Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98602 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Atb: Covid-19
« Atbilde #1020 : 2021. gada 10. jūlijs, 20:23:42 »
Zigi, Tev saka, ka tas klibo ne tikai LV, bet Tu turpini malt savas demagoģijas dzirnavas
Nu, atvaino, ka es jūsu ideālajā forumā šādi ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1021 : 2021. gada 10. jūlijs, 21:01:57 »

Katrs jau parast runā par sevi, katram sava dzīve, loģiski. Es nesākšu tagad prātot par nabaga indiešu bērniem utt, es dzīvoju savu dzīvi un man pašreiz ir tā  :?: Pasākumi pa covid laiku aizmirsušies un neprasās, faktiski pagaidām nekādas represijas vai apspiešanu neizjūtu  :n+: Nu, presēs septembrī, tad nestrādāšu- nav mazu uzturamu bērnu, nav kredītu. Kaut, protams, tas būtu bēdīgi, jo ļoti patīk darbs un loģiski  gribas strādāt, ne sēdēt mājās.
Vai tad es runāju par kaut kādiem indiešiem vai permanenti badainiem âfrikāņiem?!  Es par Latviju, par Latvijas līdzcilvēkiem, kuru dzīves tiek tagad lauztas. Vai fiešām tas ir tik ļoti vienalga? Mani neskar, un po?
Vai esam tik ļoti katrs par sevi?
Nuja, personīgi es, domājams, darbu nezaudēšu - paldies TTA, neesmu ne mediķis, ne skolotāja, ne NBS, ne soc.darbinieks utml. Kaut kā izkulšos. Bet pazīstu skolotāju, kas taisās prom no darba, un medicīnas studentu, kas jūtas iedzīts stūrī, un nespēju pasacīt, ka kas tad mums te, nekādu problēmu..
Personīgi man baigais zāģis ir robežu šķērsošanas apgrūtinājumi, jo neesmu gatava simtus pārmaksāt un ar testiem kkur ārzemēs ņemties. Un, kaut neesmu baigā kultūras dzīves baudītāja, perspektīva vairs nekad nekur netikt tomēr sarūgtina.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1022 : 2021. gada 10. jūlijs, 22:36:16 »
piedod, bet pati esi to pelnījusi...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1023 : 2021. gada 10. jūlijs, 23:56:52 »
Kvadra. Tev taisnība.
Un ir stipri nožēlojami savā gara kūtrumā tie. kuri saņem savu vienīgo poti pakaļā bailēs netikt uz vietējo krogu, taču neiedomājas par totālo komerciju farmācijā un politikā, kad bezmaz katrā valstī atzīst tikai šīs valsts iepirkto poti.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1024 : 2021. gada 11. jūlijs, 11:39:50 »
piedod, bet pati esi to pelnījusi...
Jā, tā ir mana izvēle. Es neziedošu savu veselību un dzīvību "partijai un Staļinam" par prieku un, kā suns par kaulu, nepārdošos par kkādiem ierobežojumu atvieglojumiem.

Atslēdzies dip

« Atbilde #1025 : 2021. gada 11. jūlijs, 12:11:31 »
Es laikam nemētātos ar vārdiem. Ķipa  - es nekad, es nemūžam.
Situācija - vīrs slimnīcā. Klāt laiž vakcinētos. Nevakcinētie drūmi klusē. Situācijas var būt visneiedomājamākās.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1026 : 2021. gada 11. jūlijs, 12:54:15 »
Tikai nevajag. Ja kāda parasta, ne mirstamā kaite, tad varbūt, bet pie smagi slimiem pat covid pīķī laida, visi ir cilvēcīgi, viss ir sarunājams un, man liekas, pat kkāds apkārtraksts ir, ka jālaiž.
Arī senioru mājā izrādās var apciemot, ar pierakstu gan, bet neviens neprasa nekādu QR kodu.
Pieļauju, ka daudz kur var iet un darīt, jo izkontrolēt nevar un daudz kas uz pašu sirdsapziņas. Piemēram, uz Igaunijas SPA tagad iet autobusi ar goda vārdu, ka visi vakcinēti( nekur nepārbauda, bet gan jau var gadīties). Pensionāri katru nedēļu pilns buss brauc pa Latviju ekskursijās kā vecos laikos(drīkst braukt gan vkc., gan nevakc.). Piebilde - es šajos braucienos nepiedalos, bet kaimiņiene starā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1027 : 2021. gada 11. jūlijs, 13:02:18 »
Tas laikam stipri staipāms jautājums. Manis pieminētās aizgājējas dēls bija diezgan apšokēts, kad viņu mierīgi ielaida nodaļā savākt mātes palikušās mantas, bet kamēr măte dzīva bija ni un ni, jo covids taču...

