Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98386 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: Covid-19
« Atbilde #1005 : 2021. gada 09. jūlijs, 18:56:20 »
Kur ir teikts, ka draņķis?

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1006 : 2021. gada 09. jūlijs, 19:00:26 »
Kur ir teikts, ka draņķis?

Mikročipi, kas spēs Tevi kontrolēt, mainīt Tavu pašsajūtu, varbūt pat nogalināt.
Ģenētiskā modifikācija, kas izmainīs Tavu 8. hromosomu, sauktu par "Dieva gēnu" (kas ir būtībā tavas cilvēcības kodols), lai padarītu Tevi dzīvniekam līdzīgu.

Tas nav draņķis?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1007 : 2021. gada 10. jūlijs, 09:11:46 »
Vienīgais apgrūtinājums nevakc. ir lieka naudas izdošana par testiem ceļojot. DE man tas izmaksāja pāri 100, Swd - pāri 200, bet vislētāk ir kūrorta valstīs - 60. Summa kopā par 2 testiem - Lv un otrā pusē. Saka, ka UK esot ļoti dārgs tests - pāri 200, tiešām? Radu ģimene tāpēc nelido ciemos, jo 4 cilvēku ģimenei par dārgu.
Kā Tu vari nokaitināt ar saviem "nekas jau nav" un "vienīgais apgrūtinājums". Tak cilvēki jau zaudē darbu, zaudē studijas!  Karavīriem vispār vāks - ej prom un atmaksā visu studiju naudu! Nudien jāsaka, kad Tevi pašu septembrī piepresēs, sāksi beidzot kaut ko saprast.
Tādus sīkumus kā nespēju apmeklēt pasākumus telpās es pat nepieminu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #1008 : 2021. gada 10. jūlijs, 09:25:03 »
Kvadra, cilvēkiem ar totalitāru domāšanu (lielai daļai latviešu) tas ir normāli. Par datu aizsardzību es iesmīnu, jo likumi LV allaž ir bijuši kā lēta gumija ar iespēju ieinteresētajiem staipīt tos pēc savas patikas. Kādus gadus atpakaļ, kad ASV vēstniecība vēl bija blakus Rīgas Valsts 1. ģimnāzijai, Lapsas portālā bija ielikts raksts par to, ka šī vēstniecība veicot nelikumīgu un nekur nesaskaņotu garāmgājēju fotografēšanu. Lietas būtība saistījās tieši ar Datu aizsardzības likuma pārkāpšanu. Iepīkstējās un apklusa viss. Nedomāju, ka fotografēt pārtrauca. Kolonijas iezemiešiem nebūs metropoles kungiem pretī runāt un tos jebkā ierobežot viņu misijas apziņas pilnajā darbībā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1009 : 2021. gada 10. jūlijs, 10:01:13 »

hmm...daudz jautājumu šiem vecākiem, kas savus trīs bērnus pieteica Pfizer vakcīnas izmēģinājumam, lūk rezultāts.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1010 : 2021. gada 10. jūlijs, 10:14:48 »
Citāts
Kādus gadus atpakaļ, kad ASV vēstniecība vēl bija blakus Rīgas Valsts 1. ģimnāzijai, Lapsas portālā bija ielikts raksts par to, ka šī vēstniecība veicot nelikumīgu un nekur nesaskaņotu garāmgājēju fotografēšanu. Lietas būtība saistījās tieši ar Datu aizsardzības likuma pārkāpšanu.
Datu aizsardzības likuma jaunākā versija pilnīgi noteikti parādījās krietni pēc tam, kad ASV vēstniecība jau bija pārvākusies no Raiņa bulvāra.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1011 : 2021. gada 10. jūlijs, 10:15:48 »
cik tas uzticams zinu kanāls?...man personīgi izskatās, ka kārtējais mēģinājums iegūt publisku atpazīstamību...mēs dzīvojam trakā/o pasaulē....es personīgi neticu visiem šiem, kas rīko preses konferences un dalās savā "pieredzē"...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #1012 : 2021. gada 10. jūlijs, 10:31:04 »
Datu aizsardzības likuma jaunākā versija pilnīgi noteikti parādījās krietni pēc tam, kad ASV vēstniecība jau bija pārvākusies no Raiņa bulvāra.

Un kā tas maina LV likumu gumijas īpašības - staipāmību pēc vajadzības? Tas, izrādās bija 2010. gads.

https://pietiek.com/raksti/prokuratura_uztic_datu_inspekcijai_izvertet_asv_vestniecibas_ricibu/
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1013 : 2021. gada 10. jūlijs, 10:32:04 »
Kā vispār savus bērnus(!) var pieteikt kkādu preparātu izmēğinājumiem?!
Kādreiz uz nāvi notiesātajiem tādu alternatīvu piedāvāja...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1014 : 2021. gada 10. jūlijs, 10:42:07 »
Kā vispār savus bērnus(!) var pieteikt kkādu preparātu izmēğinājumiem?!
Kādreiz uz nāvi notiesātajiem tādu alternatīvu piedāvāja...
tak uzmanīgi apskati šī pasākuma noformējumu...nepievērs uzmanību šņukstiem...viss tur ir pārdomāts....pieļauju, ka pieteicās speciāli, lai pēc tam publiski ziņotu par "blaknēm"...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1015 : 2021. gada 10. jūlijs, 10:48:23 »
cik tas uzticams zinu kanāls?...man personīgi izskatās, ka kārtējais mēģinājums iegūt publisku atpazīstamību...mēs dzīvojam trakā/o pasaulē....es personīgi neticu visiem šiem, kas rīko preses konferences un dalās savā "pieredzē"...

