Autors Tēma: Baltkrievija  (Lasīts 24845 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Baltkrievija
« Atbilde #30 : 2020. gada 13. augusts, 11:49:58 »
No kurienes šī ziņa??
Paldies, daddy. Jā, es nepārbaudīju, paņēmu no finanz.ru virsraksta.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2020. gada 13. augusts, 11:53:08 »
Paldies, daddy. Jā, es nepārbaudīju, paņēmu no finanz.ru virsraksta.

nekas. :)  .ru ne to vien uzrakstīs, lai BY iebaidītu, ka viņiem vienīgie draugi ir RU

Priecē, ka es(mēs) viņu trollismu ar neapbruņotu aci pamanām. Zināmas izdzīvošanas iemaņas kiberkara apstākļos ir izveidojušās! :)  Mūs ar "ziņām internetā" vairs nepaķers uz muļķi!

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2020. gada 14. augusts, 11:59:07 »
Baisa vardarbība pret pašu pilsoņiem
https://lenta.ru/articles/2020/08/14/cruelty/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #33 : 2020. gada 14. augusts, 13:08:09 »
Izskatās, ka Lu ir bijis gatavs šādam pavērsienam, vai tā iespējamībai - jo ne Ukrainā, pat ne Krievijā šitik zvērīgi neiet. Šķiet, scenārijs rīcībai ir bijis gatavs - bliezt tā, lai nevienam prātā neienāktu "pacelt galvu"un vēlēties protestēt...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #34 : 2020. gada 14. augusts, 16:49:50 »

Šīs laikam ir reti pretrunīgs piedāvājums un piedāvājuma paudējs  :blushing: :fubar: :m:
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2020. gada 14. augusts, 17:29:54 »
Vai nu tas būtu risinājums? Smieklīgi

Atslēdzies Broms

« Atbilde #36 : 2020. gada 14. augusts, 18:45:48 »
Avotu nepārbaudīju, bet, šķiet sejgr. manīju infu, ka RU armijas spēki savilkti pie BY robežas.

Vai pu izietu uz tik riskantu pasākumu?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2020. gada 14. augusts, 19:11:22 »
Kas nu tur riskants. Paskaties apkārt - kur tik nav ''naš pospel vezģe postrel''. Un nekādu īpašu nepatikšanu, izņemot pirksta kratīšanu un smieklīgas ekonomiskās sankcijas. Ru tāpat kā Ķīna ir lielas un pašpietiekamas - iztiks arī bez jevropas un visiem citiem.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #38 : 2020. gada 14. augusts, 19:40:13 »
Arī nepiefiksēju avotu, bet it kā Lukašenko taisījās uzstāties ar runu? Šodien? Vēlēšanu rezultātus izsludināja, jā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #39 : 2020. gada 14. augusts, 22:09:13 »
mans viedoklis būtu... nu pat nezinu... sākās viss ar cirku, ko šamie nosauca par vēlēšanām. Tātad, kaut kur oficiāli noskanēja, - par Lu 80%, pret ap 7%. Tauta šokā, iziet ielās lai paustu savu viedokli par, vai pareizāk būtu pret - datu falsifikāciju un tautu maldināšanu (vismaz). Tātad, jau dienas 6 valstī bardaks, viss pēc vecā labā scenārija, kuru esam redzējuši Habarovskā, Maskavas ielās, Ukrainā... Nekas jauns nav izdomāts... Cilvēkus sit, stiepj uz tuvāko autobusu, apcietina, iespundē 4 domātā kamerā vairākus desmit... un t.t. Pasaule neko jaunu nav izdomājusi. Te nekas nepārsteidz. Bet tomēr, ja mēs atgriežamies pie balsošanas rezultātiem.... Labi. Ielās izgāja ;o))) 7% vēlētāju. Bet kur ir tie 80% ? Kur ir kaut viens cilvēks, kas izietu ielās ar plakātu esošās varas atbalstam (par kuru ir balsojis)? Tieši tas man liek 100% apšaubīt visu to Baltkrievu cirka, kuru šie nosauca par velēšanām rezultātu. Nezinu ar ko tas beigsies, droši vien lielais brālis no urālu puses steigs palīgā,  varbūt arī ne. Bet vismaz pasaule ir sadzirdējusi...

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2020. gada 14. augusts, 22:23:44 »
patiesi -kur ir tie 80% atbalstītāju?!

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #41 : 2020. gada 15. augusts, 00:26:40 »
Baltkrievija īstenībā strādā, cilveki vāc ražu, ko tagad arī vajag darīt. Ja kāds domā, ka tur kaut kas reāli mainīsies, nevajag ļauties "sorosa"apmānam, kas no, nu mja,  kazlēna, izpūš zilonī. Ja Baltkrievijā notiek neapmierinātības pašaušana lielajās pilsētās, kur pamatā ir izaugusi paaudze, kas negrib strādāt par "sociālisma" algu, bet parādiet man kaut vienu valsti, kur grib strādāt par kapeikām,- un kur līšana di@sā valsts birokrātiem ir labklājības garants.  (un nevajag pieminēt Latviju ar viņas 100) 

Uz šo brīdi starptautiskā situācija ir tāda, ka ES nevar atļauties uzņemties vēl vienas valsts restrukturizāciju (kopā ar Ukrainu), turklāt Baltkrievija ir ļoti negatava šādam scenārijam, jo ES nelikās par Baltkrieviju īsti zinis, pateicoties Lukašenko īpatnējai politikai (orientēšanās uz armiju, kgb un valsts  birokrātiem). Manā skatījumā Lukašenko labākajā gadījumā ir amizants, kaut kaut kur ķerts ... ;)
Jā jūs gribat uzzināt otras puses viedokli, sekojiet: https://www.youtube.com/user/onttvchannel/videos

p.s. ja tagad jūs domajāt steigā pārdot Baltkrievu vērtspapīrus, es prognozēju kā Baltkrievija uz nākamā gada pirmo ceturksni būs nostabilizējusies un sāks iziet no "Covid" (un velēšanu) krituma ;) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #42 : 2020. gada 15. augusts, 07:41:31 »
Otras puses viedoklis ir diezgan skaidrs arī bez sekošanas, to Lu pateica īsos un konkrētos vārdos - neatdošu valsti, mana (uz ko tauta sašutumā reaģē - kā, jau privatizēta īpašumā?)

Eh, neprot aiziet šie aizsēdējusies valstsvīri... pēc daudziem gadiem pie varas, troņos un bruņu limuzīnos viņi pazaudē saikni ar realitāti, un tas ir acīmredzami, ka tie 2 valsts vadīsanas periodi ir maksimums, ko drīkst pieļaut. Lu taču atcerētos ar labu vārdu, pat ilgotos pēc viņa, liktu par piemēru, kā valsti pacēla... tagad jau viss... asiņainais diktators

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #43 : 2020. gada 15. augusts, 21:28:36 »
Свежий белорусский анекдот: "В Минске мужик идет по улице с работы, трезвый, никого не трогает. Рядом тормозит автозак, вылетают омоновцы и начинают паковать его в машину, при этом лупя дубинками. Мужик кричит:
- Отпустите, я за Лукашенко голосовал!
- Не пизди, за Лукашенко никто не голосовал!"

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #44 : 2020. gada 16. augusts, 00:28:33 »
Klīst baumas, kā rīt Baltkrievijā varētu notikt kaut kādas (80%) Lukašenko atbalstītāju aktivitātes.  :just_popcorn: redzēs , ko no tā mēs uzzināsim ;)