Autors Tēma: Spēlma'ņu nakts - Prognožu spēle  (Lasīts 8579 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Spēlma'ņu nakts - Prognožu spēle
« Atbilde #45 : 2014. gada 25. novembris, 10:11:53 »
Nu nominācijas jau īpaši neskaitās -balvas viņi nedabūja nemaz, līdz ar to kaut 7 nominācijas. :)
Par Ilgu tramvaju - nu gan gļuki viņiem -es Tavā vietā būtu dusmīga, bet uz to izrādi tomēr aizej.  Arī Keišs baigi labais, ne tikai Elita.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #46 : 2014. gada 25. novembris, 11:27:15 »
Tici man - es biju dusmīga:)  Tas bija spetembrī, kad viņi pirmo reizi pārdeva JRT biļetes un kaut kas nebija līdz galam daprogrammēts.:)  Meitai pirkuuz vectēvu biļeti un piefiksēju, ka mana apmaksātā vieta vēl rādās brīva, tur es uzreiz piezvanīju un pateicu, ka taoi vioetai jābūt mūsējai. BEt to, ka tas pats tikmēr notiek ar manu Ilgu tramvaju, es nepamanīju:):)

ŠOgad arvien vairāk runā, ka nominācijas tiek pieminētas aprakstos un tiek vērtētas kā sasniegums. Glužimanas domas - tas arīir ļoti svarīgi!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #47 : 2014. gada 25. novembris, 12:21:44 »
Es gan par Ilgu tramvaju neesmu dzirdējusi labas atsauksmes. Esot vajākais no iestudējumiem un E.K. neiznes lomu.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #48 : 2014. gada 25. novembris, 12:44:19 »
ŠOgad arvien vairāk runā, ka nominācijas tiek pieminētas aprakstos un tiek vērtētas kā sasniegums. Glužimanas domas - tas arīir ļoti svarīgi!

gluži manas domas, visiem balvas neiedos, bet nominācija jau ir sasniegums, ja izrāde starp daudzajām tiek kaut ka izcelta un pirminēta, ir pamats lepoties  :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #49 : 2014. gada 25. novembris, 13:19:51 »
>Mango
Nezinu,kuram Kļaviņa "neiznes lomu", un ja viņa nebūtu spēcīga tajā lomā, tad nebūtu nominēta. Bet es nespriežu pēc nominācijām, bet gan personīgā viedokļa, un es piederu pie kritiskiem skatītājiem, nevis mazprasīgiem. :)
Bet viedokļi jau var atšķirties, -tas nu tā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #50 : 2014. gada 25. novembris, 13:56:54 »
Es pagaidām ne-labas atsauksmes par "Ilgu tramvaju" esmu dzirdējusi no tiem skatītajiem, kas nespēj pieņemt, ka katrs iestudējums ir savādāks un katrs aktieris spēlē un izjūt savu lomu savādāk, proti, no tiem, kam Liedskalniņas Blānša škiet vienīgā pareizā. Savukārt tie, kas spējuši paraudzīties uz izrādi no jauna un visu laiku nesalīdzināt, ir teikuši, ka ir laba šī JRT izrāde.

Man patika!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #51 : 2014. gada 25. novembris, 14:01:33 »
Malace. :) Es vispār dievinu salīdzināt vienu un to pašu izrādi dažādu teātru iestudējumos, bet ir jau cilvēki, kuri uzskata, ka arī Kairiša kā "Skroderdienu" Antonija ir vienigā un pareizā, lai arī man Lūriņa kā Antonija liekas desmitkārt interesantāka. Bet tas tikai 1 piemērs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #52 : 2014. gada 25. novembris, 16:58:39 »
Es neteicu neko par salīdzināšanu, to jūs pašas izdomājāt.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #53 : 2014. gada 25. novembris, 18:35:31 »
Loģiski, ka viedokļi atšķiras un būtu baisi neinteresanti, ja visiem vienmēr būtu vienādas domas. Tā ka neņem nu ļaunā, Mango, ka Tavām dzirdētajām atsauksmēm par "Ilgu tramvaju" pievienojas dažas redzējušo ļaužu atsauksmes.

Tīri no skatītāja viedokļa bija neveiksmīga scenogrāfija tādā ziņā, ka no malām dieizn vai var redzēt otrā skatuves malā notiekošo, jo pa vidu ir visādas sienas - tāpēc jau hm@ gribēja viet pa vidu. Bet aktieri savās lomās ļoti labi!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #54 : 2014. gada 25. novembris, 22:50:19 »
jā ,apjautāju vairākus , kas redzējuši un stingri neieteica malā sēdēt. Tā kā mana iekārotā vieta bija centrā, bet pēc tam piedāvātā - gandrīz malā, tāpēc nolēmu gaidīt, kad būs iespēja sēdēt centrā:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #55 : 2014. gada 25. novembris, 23:28:20 »
Fiasko pateica diplomātiski,bet es pateikšu tiešāk, jo tas atbilst manai būtībai.  Viedoklis no sērijas "viena tante teica" apriori nav līdzvērtīgs to  cilvēku viedoklim, kuri ir konkr.notikuma vai kultūras pasākuma aculiecinieki (jeb skatītāji), tāpēc labāk noskatīties pašam un tad izteikt spriedumus, arī tāpēc, ka viedokļi mēdz atšķirties un tas ir normāli. Tālab es pie citām tēmām, piem., nepiesakos vērtēt grāmatas,kuras neesmu lasījusi, utt.,utp.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #56 : 2014. gada 26. novembris, 12:19:07 »
Ja godīgi, es nesapratu, par ko ir cepiens un par kādām tantēm ir runa, man bija mamma un pāris kolēģi, kuri neteica, ka viss ir slikti, bet slavas dziesmas arī nedziedāja. Tas ir viss. Par ko ir diskusija, nesaprotu. Jums patika, nu, super.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #57 : 2014. gada 26. novembris, 12:37:58 »
Ai, cik cilvēku tik viedokļu  :happy:
Mani, piemēram, kardināli pretēji viedokļi mudina aiziet un apskatīties pašai. Nav jau tā, ka es neuzticos draugu un paziņu viedokļiem, bet secinājumus tomēr izdaru pati.

Man ir ļoti patikušas izrādes, par kurām man ir teikts, ka bijusi vēlme iet ārā no zāles, ja vien to varētu izdarīt..., vispār nesaprot par ko ir stāsts,  pirmo reizi redz kaut ko tik sūd... utt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #58 : 2014. gada 26. novembris, 12:45:47 »
Es neklausos viedoklī patika, nepatika, es mēģinu uzmodelēt izrādi pēc stāstītā un izsecināt, vai mani tāda izrāde uzrunā, gribu redzēt, negribu, kāpēc gribu redzēt, negribu, nu tā.

Turklāt, ja vienu un to pašu faktu saka vairāki cilvēki, arī paliek atmiņā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #59 : 2014. gada 26. novembris, 17:48:40 »
"Ja godīgi, es nesapratu, par ko ir cepiens un par kādām tantēm ir runa, man bija mamma un pāris kolēģi"

:) Mango, "viena tante teica" ir metafora, kurā var pārnestā nozīmē "ietilpt" gan mātes, gan kolēģi un pat onkuļi.   :)