Kā Tu vari nokaitināt ar saviem "nekas jau nav" un "vienīgais apgrūtinājums". Tak cilvēki jau zaudē darbu, zaudē studijas! Karavīriem vispār vāks - ej prom un atmaksā visu studiju naudu! Nudien jāsaka, kad Tevi pašu septembrī piepresēs, sāksi beidzot kaut ko saprast.
Tādus sīkumus kā nespēju apmeklēt pasākumus telpās es pat nepieminu...
Katrs jau parast runā par sevi, katram sava dzīve, loģiski. Es nesākšu tagad prātot par nabaga indiešu bērniem utt, es dzīvoju savu dzīvi un man pašreiz ir tā

Pasākumi pa covid laiku aizmirsušies un neprasās, faktiski pagaidām nekādas represijas vai apspiešanu neizjūtu

Nu, presēs septembrī, tad nestrādāšu- nav mazu uzturamu bērnu, nav kredītu. Kaut, protams, tas būtu bēdīgi, jo ļoti patīk darbs un loģiski gribas strādāt, ne sēdēt mājās. Es vēl neesmu izaugusi līdz apziņai - vakcinēties sabiedrības labā
Bet jautājums jau ir par to, kā neoficiāli ievāktus datus var izmantot oficiālai statistikai, cik procenti kuras profesijas pārstāvju vakcinējušies? Vēl jo vairāk, kā priekšnieks var zināt, ka Anniņa nav vakcinējusies... Ja nekur nav likumīgi noteikts, ka priekšnieks šādu informāciju drīkst pieprasīt.
Tāpēc jau liekas dīvaini. Ko vakcinētie neatbild - ja pie vakcinēšanās prasa profesiju, tad vrb oficiālos % var savākt