Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98516 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atslēdzies Leonāra

Atb: Covid-19
« Atbilde #946 : 2021. gada 08. jūlijs, 09:18:51 »
Iegriezos uz brīdi LV un negribot ienāk kāda jauna ziņa - es gan nesaprotu, vai tas, ko stāsta un raksta,  ir jau noticis vai tikai lemj, jo līdz rudenim īpaši nesekoju covid jaunumiem.
Tur, kur es līdz šim paciemojos(2 valstīs, taisos uz trešo), par covid aizmirsu. Tur mītošie, kas mani uzņēma, pilnīgi neko nezina un neinteresējas par covid situāciju savā valstī un man neko par kādiem valsts lēmumiem vai ko pat nevarēja izstāstīt  :?: nezinu, vai tiešām tikai LV cepas par šo tēmu? Dažs principā neinteresējas, dažs valodu nezina. Bija ļoti laba sajūta, kaut reizēm likās, ka cilvēki kā no mēness nokrituši  :rofl:
Šovasar dzīvoju un tveru normālu dzīvi tipa bez covid...gan nāks rudens un tad gan jau varēs atkal tupēt būrī, jāķer, ko var.
Nebrīnos, ka, kad atkal atgriezīšos LV, armija jau ķers nevakcinētos no mežiem kā partizānus..ne par ko nebrīnos vairs  :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #947 : 2021. gada 08. jūlijs, 10:04:17 »
Lai mani palabo mediķi, ja es kaut ko ne tā esmu sapratusi.
būtu mums tagad Inešuks, tad Tev atbildētu....diemžēl zinošu vairāk te nav..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #948 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:07:38 »
šim Zandera viedoklim var piekrist -

https://www.la.lv/vakcinesanas-meginat-velreiz-un-citadi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #949 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:25:23 »
Piekrist varu no tā viedokļa, ka jaunie ir viegli manipulējami, jo viņi ir "atvērti", lasi - nekritiski un filtrēt nespējīgi.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #950 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:42:27 »
Klau, bet kā tad būs - darbā prasīs qr testu? Ticēs uz godavārda? Priekšniekiem jau no vakc.biroja saraksts priekšā?
Ja man baigi uzprasa, es atbildu tā, kāds cilvēks man priekšā - ja vakcinēts, tad saku, ka esmu, ja ne - ka neesmu :D Kam man tās visas razborkas :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #951 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:49:42 »
Klau, bet kā tad būs - darbā prasīs qr testu? Ticēs uz godavārda? Priekšniekiem jau no vakc.biroja saraksts priekšā?
Ja man baigi uzprasa, es atbildu tā, kāds cilvēks man priekšā - ja vakcinēts, tad saku, ka esmu, ja ne - ka neesmu :D Kam man tās visas razborkas :D
tas Tev - 
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/351746-skandals-dailes-teatra-aktrise-viltojusi-covid-19-testu/?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Atslēdzies Minne

« Atbilde #952 : 2021. gada 08. jūlijs, 16:05:23 »
Vai tad testēšanās līdz šim aizvien nav brīvprātīga (izņemot noteiktas profesijas)?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #953 : 2021. gada 08. jūlijs, 16:35:32 »
Vai tad testēšanās līdz šim aizvien nav brīvprātīga (izņemot noteiktas profesijas)?
Tu arī draugiem melotu par testu, ejot pie viņiem mājās?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #954 : 2021. gada 08. jūlijs, 16:45:52 »
Darbā ir konkurenti, ne draugi  :mrgr:  īpaši teātrī.
Tur varētu tiesāties par to atlaišanu. Pieņemu, ka darba līgumā nekādi testi nebija minēti.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #955 : 2021. gada 08. jūlijs, 16:54:21 »

vsp es šo domu aizņēmos no nagu fejas...neviens tā ļoti nav prasījis, bet viņa teica, ka tā darot.
Draugi tāpat zina-tāpēc tie ir draugi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #956 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:00:34 »
Var paprasīt uzrādīt sertifikātu. Uz teātri, kino, koncertu bez tāda neaiziesi, ceļojumā neaizbrauksi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #957 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:02:33 »

Ko Tu šodien visur draugus pamanies iepīt?  :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #958 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:14:54 »
Ko Tu šodien visur draugus pamanies iepīt?  :?:
te kaut kā saruna aizgāja, ka runā draugiem to, ko grib dzirdēt...man tās igauņu asinis liek runāt skaidru valodu un nelaipot, kā paraduši latvieši :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #959 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:21:28 »
Man i prātā nenāk melot. Visiem saku, kā ir. Draugi sen jau tāpat zina manu attieksmi, un neviens tāpēc nav pārstājis kontaktēties, lai gan ir arī pa kādam vakcīnticīgajam.