Olguc un visi citi...galvenais ir nebaroties no medijiem..,jo kā ir pa īstam to mēs nezināsim un nezinam. es tieki no saviem vērojumiem un čuja vadoties secinu ,ka cilvēkiem tiek iebarots stress un panika. kam to vajag pašalaik nezinu.
visa tā staistika ir pupu mizas, kas netabilst realitātei..man apkārt ir kaudzēm piemēru... vai nu visiem laba karma, vai es nezinu kas bet paldies Dieviņam briesmas neredzu.
smagākais gadījums,kuram bija 3.ned temepertūra un un patiešam bija diezgan slikti , tomer jau 4jā nedēļā bija darbā (par ko es šokā, jo es tomēr sevi pažēlotu un neskrietu), cita meiča kurai reāls liekas svars arīii pec 3.ned jau darbā ,tas nekas ka kolēģi iesmej- klepojot pirzdama/dirzdama(sorry mai frenč, bet nu tā viņi teica), bet citādi oky un jau uz strīpas(arī nezinu cik gudri, kā jau saku,es sevi pažēlotu)...man tā galva bik griežas(covid gudrinieks sit pa vājākajām vietām ? )
70% no zināmajiem izslimoja vispār bez ievērības cienīgiem satraukumiem.
LV paziņas tieši tāpat ...identiski ... ģimenē visi tjipa saslima , bet analīzes nozīmētas rindas kartībā dažādās dienās, tas kurš salima pirmais pec divām nedēļām jau uzrādījis kā vesels..
vēl ir kaudze tādu,kas neit uz testu,jo tas kkādā veidā bremzē plānus un utml..nu es nez, es tikai stāstu,lai narčiks nesaka ka neko nesaku.aa vēl ir kaudze tādu ,kas njefiga nesalimst.. zinu divas ģimenes kur viens no bara paliek negatīvs kaut pieci citi pozitīvi..mams meita arī ..visu laiku staigāja pie mums..oky liku masku vilkt un rokas mazgāt , bet nu vienalga ,ja jau šams buutu tik lipiigs tad pēc kopīgiem braucieniem mašīnā un 3h kopīgas grozīsanās vienā telpā tomēr....

tomēr...
nu vārdsakot ..domā līdz ...
un baktērija nenokaus to, kam terases dēlis paredzēts...