Autors Tēma: nerakstītie likumi, principi  (Lasīts 2252 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Re: nerakstītie likumi, principi
« Atbilde #30 : 2020. gada 07. septembris, 09:31:47 »
Mans pats galvenais princips: "nedari otram to, ko negribi, lai dara Tev.."..un tad vēl daudzi citi pamatprincipi: nemēslot...utt..

Pieslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2020. gada 07. septembris, 09:34:50 »
Man šis nav aktuāli, jo ir vīrs :)
Oi, tad nu gan kā bankā, nekad neviens cits nevar iekārdināt :smej: :taunt: :zvs:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2020. gada 07. septembris, 09:48:22 »
Oi, tad nu gan kā bankā, nekad neviens cits nevar iekārdināt :smej: :taunt: :zvs:

Jautājums jau ko dara ar to iekāri. Izvēle pastāv vienmēr :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #33 : 2020. gada 07. septembris, 10:22:44 »
nu ja, ar tiem principiem ir visādi, garantijas nav nekādas. Vienmēr uzskatīju, ka kurš kurš, bet es nekad nelietoju mātes vārdus... Līdz brīdim, kad mēnesi atpakaļ pa tumsu ceļā uz guļamistabu neatsitu īkšķi pret kaut kādu mājas mēbeli. Nu moins! Nezinu par ko biju pārsteigta vairāk, par mēbeli, kas trāpījās ceļā, par negaidītu sāpi, vai par to, ka pazīstu tādus vārdus.
Jā un tie draudzeņu vīri... Laikam jau reiz teicu, ka man ļoti maz draugu. Labu laiku atpakaļ biju pārsteigta, cik daudzi no tiem izrādīja vēlmi sniegt intīma rakstura atbalstu. Kašmars. Kas notiek ar pasauli. Lai atrisināt problēmu es vienkārši likvidēju visas savas draudzenes. Līdz šamās precējās, automātiski pārgāja no draudzenēm labu paziņu kategorijā ;o)) Problēmu kardināli mainīja fakts, kad kādam izdevās mani pašu apgredzenot. Liekas vīrieši pa gabalu jūt, ka jaukums ir aizņemts, tātad nevar būt ieinteresēts.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2020. gada 07. septembris, 10:34:32 »
Mans pats galvenais princips: "nedari otram to, ko negribi, lai dara Tev.."

Sadistam ar mazohistu, pēc šāda principa dzīvojot, baigi nelāgā kopdzīve sanāktu, abi būtu nelaimīgi... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #35 : 2020. gada 07. septembris, 12:08:53 »
Sadistam ar mazohistu, pēc šāda principa dzīvojot, baigi nelāgā kopdzīve sanāktu, abi būtu nelaimīgi... :D
Nja  :mrgr: ... Nedari otram to, ko negribētu, lai tev dara...
Es tiešām cenšos dzīvot pēc šī principa, un šad tad sanāk greizi :D Piemēram, kāda kolēģīte vīlusies novelk "tu neko nesaki par manu jauno frizūru, tev laikam nepatīk..." vai "tu jau pie manis mājā uz tēju nenāc..."  Bet es tikai izturos tā, kā gribētu, lai izturas pret mani! Ne jau frizūra man nepatīk, bet ciest nevaru šito frizūru/makijāžas/šmotku apčivināšanu. Pilnīgi zosādu uzrauj. Mans ideāls būtu, ja varētu kādudien ierasties darbā ar zaļu panka seksti uz galvas un kartupeļu maisu mugurā un neviens, NEVIENS par to aci nepamirkšķinātu. Bet kas tev dos... Un uz pasēdēšanu mājā atsaucos vien pēc atkārtota uzstājīga aicinājuma, citādi man šķiet, ka tas tikai pieklājības pēc izteikts un attiecīgi noraidāms... 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2020. gada 07. septembris, 12:42:46 »
Jā, ar to principu es arī esmu ne reizi vien iepērusies. :)
Vienreiz vispār... tālākos rados piedzima pirmais, ilgi gaidītais lolojums. Tefoniski apsveikumi un tā... Spriežot pēc sevis dodu laiku aprast ar situāciju un pēc pāris mēnešiem apjautājos, kad varētu ierasties raudzībās, uz ko saņemu aizvainotu atbildi, ka visi kuri vēlējās, sen jau apraudzījuši un es to, acīmredzot, neuzskatu par nozīmīgu faktu :?: Nu beigās jau viss ok un norima, bet nu... :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 07. septembris, 12:59:59 no tuk »