Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98345 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: Covid-19
« Atbilde #585 : 2020. gada 09. decembris, 20:07:35 »
Memory water, Gaismas tīmeklis -visi frīki pulcēsies 12. decembrī

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #586 : 2020. gada 09. decembris, 20:41:34 »
Ja man tā sestdiena būtu brīva, aizietu paskatīties.
Frīki, ne frīki, bet man patīk, ka kaut kāda pretestības kustība sāk veidoties. Tas labi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #587 : 2020. gada 09. decembris, 20:44:40 »
Frīki, ne frīki, bet man patīk, ka kaut kāda pretestības kustība sāk veidoties. Tas labi.
...bet ja būsi tur kā 26-tā, tad organizatoriem sods 4 tūkstoši eiro....un ziņkārīgie būs! :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #588 : 2020. gada 09. decembris, 20:49:27 »

Paskatīties  :rat: :rat: :rat:   :mrgr:

Atslēdzies dip

« Atbilde #589 : 2020. gada 09. decembris, 20:51:17 »

Pretestības kustība ārkārtas situācijā.

Pirmkārt, varam priecāties, ka nedzīvojam tādā valstī un sistēmā kā pirms 40 gadiem. Tad bija trīs varianti - drosme virtuvē, cietums vai traķene. Tagad tie, kas būtu drosmīgi virtuvē, iziet ielās. Jo zina, ka nekas nebūs. Demokrātija.

Otrkārt (bet varbūt pirmkārt), gribētos teikt, ka tā ir maucība. Bet laikam lamāties nevajag.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #590 : 2020. gada 09. decembris, 20:56:55 »
...bet ja būsi tur kā 26-tā, tad organizatoriem sods 4 tūkstoši eiro....un ziņkārīgie būs! :mrgr:
Pa ielu taču staigāt nav aizliegts? Ja akurāt starp viņiem nelien un plakātu nenes. Un diez vai no organizatoriem par to var prasīt atbildību. Šaubos vai viņi būs izpelnījušies tādu godu kā policijas ķēdi no visām pusēm, lai neviens i tuvumā netiek, bet, ja tā, es cauri nelauztos. Kur problēma?
Jā, paskatīties. Un par ko tur būtu jāģībst, nesaprotu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #591 : 2020. gada 09. decembris, 21:01:01 »
Uz ko gribi skatīties? Un ko ceri ieraudzīt???

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #592 : 2020. gada 09. decembris, 21:06:40 »
Neko neceru, jo manis tur nebūs, nav laika diemžēl. Bet gribētu redzēt un dzirdēt, lai man būtu viedoklis no "pirmajām rokām" nevis pēc ziņu tendenciozā atgremojuma, kas viņus, protams, izrādīs kā pajoļus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #593 : 2020. gada 09. decembris, 21:17:15 »
Neko neceru, jo manis tur nebūs, nav laika diemžēl. Bet gribētu redzēt un dzirdēt, lai man būtu viedoklis no "pirmajām rokām" nevis pēc ziņu tendenciozā atgremojuma, kas viņus, protams, izrādīs kā pajoļus.
un vai tad nav pajoļi?  :mrgr:       
p.s.     
ok, ja objektīvi - tad ar vāju nervu sistēmu, kura netur šīs situācijas spriedzi...tas prasa kaut kādu izlaušanos uz āru, kas materializējas ar plakātu zīmēšanu...nu, pajoļi tak  :sarcasm: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #594 : 2020. gada 09. decembris, 21:19:41 »
Mja... Varbūt "pirmā roka" varētu būt slimnīca, kur covid slimos apskatīt  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #595 : 2020. gada 09. decembris, 21:21:07 »
Katram ir tiesības uz savu viedokli. Arī par to, kas ir vai nav pajoļi.

Bet davai neizvēršam šito vairāk. Tukša runa.

Nez, kas man būtu ko darīt slimnīcā. Ka tur ir slimi cilvēki un pārstrādājies personāls, tas tāpat skaidrs.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 09. decembris, 21:30:28 no kvadra »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #596 : 2020. gada 09. decembris, 21:46:05 »
...taču es piekrītu, ka Kariņš nevelk kā valdības vadītājs šādā krīzē....mums vajag tāda tipa cilvēku kā Čerčils....ja būtu platforma, kur parakstīties par Kariņa nomaiņu, nu, kaut kas līdzīgs kā "Atlaist Saeimu!", es tur parakstītos, jo slikts krīzes menedžeris... 
p.s.   
bet mūsu politiskā sistēma šobrīd nepiedāvā jēdzīgu risinājumu, jo šis ir brīdis mūsdienu K.Ulmanim, lai apturētu Saeimas darbību un politisko tirgu, kas novedis nespējā vadīt valsti...ehh, blablablāā tas viss....

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #597 : 2020. gada 09. decembris, 21:52:51 »
Par ko lielāka sāpe - nevelk arī Levits. "Galvā" nav paveicies ne ar vienu kaut komunicēt, kur vēl krīzi vadīt spējīgu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #598 : 2020. gada 09. decembris, 22:29:07 »
Labi vismaz, ka Gobzems pie premjerēšanas netika... vai tas otrs pajoliņš.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #599 : 2020. gada 10. decembris, 08:16:22 »
Labi vismaz, ka Gobzems pie premjerēšanas netika... vai tas otrs pajoliņš.

Konkrēti - kas labs ir izdarīts valdībā vispār un kultūras jomā īpaši?? ;) Ko no tā Gobzems ar Kiviču nebūtu varējuši izdarīt, ko??

Nesmu minēto kungu fans, bet iedomājos, ka viņi zināmu jautrību MK sēdēs un varbūt pat Saeimā būtu ienesuši... Poļi un ungāri dēļ ekscentriskiem vadītājiem visu ES diriģē savu interešu labā... LV paklausīgi iet saitītē kā tāds kaujamais jērs...

Miers un stabilitāte ir OK, bet Mūžīgais Miers ož pēc kapiem... hovgh! :D