Olgucis čota vēlu attapies, man liekas, sen jau trakums ar Jakovīnu ir pāri, es jau čatā tajā dienā izvillojos, bet nu,,Ja par Jakovīnu - kā redzams, nekāds slimo sprādziens Valmierā nav noticis

Vajadzēja tik žurnaļugām vienu dienu pabļaut nez kāpēc, ļoti ētiski - kad cilvēks slims un nevar neko pateikt. Kad pretī bija daktera covid negatīvs tests, tad aizvērās. bet nu bedri viņam rakuši ir visu laiku...cik jau nav bijis, tikai nezinu, kāpēc rok
Ne par politiku. Nav lāga, ja zina ka slims, bet turpina darbu.
Bet par tiem piecgades plāna pārpildītājiem... nu nezinu. Griesti kur ap 2000, nu labi, vēl tūkstoti vairāk... bet 6000 jau perebors, manuprāt.
Tuk ko dzen sviestu - slims un turpina darbu
[size=78%].[/size][/size]Neviens ārsts nav tik stulbs! Tak netici tiem žurnaļugām.[size=78%]Pacienti ir tik daudz, jo ir vērts iet pie viņa - vnm pieejams, nosūtījumus raksta vienmēr, atbrauks kaut naktī gan pie bomža, gan pie domnieka. Darba stundas neskaita, darba laiks faktiski 24/7, pieņem VISUS, kaut līdz vakaram. Pierakstīti 6tk, bet reāli ir vairāk - jo pie viņa brauc no citiem rajoniem un no pacienti citiem ārstiem, kur nekādu palīdzību nav saņēmuši.
Jakovīns ir manas ģimenes ārsts un varu teikt tikai to labāko.
Protams, var piesieties par darba organizāciju utt, bet to lai dara dienesti, es kā paciente esmu viņam tikai pateicīga. Ja viņš nebūs tik drīz atpakaļ, se pat nezinu, ko darīt, tāds 24/7 serviss nav nekur.
Ārsta stāvoklis ir smags, bet stabils. Zinas no pietuvinātajiem - iet uz labo pusi
[/size][size=78%].[/size]