Pfizer nereaģēja, mātei nekas cits neatlika kā rikot preses konferenci. tur piedalijās arī citi, šis bija spilgtākais gadījums. rīkoja republikāņu senators no tā štata, protams ar savu daļu skepticisma noskatījos arī es šo preses konferenci, bet ņemot vērā, ka meitenes vecāki ir izglītoti cilvēki, māte inženieris, tad es neredzu pilnīgi nekādu labumu vecākiem piedalīties it kā feikā izrādē. publiska atpazīstamība? hmm...nauda? tad jau drīzāk būtu vērsusies ar piedāvājumu pie Pfizer, tur jau billioni apgrozās šobrīd. un mātes emocijas bija tik īstas, ka tā nofeikot pat Holivuda nespētu.

ps. meitenes uzvedība škita dīvaina, tā kā pieļauju varbūtību, ka viņa feiko, vecākiem nezinot, nesaprotot.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 10. jūlijs, 10:55:52 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1016 : 2021. gada 10. jūlijs, 11:22:47 »
galvenais jautājums šeit ir tas, ko uzdeva kvadra - kā situēti(dāmas auskari) vecāki var riskēt ar sava bērna veselību medikamentu pārbaudēs?...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1017 : 2021. gada 10. jūlijs, 16:52:41 »
Kā Tu vari nokaitināt ar saviem "nekas jau nav" un "vienīgais apgrūtinājums". Tak cilvēki jau zaudē darbu, zaudē studijas!  Karavīriem vispār vāks - ej prom un atmaksā visu studiju naudu! Nudien jāsaka, kad Tevi pašu septembrī piepresēs, sāksi beidzot kaut ko saprast.
Tādus sīkumus kā nespēju apmeklēt pasākumus telpās es pat nepieminu...

Katrs jau parast runā par sevi, katram sava dzīve, loģiski. Es nesākšu tagad prātot par nabaga indiešu bērniem utt, es dzīvoju savu dzīvi un man pašreiz ir tā  :?: Pasākumi pa covid laiku aizmirsušies un neprasās, faktiski pagaidām nekādas represijas vai apspiešanu neizjūtu  :n+: Nu, presēs septembrī, tad nestrādāšu- nav mazu uzturamu bērnu, nav kredītu. Kaut, protams, tas būtu bēdīgi, jo ļoti patīk darbs un loģiski  gribas strādāt, ne sēdēt mājās. Es vēl neesmu izaugusi līdz apziņai - vakcinēties sabiedrības labā   :?:

Bet jautājums jau ir par to, kā neoficiāli ievāktus datus var izmantot oficiālai statistikai, cik procenti kuras profesijas pārstāvju vakcinējušies? Vēl jo vairāk, kā priekšnieks var zināt, ka Anniņa nav vakcinējusies... Ja nekur nav likumīgi noteikts, ka priekšnieks šādu informāciju drīkst pieprasīt.

Tāpēc jau liekas dīvaini. Ko vakcinētie neatbild - ja pie vakcinēšanās prasa profesiju, tad vrb oficiālos % var savākt  :scratch:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 10. jūlijs, 17:11:04 no Leonora »

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1018 : 2021. gada 10. jūlijs, 16:57:53 »
Skatoties, kāds darbs. Es darbā neesmu kafijojusi nekad, ja nu vientanē klasē, arī kad nebija kovida - ja brīvstunda, gribas vienatnē paklusēt, ne trīt mēles, reāli nav laika darbā tādai kafijošanai. Kā arī nav uzdoti jautājumi esmu vai neesmu vakc, tuvākās 3 kolēģes zina, bet pārāk lielas kolektīvs, lai katru apklačotu un interesētos.
Bet atceros veco darbu- tur gan visi par visiem visu zināja  :alt:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1019 : 2021. gada 10. jūlijs, 18:57:14 »
Kvadra, cilvēkiem ar totalitāru domāšanu (lielai daļai latviešu) tas ir normāli. Par datu aizsardzību es iesmīnu, jo likumi LV allaž ir bijuši kā lēta gumija ar iespēju ieinteresētajiem staipīt tos pēc savas patikas. Kādus gadus atpakaļ, kad ASV vēstniecība vēl bija blakus Rīgas Valsts 1. ģimnāzijai, Lapsas portālā bija ielikts raksts par to, ka šī vēstniecība veicot nelikumīgu un nekur nesaskaņotu garāmgājēju fotografēšanu. Lietas būtība saistījās tieši ar Datu aizsardzības likuma pārkāpšanu. Iepīkstējās un apklusa viss. Nedomāju, ka fotografēt pārtrauca. Kolonijas iezemiešiem nebūs metropoles kungiem pretī runāt un tos jebkā ierobežot viņu misijas apziņas pilnajā darbībā.

Zigi, Tev saka, ka tas klibo ne tikai LV, bet Tu turpini malt savas demagoģijas dzirnavas