Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98537 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Covid-19
« Atbilde #795 : 2021. gada 27. janvāris, 10:23:57 »
bet kā skaidrot, ka līdzīgi kāpj un krīt inficēto skaits?
Ja es sākšu pa savam skaidrot, sacelsies sašutuma vētra, tāpēc da nu nafik :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #796 : 2021. gada 27. janvāris, 11:45:54 »
lasu tos rakstus par dakteri Jakovinu un viņa pacientiem, no kuriem dažiem ir konstatēts covids. Un man pēkšņi prātā, bet ja ne viņš, bet tieši kāds no pacientiem viņam piespēlēja to zarazu? Kālab vispār jāiesaista policiju, kas tā par modi mūžīgi meklēt vainīgo? Kāpēc vienkārši nevar pārbaudīt visus ( un tas ir pareizi) un vienkārši ārstēt vispārējā kārtībā? Neticu, ka problēma ir radusies ārsta paviršības dēļ. Jau tas, ka pāri par 6000 cilvēku ir uzticējušu viņam savu veselību liecina, ka viņš ir labs speciālists.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #797 : 2021. gada 27. janvāris, 12:13:26 »
Tāpēc, ka Jakovins ir nepareizajā partijā. Un viņam bedri rok jau ilgi, un dikti cenšas kaut ko atrast.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #798 : 2021. gada 27. janvāris, 13:13:48 »
Tāpēc, ka Jakovins ir nepareizajā partijā. Un viņam bedri rok jau ilgi, un dikti cenšas kaut ko atrast.
ok, noraks kā ģimenes ārstu, kurš tur inficējis cik tur savus pacientus...atņems ārsta dokumentus, kas atliks cilvēkam kā balotēties Saeimā?....ja ir 6000 pacientu, tad var teikt, ka droša ievēlēšana! ...to grib panākt?   :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #799 : 2021. gada 27. janvāris, 13:16:28 »
Par politiku, lūc, kaut kur pie politikas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #800 : 2021. gada 27. janvāris, 13:38:16 »
Ne par politiku. Nav lāga, ja zina ka slims, bet turpina darbu.
Bet par tiem piecgades plāna pārpildītājiem... nu nezinu. Griesti kur ap 2000, nu labi, vēl tūkstoti vairāk... bet 6000 jau perebors, manuprāt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #801 : 2021. gada 27. janvāris, 14:17:01 »
Bet par tiem piecgades plāna pārpildītājiem... nu nezinu. Griesti kur ap 2000, nu labi, vēl tūkstoti vairāk... bet 6000 jau perebors, manuprāt.
viņš jau nebija viens, cik esmu lasījis par šo gadījumu...nerunājot tieši par šo gadījumu, man nešķiet slikts variants, kad pie kvalificētu ārstu trūkuma provincē, ir doktorāts, kur viens tiešām labs ārsts vada vairākus citus (tādus, kuri vairs īsti nevelk vieni paši gan vecuma, gan alko, gan utt) ar vairākām māsiņām...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #802 : 2021. gada 27. janvāris, 15:19:01 »
es tā sapratu, ka viņam ir bijusi ļoti labi organizēts darbs un ne jau viena, kā pierasti medmāsiņa, bet gan labi kvalificēta mediķu komanda. Ja jau nevarētu pavilkt tos 6000 + pansionātus un vēl + kaut kādu mazpilsētu, tad to atbildību neuzņemtos.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #803 : 2021. gada 27. janvāris, 15:26:16 »
Tieši tāpēc, lai nebūtu par politiku, neizklāstīju, kādas apsūdzības ir bijušas. Protams, neesmu objektīva, jo bija situācija, kad dakteris palīdzēja manam bērnam, kaut neesam viņa pacienti, un nebija viņa darba laiks (tolaik dakteris dzīvoja kaimiņos). Kaimiņiene pazvanīja pakonsultēties,  jo vienkārši biju nesaprašanā, vai man steidzami jāzvana ātrajiem, vai var tomēr bērnu novērot... Dakteris vienkārši ieradās bērnu apraudzīt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #804 : 2021. gada 27. janvāris, 15:39:31 »
Olgucis čota vēlu attapies, man liekas, sen jau trakums ar Jakovīnu ir pāri, es jau čatā tajā dienā izvillojos, bet nu,,Ja par Jakovīnu - kā redzams, nekāds slimo sprādziens Valmierā nav noticis :D :D :D Vajadzēja tik žurnaļugām vienu dienu pabļaut nez kāpēc, ļoti ētiski - kad cilvēks slims un nevar neko pateikt. Kad pretī bija daktera covid negatīvs tests, tad aizvērās. bet nu bedri viņam rakuši ir visu laiku...cik jau nav bijis, tikai nezinu, kāpēc rok  :?:

