Autors Tēma: Baltkrievija  (Lasīts 24872 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Baltkrievija
« : 2020. gada 10. augusts, 10:37:12 »
Papētīju bildes Delfos - kas tas ir par sarkanbaltu karogu, ar ko tauta tur vicinās, dažreiz ar tādu kā pilnīgi leišu Ģediminu virsū. Viņi grib ne tikai nomest batjku, bet arī Polijai/Lietuvai pievienoties?
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Pieslēdzies Spārka

Re: Baltkrievija
« Atbilde #1 : 2020. gada 10. augusts, 11:10:45 »
Baltsarkanbalts ir vēsturiskais.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2020. gada 10. augusts, 12:13:29 »
Īsu brīdi bija valstkarogs, tad atmainīja uz modificētu veco

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2020. gada 10. augusts, 16:43:12 »
Kāds var apgalvot, ka skaidri saprot, kas tur tagad notiek?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #4 : 2020. gada 10. augusts, 18:08:26 »
skaidrs ka rezultāti ir falsificēti.  80,23%, tāda vienotība galīgi neticās.  Maskavas vēlēšanu iecirknī Lukašam 54%
Laikam kādā 14. gadā biju Baltkrievijā ( Latu vairs nebija ) , tiem ar ko sanāca parunāt "po dušam" noskaņojums nebija varai glaimojošs. Katru dienu par savām 5 Eirām dabūju aizvien vairāk naudas. 
Noteikti pašreizējā globālā lejupslīde Lukašenko stāvokli ievērojami pasliktina, arī Vova vairs negrib dot lēto naftu.
Lukašam ir dilēma :
Ja viņš distancēja no Krievijas , viņš zaudē barotni un riskē zaudēt troni, ko pašreizējā vazņa uzskatāmi pierāda. 
Ja viņš atdodas Krievijai , Baltkrievija tiek aprīta un viņš zaudē troni tik un tā.

rēcīgi ka neilgi pirms vēlēšanām šie mēģināja par pretlukaša provokatoriem pataisīt arī Krieviju СК Беларуси: задержанных под Минском россиян подозревают в подготовке массовых беспорядков

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2020. gada 10. augusts, 18:55:33 »
Tagad protesti, aresti.
Emocionāli gribas atbalstīt.
Bet - tādas labas opozīcijas tur laikam nav;
arī labai opozīcijai šobrīd būtu tās pašas izvēles;
ir aizdomas, ka 50+% Lukašenko tāpat būtu savācis (pensionāri utt)

Atslēdzies Emīlija

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2020. gada 12. augusts, 10:54:21 »
Droši vien jūs apšokēšu, bet es būtu balsojusi par Lukašenko. Nenovēlu Baltkrievijai Ukrainas scenāriju.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2020. gada 12. augusts, 10:55:47 »
Kā jau te rakstīja, viņiem diezgan šaura bezizeja - ne šā, ne tā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2020. gada 12. augusts, 11:03:42 »
Kāds var apgalvot, ka skaidri saprot, kas tur tagad notiek?

Man ir nelāgs paradums baigi sekot un pārdzīvot, kad kaut kas tāds sākas tuvējās valstīs. Šobrīd mani izbrīna OMON daudzums pie tiem protestētājiem. Tur tak vai visa valsts sacēlusies kājās, sanāk, ka uz katru protestētāju ir pa omonietim...? Vai tuvu tam...?

Tie, kas izlaužas līdz kādam internetam un iepostē FB, raksta šausmu lietas

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2020. gada 12. augusts, 11:51:03 »
Nevaru saprast, vai viņi paši, vai to kāds "režisē".

Un ja "kāds" tad kurš?

Tikpat labi var būt rietumi, kas Lu saukā par  pēdējo diktatoru, vai arī Krievija, kurai Lu daudzējādā ziņā liek mīksto virsū, jo grib uz 2 krēsliem sēdēt...

PS. paskatījos video https://twitter.com/i/status/1293261412610048005 Policijas brutalitāste nav attaisnojama, bet paskatieties uz autiņiem fonā - viņi arī pie "režīma" nedzīvo sliktāk kā mēs...

necik sen tādi kadri tika safilmēti arī Rīgā https://www.youtube.com/watch?v=oJ0mUG9tdtg ATLAJST SAJMU!

Kas ir mainījies??
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 12. augusts, 12:13:52 no daddy »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2020. gada 12. augusts, 12:19:37 »
Nerežisētu "revolūciju" nav....  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2020. gada 12. augusts, 12:21:41 »
Nerežisētu "revolūciju" nav....  :mrgr:

Tu jau kā Markss tagad... :D Iespējams kovids ar izbesījis... ASV točna, nu tie mello protesti, pieminekļu grautiņi... domā Puķkam vai Sjiņkam TIK garas rokas?? :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2020. gada 12. augusts, 12:42:30 »
Nē, es nedomāju, ka pie visa pasaulē vainīgs Pū. Ir citas rociņas arī. Protams, es nevaru zināt, kurā vietā tiešas kuras, bet neba nu visa pasaule tā ne no šā, ne no tā, bez vienotas režijas, iecēla svētā mocekļa kārtā vienu apnarkojušos recidīvistu. Kas nu mani biedē, ir - cik viegli aitas ir manipulējamas, pamet tik jebkuru saukli un gatavs...  :(

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #14 : 2020. gada 12. augusts, 12:58:12 »
Nē, es nedomāju, ka pie visa pasaulē vainīgs Pū. Ir citas rociņas arī. Protams, es nevaru zināt, kurā vietā tiešas kuras, bet neba nu visa pasaule tā ne no šā, ne no tā, bez vienotas režijas, iecēla svētā mocekļa kārtā vienu apnarkojušos recidīvistu. Kas nu mani biedē, ir - cik viegli aitas ir manipulējamas, pamet tik jebkuru saukli un gatavs...  :(
Priekšvēlēšanu laikā jebkurš iemesls būs labs lai uztaisītu priekšvēlēšanu pasākumu :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv