Man paziņa dabūja viltot testu, jo pirms lidojuma neatnāca atbilde, es jau neprastu, bet jauniešiem laikam tas nav grūti, ja ir iepriekš jau tests bijis, gan jau tur ko nomaina un viss. Kad jau aizlidoja uz ārvalsti, tad jau bija īstā atbilde, bet ko bij darīt

Es neaizlidotu, jo neesmu tik gudra.
links par aktrisi bija Leonorai, kura tur mānās ar testiem....piedod, ja uztvēri to sev!
Ko gvelz, ar kādiem testiem
Atsaucos uz Tevis paša ievietoto linku par aktrises viltoto testu, un ar draugiem tur nav nekada sakara.
Bet, ja tomēr - maija beigās biju uzaicināta uz privātiem dārza svētkiem, aicinātāji, neskatoties uz to, ka biju pārslimojusi, lūdza pirms ierašanās veikt testu, ko, lai gan ironiski pasmējusies, arī izdarīju. Nekādu problēmu. Bet tuvākie draugi vispār nekādas problēmas netaisa, tā ka nav jāmelo.
Varbūt Tavā zemē tas ir normāli..kas zina. Pie mums vnk nav tādu iespeju katrā mājas ballītē pirms un pēc taisīt testus

Kā arī tiešām nekad nevienā tusiņā nav šis jautājums uzdots. Radu saiešanā pat zināju pilnīgi visu iesaistīto citādo attieksmi, bet neviens un neko...tik korekti.