Autors Tēma: Baltkrievija  (Lasīts 24915 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Re: Baltkrievija
« Atbilde #60 : 2020. gada 17. augusts, 10:26:06 »
streiko TV & radio darboņi, tas propogandai ir sāpīgi

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #61 : 2020. gada 17. augusts, 10:27:02 »
Citāts
LTV Ziņu dienests@ltvzinas27m
Baltkrievijas prezidenta vēlēšanu opozīcijas līdere #SvetlanaTikhanovskaya emocionālā video uzrunā paziņojusi, ka ir gatava uzņemties nacionālās līderes pienākumus, lai sagatavotu tiesisko bāzi jaunām un caurspīdīgām vēlēšanām, kuras akceptētu arī starptautiskā sabiedrība.

Liekas ka Lukašenko vēl nav bijis aplenkumā, bet gan jau kā iekšlietu  karaspēka bijušais virsnieks viņš saprot situācijas nopietnību. Izsaku līdzjūtību Baltkrievijai. 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #62 : 2020. gada 17. augusts, 10:55:30 »
Baltkrievijā būs jautri.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies daddy

« Atbilde #63 : 2020. gada 17. augusts, 11:05:27 »
Baltkrievijā būs jautri.

Nekā jautra tur nebūs... būs 10-15 prihvatizācijas gadi, kad zem demokrātijas plīvura ārzemju kapitāls pārņems BY ražotnes... Nav viņiem vīzijas, ko viņi vēlas (vismaz esb tādu neesmu dzirdējis), opozīcija ir bērna autiņos, tādēļ vieta ir visādiem blēžiem, kas sagrabs varu un mantu... viņi vēl atcerēsies Lu laikus, kā mēs atceramies Ulmaņa laikus...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #64 : 2020. gada 17. augusts, 11:34:38 »
Viņi atcerētos Lu laikus ar labu vārdu, ja Lu nebūtu savas pēdējās dienas sabojājis ar saviem asinssuņiem...:(

Atslēdzies daddy

« Atbilde #65 : 2020. gada 17. augusts, 13:38:54 »
Viņi atcerētos Lu laikus ar labu vārdu, ja Lu nebūtu savas pēdējās dienas sabojājis ar saviem asinssuņiem... :(

Tas aizmirsīsies, jo nāks citi sūdi. :)
Mēs taču arī par ulmaņlaikiem tikai labu, lai gan arī tad bija gan politpārvalde, gan Kalnciema akmeņlauztuves...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #66 : 2020. gada 17. augusts, 14:43:32 »
Vispār jā. Novēroju, ka arī par padlaikiem šo pašu parādību - piemēram, ļauži nostaļģiski sūkstās, ka toreiz studijas bija bezmaksas, bet to, ka uz studiju vietu bija konkurss un pēc beigšanas "raspregeļeņije" divu gadu garumā uz kkādu, iespējams, galīgo čuhņu, tas pavisam aizmirsies. 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #67 : 2020. gada 17. augusts, 14:53:01 »
Cilvēkiem ir raksturīgi slikto aizmirst, bet labo un smieklīgo atcerēties :)  Tā par padlaikiem, vai armijas laikiem utt.
Bet patiesība ir cita...un diemžēl katram sava, jo ir cilvēki, kuri šodien dzīvo sliktāk nekā padomju laikos 

Atslēdzies mary

« Atbilde #68 : 2020. gada 17. augusts, 17:41:47 »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #69 : 2020. gada 17. augusts, 17:44:21 »
Vai nav tā, ka laiks spĕlĕ par labu Lu?

Atslēdzies sanda

« Atbilde #70 : 2020. gada 17. augusts, 17:56:19 »
Par padlaikiem ir aizmirsts, ka faktiski eksistēja kaut kas līdzīgs dzimtbūšanai - Zinātniskā institūtā Rīgā padlaiku beigās varēja palikt tad, ja bija Rīgas pieraksts, tāpat arī Kijevā. Citādi bija jāatstrādā gadi pēc valsts sadales. Mani norīkoja uz kolhozu pildīt pārtikas programmu, alga gan bija lielākā kursā un dzīvoklis,  beidzu toreiz Stučkas LVU, kolhozos nejēdzu neko.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #71 : 2020. gada 17. augusts, 18:55:05 »
Vai nav tā, ka laiks spĕlĕ par labu Lu?
Viennozīmīgi, jo katrs brīdis ir laiks, ko domāt :) Domāt, kā Baltkrieviju dabūt ārā no Krievijas Federācijas nagiem, kas meklē nodevējus Baltkrievijas varas vertikālē :) ES uz šo brīdi norobežojas no Lukašenko režīma nogalināšanas, cerot ka tas būs pietiekami asiņaini, lai iegūtu kaut ko pēc šī slaktiņa. ;) Krievijas federācija meklē viss Krievijai viss nesāpīgāko ceļu, ka Baltkrieviju inkorperēt :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #72 : 2020. gada 17. augusts, 19:02:16 »

Atslēdzies mary

« Atbilde #73 : 2020. gada 17. augusts, 19:17:55 »
Jā, man arī neveras. Izkopēju to no tvitera, no Ivetas Kažokas posta.