Ne par politiku. Nav lāga, ja zina ka slims, bet turpina darbu.

Tuk ko dzen sviestu - slims un turpina darbu :rat: [size=78%].[/size][/size]Neviens ārsts nav tik stulbs! Tak netici tiem žurnaļugām.[size=78%]

Pacienti ir tik daudz, jo ir vērts iet pie viņa - vnm pieejams, nosūtījumus raksta vienmēr, atbrauks kaut naktī gan pie bomža, gan pie domnieka. Darba stundas neskaita, darba laiks faktiski 24/7, pieņem VISUS, kaut līdz vakaram. Pierakstīti 6tk, bet reāli ir vairāk - jo pie viņa brauc no citiem rajoniem un no pacienti citiem ārstiem, kur nekādu palīdzību nav saņēmuši.
Jakovīns ir manas ģimenes ārsts un  varu teikt tikai to labāko.
Protams, var piesieties par darba organizāciju utt, bet to lai dara dienesti, es kā paciente esmu viņam tikai pateicīga. Ja viņš nebūs tik drīz atpakaļ, se pat nezinu, ko darīt, tāds 24/7 serviss nav nekur.
Ārsta stāvoklis ir smags, bet stabils. Zinas no pietuvinātajiem - iet uz labo pusi  :clap: [/size][size=78%].[/size]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #805 : 2021. gada 27. janvāris, 16:03:59 »
Es tik pēc Olguča ieraksta sāku googlēt, par ko teksts un kas tas tāds vispār.  :?: 
Viņam tur ik pa laikam kkādas tiesvedības un ņemšanās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #806 : 2021. gada 27. janvāris, 16:20:22 »
bijis Rīgas reanimācijā, bet dienas trīs atpakaļ no elpināmā aparāta noņemts. Bet stāvoklis stabili smags. Pozitīvi tai ziņā, ka vismaz nepasliktinās.
Visas tās ķengas vairāk aiz prastas skaudības, kas gan cits.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #807 : 2021. gada 27. janvāris, 17:17:54 »
Es tik pēc Olguča ieraksta sāku googlēt, par ko teksts un kas tas tāds vispār.  :?: 
Viņam tur ik pa laikam kkādas tiesvedības un ņemšanās.

Tas viss jau bija pirms 2 nedēlām!!! Tajā dienā VISI ziņu kanāli, panorāmas un tv3 to stāstīja un visas ziņas bija pilnas. Pat nobrīnījos.
Olgucis it kā vietējais, bet tikai tagad pamodies :)

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. janvāris, 17:24:34 no Nāra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #808 : 2021. gada 27. janvāris, 17:44:00 »
Es pēdējā laikā minimāli skatos tv, ko pa ausu galam, garāmslīdot varbūt biju dzirdējusi, bet nepievērsu kādu nozīmi un neiedziļinājos, kas par ārstu, kas un kā. Tagad jau daudzi mediķi slimo...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #809 : 2021. gada 27. janvāris, 18:55:38 »
Australia reports 0 domestic coronavirus cases and 0 new deaths for 10th day in a row.