Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 16821 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #75 : 2021. gada 04. jūlijs, 10:30:41 »
Man tikai viens jautājums:
Ko tad nepotē paši savus vēl nepotētos, ja tik daudz neizmantotu vakcīnu?
Kāpēc meklē kam pārdot vai atdot?
ja tiešām uzmanīgi izlasītu, tad saprastu, ka Izraēlā arābi ir antivakseri...valdība sagādāja vakcīnas priekš visiem, bet arābi boikotē....   
Tagad varbūt sagaidīsim, ka mūsu antivakseri sauks - brīvību palestīniesiem! ? :sarcasm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #76 : 2021. gada 04. jūlijs, 11:29:52 »
Pilnīgi nepareizi , jādomā ir pirms.
Jo tāda protestbalsojuma sekas labot varētu būt daudz grūtāk . Liela daļa neadekvātu diktatoru sākotnēji sagrābuši varu pateicoties protestbalsojumiem.
Taisnība jau Tev ir, Aste, es piekrītu, ka protesta balsojums principā nav laba lieta. Un es jau nealkstu tā darīt, gribētu balsot PAR kaut ko, nevis tikai pret kaut ko. Paskatīsimies, kas te notiks. Ja man ļaus dzīvot, tad padomāšu arī par nākotni, bet, ja dzīs stūrī, tad, piedodiet, šodienas paglābšanās no nopotēšanas visu pārējo aizvirzīs tālu aizmugurējā plānā. Tad, piedodiet, bet nekas cits neatliks kā nobalsot kaut par vella vecomāti, ka tikai šodienu pārdzīvot.

Ak jā, man arī kaut kā grūti noticēt  Izraēlas valsts gādībai par palestīniešiem   :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #77 : 2021. gada 04. jūlijs, 12:52:13 »
According to Israel's Central Bureau of Statistics, the Arab population in 2019 was estimated at 1,890,000, representing 20.95% of the country's population. The majority of these identify themselves as Arab or Palestinian by nationality and Israeli by citizenship.

Saviem arābiem gādāja, t.i. visiem valsts pilsoņiem

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #78 : 2021. gada 04. jūlijs, 13:26:12 »
....bet, ja dzīs stūrī, tad, piedodiet, šodienas paglābšanās no nopotēšanas visu pārējo aizvirzīs tālu aizmugurējā plānā. Tad, piedodiet, bet nekas cits neatliks kā nobalsot kaut par vella vecomāti, ka tikai šodienu pārdzīvot.

Ak jā, man arī kaut kā grūti noticēt  Izraēlas valsts gādībai par palestīniešiem   :mrgr:

Tu no visas tiesas tici, ka, ja iebalsos par premjeru Gobzemu, tad potēšanās un visi citi ierobežojumi tiks atcelti? Es neticu. Citu valstu pieredze rāda (šoreiz  pat ne covida jautājumā), ka ievēlot populistus, sākumā viss ir uz "Urā", bet pēc tam sākās reālā krīze.
Respektīvi, šodienu pardzīvosi, bet par rītdienu būs smaga vilšanās..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #79 : 2021. gada 04. jūlijs, 14:57:18 »
Jā, tā ir.  A kur izeja? Ja nepārdzīvošu jau šodienu, tad par rītdienu man jau būs vienalga. Tā būs vismaz vēl šodiena, un tad jau tālāk redzēs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #80 : 2021. gada 04. jūlijs, 15:04:04 »
Kvadra, šonedēļ kkur portālos bija texts, ka Gobzems vakcinējas. Viņam tie vārdi ar darbiem kkā vienmēr disonansē.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #81 : 2021. gada 04. jūlijs, 16:17:31 »
Vajag izlasīt vairāk par virsrakstu. Viņš nevakcinējās. Pakrita reğistratorei uz nerviem un aizgāja. Šai pašā tēmā iepriekš bija links uz to viņa "vakcinēšanos".
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 04. jūlijs, 16:25:34 no kvadra »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #82 : 2021. gada 04. jūlijs, 19:03:15 »
Vajag izlasīt vairāk par virsrakstu. Viņš nevakcinējās. Pakrita reğistratorei uz nerviem un aizgāja. Šai pašā tēmā iepriekš bija links uz to viņa "vakcinēšanos".
linku neskatījos, vados tikai no tava rakstītā - parasts cilvēks dara savu darbu, bet te ierodas viens politiķis, kurš vipendrojas un taisa teātri...būtu vismaz bombongas tai nabaga reģistratorei pēc tam aizsūtījis, lai neizgāž savu sabojāto garastāvokli mājās uz tuviniekiem. 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #83 : 2021. gada 04. jūlijs, 19:44:21 »
Ja es nebūtu noklausījusies visu to sarunu, droši vien sacītu tāpat, ka neira labi kkādu sīko gariņu čakarēt, bet šo reğistratori (vai kas nu viņa tur bija) pēc viņas daudzkārt atkārtotajiem "jums jāvakcinējas", "jums jāvakcinējas, lai kādas blaknes arī nebūtu" man itin nemaz nav žēl. Pelnīti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #84 : 2021. gada 04. jūlijs, 20:12:05 »
Vajag izlasīt vairāk par virsrakstu. Viņš nevakcinējās. Pakrita reğistratorei uz nerviem un aizgāja.

Nu pilns rublis viņam toč nav  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #85 : 2021. gada 04. jūlijs, 20:12:15 »
...nu, saprotams....mega svarīgais Aldis gaidīja, ka pie viņa potes par reģistratoru būs Uga Dumpis un tad varēs izvērst diskusiju dienas garumā...parasts cilvēks, vienīgais, kas jāprot jāpieraksta personas dati...viss pārējais jau tūkstoš reizes izskaidrots, bet Gobzems nolēma celt sev reitingus, nokļūt presē utt...prasti un lēti, bet tā mērķa auditorija jau tāda vien ir ...kaimiņš nr.2, kurš skraida ar kameru...

Atslēdzies dip

« Atbilde #86 : 2021. gada 04. jūlijs, 20:26:16 »
Vai kāds pazīst Aivi Niedri? Vai Sofiju Krēsliņu? Nē. Bet Aldi Gobzemu pazīst gandrīz visi. Un tirliņu pie mums ir i ņe sasčitaķ. Kaimiņs tika Saeimā? Tika. Tā sacīt - programma minimums.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #87 : 2021. gada 05. jūlijs, 08:54:01 »
Vai kāds pazīst Aivi Niedri? Vai Sofiju Krēsliņu? Nē. Bet Aldi Gobzemu pazīst gandrīz visi. Un tirliņu pie mums ir i ņe sasčitaķ. Kaimiņs tika Saeimā? Tika. Tā sacīt - programma minimums.

:yes: :yes: :yes:
man tagad dilemma - kļūt par tirliņu un 4 gadus deldēt bikses Saeimā, jeb saglabāt savu vārdu un seju un bikses Saeimā nedeldēt...  :scratch: :scratch:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #88 : 2021. gada 05. jūlijs, 08:59:34 »

man tagad dilemma - kļūt par tirliņu un 4 gadus deldēt bikses Saeimā, jeb saglabāt savu vārdu un seju un bikses Saeimā nedeldēt...  :scratch: :scratch:

Ja iesi Paristos, ievilkšu plusiņu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #89 : 2021. gada 05. jūlijs, 09:13:25 »

ja pašam ir vismaz viena ideja/likumprojekts, ko vajadzētu Saeimā pieņemt, tad ja ir partijas atbalsts šajā jautājumā, tad var turp iet dabūt cauri to...vismaz zini, ko darīsi, bez to pogu spiešanas  :)