baaciens tagad peldēsies naudā
Pieļauju, ka tas ir vairāk kā pārspīlēti. Jo īpaši tāpēc, ka esmu noskaņojusies rakstīt par vienu iestādi sūdzību (nevaru saņemties), ja nebūtu labu cilvēku, varētu šajā laikā palikt bez darba.
Īsumā:
Nokļuvu darbanespējas situācijā un ierados ārstniecības iestādē A. Tā man iedeva darba nespējas lapu līdz "???. IX".
Nācās braukt uz ietādi B. Šie prasa - darbanespējas lapu vajadzēs? Saku - man iestāde A piešķīra līdz ???.IX
B iestāde - Ļoti labi, tad jums nevajadzēs, jo dublēt nevar. Uzrakstiet un parakstiet, ka darba nespējas lapu no mums jums nevajadzēs!
Šaubu nav, visu parakstīju.
Paiet laiks. Izrakstos no iestādes B. Pēc dažām dienām zvana no turienes ar tekstu - ziniet, pārbaudījām jūsu slimības vēsturi. Dakteris iestādē A, lapu tomēr noslēdzis ?.IX, tāpēc esam to pagarinājuši līdz ??.IX, bet tālāk jums jādodas pie ģimenes ārsta, lai pagarina.
Tā situācija ir tāda, ka:
A iestāde man izveidojusi lapu līdz ???.IX.
B iestāde (neskatoties uz manu atteikumu, ir iedziļinājusies un ieraudzījusi, ka lapa sistēmā ir vien līdz ?.IX.), to pagarinājusi (tam ir objektīvs iemesls un informējusi mani par to - es no sirds pateicos klīnikai, kas savu darbu dara uz 200 %)
Tagad man to vajadzētu pagarināt, bet ... pie ģimenes ārsta, kurš gadiem mani nav redzējis ...
Ģimenes ārsts var pieņemt tikai tad, kad var, bet lapa jāpagarina steidzami.
Manā situācijā, ceru uz labu iznākumu, jo man ir rezerves varinats - maksas terapeits, bet slikta dūša paliek no tā, ka daudziem tādu iespēju nav. Un, ja iestāde B nebūtu tik profesionāla un pretimnākoša, tad es tagad dzīvotu bez slimības lapas un neietu uz darbu. Man taču lapa ir "līdz ???.IX." (tā domātu es), jo kurš gan pateica - pārbaudiet sistēmu, jo izrakstām vienu, bet reģistrējam citu.