Autors Tēma: Baltkrievija  (Lasīts 25016 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Baltkrievija
« Atbilde #165 : 2021. gada 24. maijs, 12:05:14 »
https://eng.belta.by/president/view/lukashenko-orders-to-land-ryanair-jet-in-minsk-after-bomb-alert-140132-2021/

Palasi un pilnīgi baisi paliek, kā darbojas propagandas un melu mašinērija. Rinairis izmisumā vērsies pie baltkrieviem, lai arī bijis jau pie Viļņas, iznīcinātājs pavadījis, ja nu kas

Vispār visa tā lapa kā no citas pasaules ( kas tā arī ir) sēja tiek pabeigta, tikšanās ar Spānijas komunistiem utt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #167 : 2021. gada 24. maijs, 17:56:40 »
pa kanālu Doždj redzēju sižetu, kur interviju sniedza baltkrievu iekšlietu ministra vietnieks "figneatcerosvārdu", kurš teica , ka rīkosies tā pat kā pati demokrātiskākā valsts pasaulē, kura novāca Bin Ladenu, ka neviens "terorists" (baķkas izpratnē) nevar būt drošs nekur pasaulē!...viņš šos "teroristus" atradīs un rīkosies kā lielākie demokrāti ar Bin Ladenu ....     
.... tad varam laikam sagaidīt, ka arī Rīgā var nošaut kādu baltkrievu opozicionāru....un salīdzināt mierīgos demonstrantus ar lidmašīnu nolaupītājiem, spridzinātājiem...mjāāā

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #168 : 2021. gada 24. maijs, 18:04:49 »
Nezinu, cik drošs avots, bet: Belarus expels the Latvian Ambassador. He was asked to leave the country within 24 hours.

Atslēdzies Emīlija

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #171 : 2021. gada 24. maijs, 18:27:24 »
Un LV simetriski izraida baltkrievu diplomātus.

Atslēdzies reno

« Atbilde #172 : 2021. gada 24. maijs, 18:28:06 »
Psihais ir visus brīvas runas un pulcēšanās likumus pārtaisījis -telekomunikācijas, publiskus pasākumus

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #173 : 2021. gada 24. maijs, 18:36:04 »
Ui, nepatīk man, nepatīk... Tas katliņš draud pāriet pāri... :n-:

Atslēdzies reno

« Atbilde #174 : 2021. gada 24. maijs, 18:51:22 »
droši. Mēs atbildam ar to pašu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #175 : 2021. gada 24. maijs, 19:13:19 »
Kas - droši?!
Mēs atrodamies krustcelēs, uz Krievijas un NATO robežas, kur abas puses ik pa brīžam demonstrē musīšus. Baltkrievija, lai kā tur arī nebūtu ar Lu un Pu savstarpējām attiecībām, ir Krievijas ietekmes zona. Kura tagad burbuļo. Domājat, Pu to tā ar labu atdos?  Situācija eskalējas. Man nešķiet pievilcīgas izredzes iemantot tepat blakus otru Austrumukrainu.  A ja vēl trakāk iet vaļā, tad Baltijai, divu milžu kautiņā pa kājām maisoties, necik saldi neklāsies.

Atslēdzies reno

« Atbilde #176 : 2021. gada 24. maijs, 19:58:46 »
droši. Mēs atbildam ar to pašu
Drošums bija domāts par ziņu, nokavēta atbilde

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #177 : 2021. gada 25. maijs, 06:16:20 »
papētīju pretējās puses versijas par notikušo....pēc tam man bija pārdomas - kuram tas viss ir izdevīgi? ..skaidrs, ka Krievijai/Putinam, lai aprītu Baltkrieviju un dotu tai guberņas statusu...   
Lukašenko pat iespējams nezināja par šo operāciju, bet tagad viņš ir mēslos līdz ausīm un viņa vienīgā iespēja paliek - lūgt krievus tos uzņemt Krievijā, ko Vova arī ātri izdarīs....aviosatiksme atjaunosies utt     
Šajā cirkā ir viena lieta, ko noklusē mūsējie - lēmumu lidmašīnu nosēdināt Minskā pieņēma pilots...bet ko šim darīt, ja specdienesti ziņo, ka virs Viļņas uzsprāgs?...ātrāk jānosēdina un jāevakuē cilvēki, te katra minūte no svara....ticu, ka tas nav feiks, kur pilots lūdz atļauju nosēsties Minskā!...es tieši tāpat darītu un man noteikti nebūtu ne jausmas, kas ir Protasevičs, kas viņam draud, galvenais paspēt ātrāk izsēdināt pasažierus pirms lidmašīna uzsprāgst...   
Baltkrievu MIG29 piedalās, jo tāds esot protokols pēc 11.09. - ja reāli draudi, tad iznīcinātājs drīkst notriekt, lai neuzsprāgst virs apdzīvotas vietas, kur tad līķu būs vairāk...kā viņš tik ātri uzradās?...nu, zināja laikam tak...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #178 : 2021. gada 25. maijs, 07:23:12 »
lēmumu lidmašīnu nosēdināt Minskā pieņēma pilots...bet ko šim darīt, ja specdienesti ziņo, ka virs Viļņas uzsprāgs?...ātrāk jānosēdina un jāevakuē cilvēki, te katra minūte no svara....ticu, ka tas nav feiks, kur pilots lūdz atļauju nosēsties Minskā!...es tieši tāpat darītu un man noteikti nebūtu ne jausmas, kas ir Protasevičs, kas viņam draud, galvenais paspēt ātrāk izsēdināt pasažierus pirms lidmašīna uzsprāgst...   
Es atkal ticu, ka nav feiks lidojuma maršruta vizualizācija, kur lidmašīna pagriežas uz Minsku, būdama tikai 30 km no Lietuvas robežas.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #179 : 2021. gada 25. maijs, 07:27:24 »
Es atkal ticu, ka nav feiks lidojuma maršruta vizualizācija, kur lidmašīna pagriežas uz Minsku, būdama tikai 30 km no Lietuvas robežas.
bet Minska tuvāk?...un pilots rēķinās, ka sprāgs virs Viļņas....varbūt pilots bija leitis un negribēja nogāzties Viļņā uz galvas? ...