Bet es arī sapratīšu, ja kāds nopotēsies, apstākļu spiests, kad jāzaudē profesija. Un vēl jo vairāk sapratīšu, ja atradīs, kur to vakcināciju nopirkt.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 11. jūlijs, 13:12:51 no kvadra »

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #1028 : 2021. gada 11. jūlijs, 13:08:49 »
Meita uzaicināta uz dārza ballīti pie paziņām ballīti, bet pirms tam esot jāveic covid tests un jāuzrāda. Kas zina, varbūt tā būs arī mūsu jaunā normālā dzīve  :scratch:
Ārzemēs gan tie ātrie lētie testi ir pieejami, mums nav, tāpēc arī šis droši vien bremzējas arī lielākos pasākumos. Kaut redzēju afišu, ka Limbažu pilsētas svētkos ieeja ar QR un iespēja pirms ieiešanas veikt ātro testu. Normāli.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 11. jūlijs, 13:26:51 no Leonora »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1029 : 2021. gada 11. jūlijs, 16:18:51 »
Krimson beidz, katram sava izvēle. es kkā galīgi nepārdzivoju par fukcinēties gribošajiem.
tajā brīdī kad gribas sašust, atceros,ka pasaulē homosapiensu ir sen par daudz..un muti pieturu.
bet nu, ja bezkaunīgi dir@ man virsū par manu izvēli,tad varu kļūt arī nejauka. :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1030 : 2021. gada 11. jūlijs, 17:15:51 »
Nuja, es arī cenšos mēli piekost, lai arī ne katrreiz izdodas, jo cik var pārjautāt vienu un to pašu "kāpēc nevar vienu mazu špricīti, nesāp taču" un "kas tur slikts", it kā jau 101 reizi nebūtu atbilde dzirdēta. Vienkārši kašķa meklēšana.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1031 : 2021. gada 11. jūlijs, 22:29:44 »
Jo īpaši vērts ieklausīties viedoklī par mikročipiem utml...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1032 : 2021. gada 12. jūlijs, 01:57:55 »
jociņi par mikročipiem ir tik debili un banāli,ka es nezinu vai kādam vairs vispār šķiet smieklīgi...nu nopietni?? cik var? :fp:
p.s tas brīdis,kad Pēteronkulis pie galda atstāsta anekdoti,kuru jau visi zin no galvas, jo spiesti klausīties katrās viesībās....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1033 : 2021. gada 12. jūlijs, 07:05:03 »
Par mikročipiem nav jājoko. Tie tur ir.
Sievas māsai pēc vakcīnas jau kādi mēneši, bet magnētiņš vēl joprojām līp potes vietā.

Trakākais, ko uzzināju nupat nesen - nebūs jāgaida ģenētiskās izmaiņas.
Vakcīna sarauj enerģētisko/elektromagnētisko saiti starp dvēseli un ķermeni momentā.
Tie, kuru dvēseles neiztur, nomirst uzreiz pēc vakcīnas.
Pārējiem dvēsele paliek miesā, bet kā cietumā - bez sasaistes ar miesu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1034 : 2021. gada 12. jūlijs, 07:19:01 »
Krimson, ja tā ir sazvērestība, tad uzdevums ir cik? Un kuri - netiek ņemti vērā? Ķipa - kā ebrejus - visus iznīcināt, un pofig, ka dažs labs ģēnijs.