Es arī pie piesardzīgajiem sevi pieskaitu, un galīgi nedomāju, ka viss, kas LV un citur pasaulē notiek ir vienīgie pareizie un saprātīgie lēmumi/liegumi, bet fakts tāds, ka mūsu paaudze un pāris iepriekšējās pirmo reizi saskaras ar vīrusu, kas tik zarazaini izplatās. Kā izrādās, arī Rietumu pasaules attīstītās valstis nezina, kā tikt galā ātri un nesāpīgi. Visi mācās, mēģina saprast, kas un kā. Citi izmanto situāciju lielā rubļa pelnīšanai (un kapitālismu arī neviens nav atcēlis), citi zaudē to mazumu, kas viņiem ir un spiesti domāt, kā mainīt dzīvi un darbu, lai izdzīvotu.
Diemžēl Pļaviņa & Co un tml. piekritēji ir skaļākie bļāvēji (hehe, viņu ūdeni es dzeru jau n-tos gadus, kā izrādās) un ar to gribot negribot sadalās baltajos vai melnajos. Tieši tādi pat raksti un teksti nāk no otras puses, tu muļķis, nemaz nedomā, tik akli visam tici, ko tev valdība un mediji stāsta, ieslēdz tak domāšanu. Kāpēc domā, ka akli tic un nedomā? Nebūt ne, bet ko nu kuri argumenti pārliecina.
Ņemot vērā, ka mani vecāki ir dzīvi un man gribētos, lai kādu laiku turpina būt dzīvi, kad pienāks mana kārta vakcinēties, es droši vien to darīšu, jā.