir tikai jāpārkāpj savam ego un jārunā ... Jo te jau man spuras noteikti ir saceltas un duras kā adatas.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2019. gada 31. maijs, 14:57:13 »
Ja Tev tagad jautās, vai nepārdomāsi, skaidrs, ka teiksi - nē, nemūžam.
Bet reti kurš pāris izšķiras pie pirmā lēmuma vai "lēmuma". Man vismaz nesanāca.

Atslēdzies leta

« Atbilde #8 : 2019. gada 31. maijs, 15:02:50 »
Nevaru gan teikt kā būs ,kā ne....
Visādi jau var gadīties... nodzīvots nav daudz un nav maz. Ir saprotams un skaidrs, ka labāk nekas nebūs (ja nu tikai uz laiku). un, līdz ar to es varu iegūt mazliet to pašu laiku sev par labu...., bet ,šķiet, ka tas būs ļoti cūciski.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2019. gada 31. maijs, 15:07:17 »
Situācijas ir dažādas, un no Tevis stāstītā nav skaidri ne sķiršanās iemesli, ne jūsu ģimenes situācija.

Ja Tev vajag tikai roku paturēt un pateikt, ka dari pareizi - diez vai to kāds Tev var sniegt.

Ja esi izlēmusi, un stingri un pārliecināti izlēmusi, nu tad jādara

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #10 : 2019. gada 31. maijs, 15:34:38 »
Kā tieši vīram mainījies skatījums uz dzīvi? Saprotu to tā: ja ir bijis insults, tad kļuvis kopjams, mazkustīgs utt.? Kļuvis neiecietīgs vai kā? Tu raksti, ka sabruki. Protams, var saprast...nav jāvelk nasta ko nevar ne pacelt, ne panest. Ja saproti, ka nevari, tad rīkojies...nežēlojies, bet lūdz konkrētu padomu/ palīdzību no draugiem, radiem. Gan ar dzīvesvietu, gan darbiem utt.

Atslēdzies leta

« Atbilde #11 : 2019. gada 31. maijs, 15:41:22 »
Neiecietība, nemāk vairs uzklausīt. Visur vainīgi citi. Paldies, bet nu pats vismaz pats iet un kaut ko dara. No pedanta palicis haotiķis. Tur jau ir tā lieta, ka žēloties nu nemaz negribējās, vienkārši gribēju saprast un izprast kā labāk...
Kaut gan-ja, šādā situācijā padomu nu neiedos.. tas man pašai jālemj. Konkrētu palīdzību lūgt-tad nu tikai.
Prieks vismaz,ka ar darbu man viss ir ok.—

PALDIES visiem.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #12 : 2019. gada 31. maijs, 15:57:05 »
Var jau saprast, ka kļuvis neiecietīgs - no vesela, kustīga cilvēka ...Bet, ja pats viņš to neapzinās un negrib ne ko mainīt savā attieksmē, tad arī nekas nemainīsies. Būs vēl sliktāk. Piedod, bet tā ir realitāte. Zinu no pieredzes.
Ja nu vienīgi iesākumā kādas psihologa konsultācijas.
Tā kā pieņem lēmumu un rīkojies. Neviens nesaka, ka būs viegli.

Atslēdzies leta

« Atbilde #13 : 2019. gada 31. maijs, 16:06:04 »
Man jau saprotams, ka viņš ne grib saprast, ne saprot. Viņam liekas, ka ir pasaules naba. Un, pamest viņu, aiziet - tas nav tas grūtākais.. grūtākais ir apzināties, kā viņš pats tiks ar šo galā.. es zinu-nekā.. Psihologu viņš ne tuvumā, viņš uzskata ,ka viss ir labi... Arī man jābūt iecietīgaai, saprotošai. Es pēc dabas esmu tāda, bet nu... njā...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2019. gada 31. maijs, 16:19:05 »
Diemžēl insults var ietekmēt arī raksturu, pat ja citādi fiziski it kā viss atjaunojas...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck