Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98086 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Covid-19
« Atbilde #1095 : 2021. gada 16. augusts, 09:53:34 »
Aizdomājos par pretapaugļošanās tabletēm. Baigā zaftsmaize. Bet ēd pilnām mutēm un nejautā par sekām.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1096 : 2021. gada 16. augusts, 10:20:10 »
vienīgi dēļ bērniem līdz 12 gadiem, kuriem nav apstiprinātas vakcīnas, šo muļļāšanos varētu turpināt...

No oktobra/novembra jau sīkos arī varēs vakcinēt.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1097 : 2021. gada 16. augusts, 10:40:31 »
Man šī pozīcija šķiet visnotaļ tīkama. To naudas straumīti tiešām varētu pārvirzīt. Paņemt nost PR un iedot normāla plāna B un C izstrādei, kas kādā secībā notiek rudenī, ja saslimstība dramatiski aug. Un tad mazliet informatīva ikdienas ierindas PR (viena preses konference un nozaru ministriju atbildes visiem žurnālistiem pēc pieprasījuma), lai neviens nevar pārmest, ka laicīgi nevarēja sagatavoties (priekšdarbi uzņēmējiem). Lai rudenī atkal nesākas raustīšanās.

Nu un arī medicīnā, lai gan atbalstu bāzes atalgojuma palielināšanu, pakāpeniski būtu jāiet prom no Covid piemaksām. Šobrīd algas ir ļoti (tā ka dažam dubultā) palielinājušās, bet valda satraukums, kas būs pēc tam, kad Covid beigsies. Jo bāze jau nav būtiski mainījusies. Valdība izveidojusi absurdu situāciju, kur medicīnas darbiniekiem Covid pandēmija ir izdevīga.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1098 : 2021. gada 16. augusts, 13:42:05 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1099 : 2021. gada 16. augusts, 14:15:21 »
Keris jau nu ir īstais, kurā vērts ieklausīties  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1100 : 2021. gada 16. augusts, 14:45:53 »
Aizdomājos par pretapaugļošanās tabletēm. Baigā zaftsmaize. Bet ēd pilnām mutēm un nejautā par sekām.

Es "ēdu pilnu muti" jau gadiem...ne man ragi, ne aste izaugusi. Trombocītu riski tik pat lieli kā jebkuram.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1101 : 2021. gada 16. augusts, 14:54:49 »
Nu, ja reiz par to  - neēdu pilnām mutēm, vispār savu mūžu neesmu apēdusi nevienu. Toties gadu gadiem apmeklēju vienīgi zobārstu un, ja nu kas, traumatologu. Kamēr citas tantes manā vecumā... :fp:  Gan zem naža pagulējušas, gan veselu portatīvo aptieku lìdzi nēsā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1102 : 2021. gada 16. augusts, 14:57:32 »
Nu, ja reiz par to  - neēdu pilnām mutēm, vispār savu mūžu neesmu apēdusi nevienu. Toties gadu gadiem apmeklēju vienīgi zobārstu un, ja nu kas, traumatologu. Kamēr citas tantes manā vecumā... :fp:  Gan zem naža pagulējušas, gan veselu portatīvo aptieku lìdzi nēsā.

Ar to, ka nerūpējies par savu veselību, nudien, nav ar ko lepoties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1103 : 2021. gada 16. augusts, 15:24:14 »

?????

:rat:
Gauži dīvains secinājums.
Pirmkārt, par veselību es rūpējos. Tā, kā uzskatu par pareizu.
Otrkārt, tā nav lepošanās, tikai fakta konstatācija. Pie kuras pie sevis nosaku "tpu tpu un paldies Dievam". Lepnība un augstprātība šajās lietās ir nevietā.
Treškārt, šībrīža rezultāts ļauj man domāt, ka mana līdzšinējā stratēģija ir bijusi pareiza un nav pamata mainīt to uz pretējo.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1104 : 2021. gada 16. augusts, 16:01:20 »

:rat: :rat: :rat:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1105 : 2021. gada 16. augusts, 16:03:36 »
Ginekologu arī ne? Zobārsts puslīdz regulāri, sieviešu ārsts - tie tādi ikgadējie apmeklējumi. Pārējie pēc vajadzības.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1106 : 2021. gada 16. augusts, 17:23:49 »
Mans secinājums: ir cilvēki, kuri grib dzīvot un dzīvo kā pagājušajā gadsimtā un viņi tā arī dzīvo. Tāpēc viņi arī brīnās un šausminās par tiem, kuri dzīvo adekvāti. :)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #1107 : 2021. gada 16. augusts, 17:31:43 »
Parasti jau katrs cilvēks par sevi domā, ka viņš dzīvo adekvāti... Tā kā tas ir tikai uztveres jautājums, kas ir adekvāti, kas neadekvāti.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1108 : 2021. gada 17. augusts, 11:23:01 »
Parasti jau katrs cilvēks par sevi domā, ka viņš dzīvo adekvāti... Tā kā tas ir tikai uztveres jautājums, kas ir adekvāti, kas neadekvāti.

Pilnīgi piekrītu.
Bet redz, es, Pifs nebrīnos un nešausminos, ja kāds nedara tā kā es daru (vakcinējos, atbalstu bērnu vakcināciju, lietoju hormonu preperātus un visu ko vēl citu). Tad kāpēc te ir personāži, kas to vien dara kā posto nosodošus komentārus par tiem, kuri it kā, pēc šo personāžu uzskatiem, nedzīvo pareizi.
Aicinu: dzīvosim katrs savu dzīvi.  Par mani un maniem bērniem nevajag uztraukties. Tieši tāpat kā es nauztraucos par Jums un Jūsu bērniem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1109 : 2021. gada 17. augusts, 17:22:56 »
Jā, domāts sertifikātu, kā es nolohojos  :blushing:  :D
Bet vispār sertifikātu pirkt ir stulbi. Jāpērk feika vakcinācija, lai rezultātā sertifikāts ir īsts.

Aha, sapirkās jau te... tagad krimināllieta
un kad saslims, šitie statistikā būs pie vakcinētajiem, nevis nevakcinētajiem...

vai tik tiem dakteriem, kurus te bīda pa priekšu kā "re, ārsti neiesaka arī", nav izdevīgi sēt bailes un paniku, ko? naudiņa nāk...