papētīju pretējās puses versijas par notikušo....pēc tam man bija pārdomas - kuram tas viss ir izdevīgi? ..skaidrs, ka Krievijai/Putinam, lai aprītu Baltkrieviju un dotu tai guberņas statusu...
Lukašenko pat iespējams nezināja par šo operāciju, bet tagad viņš ir mēslos līdz ausīm un viņa vienīgā iespēja paliek - lūgt krievus tos uzņemt Krievijā, ko Vova arī ātri izdarīs....aviosatiksme atjaunosies utt
Šajā cirkā ir viena lieta, ko noklusē mūsējie - lēmumu lidmašīnu nosēdināt Minskā pieņēma pilots...bet ko šim darīt, ja specdienesti ziņo, ka virs Viļņas uzsprāgs?...ātrāk jānosēdina un jāevakuē cilvēki, te katra minūte no svara....ticu, ka tas nav feiks, kur pilots lūdz atļauju nosēsties Minskā!...es tieši tāpat darītu un man noteikti nebūtu ne jausmas, kas ir Protasevičs, kas viņam draud, galvenais paspēt ātrāk izsēdināt pasažierus pirms lidmašīna uzsprāgst...
Baltkrievu MIG29 piedalās, jo tāds esot protokols pēc 11.09. - ja reāli draudi, tad iznīcinātājs drīkst notriekt, lai neuzsprāgst virs apdzīvotas vietas, kur tad līķu būs vairāk...kā viņš tik ātri uzradās?...nu, zināja laikam tak...