Autors Tēma: Pūčugeita  (Lasīts 1829 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Pūčugeita
« : 2020. gada 20. novembris, 14:53:00 »
"Pūčugeita" turpinās ‒ uzrodas jauni liecinieki

Pūču ģimenei nodotās autostāvvietu atļaujas skandāls solās neizsīkt ‒ privātpersona vērsusies pie premjera Krišjāņa Kariņa un KNAB, piedāvājot savu liecību par redzēto, kura persona reāli lietojusi šo atļauju, kā arī pieprasot veikt pārbaudi par amatpersonai neatļauta labuma gūšanas faktu.

https://neatkariga.nra.lv/izpete/330648-pucugeita-turpinas-uzrodas-jauni-liecinieki

Nu bez Māra Mičerevska pretenzijas pret Pūci mēģina ekspluatēt visi, kam nav vien slinkums. :)

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

Atb: Pūčugeita
« Atbilde #1 : 2020. gada 20. novembris, 15:00:43 »
Citāts
Gadījumā, ja atļauju izmantojusi arī Zaiga Pūce, varbūt viņai jāatkāpjas tikai uz izmeklēšanas laiku? Viņai būtu jāpieņem tikpat drosmīgs lēmums. Ja viņa ir izmantojusi šo caurlaidi, tad - kāda tur atkāpšanās tikai uz izmeklēšanas brīdi? Viņai nekavējoties jāpasaka - jā, es to izmantoju un atkāpjos. Nav saprotams, kāpēc būtu jāgaida, kad noslēgsies izmeklēšana, ja viņa patiesi ir vainīga. Ja viņa nav vainīga, tad var diskutēt par to, vai viņa uz izmeklēšanas brīdi atkāpjas - līdz pierāda to, ka nav pie vainas. Bet, ja cilvēks ir vainīgs, tad nevajag izmantot šo valsts resursu, gaidīt izmeklēšanas noslēgšanos un cerēt, ka varbūt kaut kur būs iespējams formāli no nesmukuma “izbraukt”, jo vainu nevarēs pierādīt, vai, ka tās pārkāpums būs tik maznozīmīgs, ka viņa varēs turpināt vadīt šo iestādi. Zaigu pazīstu arī personīgi - iepazinu, strādājot “Delnā” par tās direktoru. Zaiga strādāja nevalstiskajā sektorā
https://neatkariga.nra.lv/intervijas/330313-bijusais-delnas-direktors-zaigai-pucei-jasanemas-drosme

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #2 : 2020. gada 20. novembris, 16:58:43 »
Man gan izskatās, ka Pūces atkāpšanās nav nekādi saistīta ar viņa drosmi. Gan jau "partijas biedri" tādu sašmucējušos pūčulēnu piespieda atkāpties, par to apsolot saglabāt deputāta mandātu un deputātu ienākumus! Vairs principā neticu Latvijas politiķu godprātībai un sirdsapziņai, viss tikai un vien;igi aprēķins...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2020. gada 20. novembris, 21:53:07 »
Kāda nu tur "drosme". Līdz pēdējam liedzās, bet, kad jau bija piespiests pie sienas, tad kas viņam cits vairs atlika, lai kaut cik "seju saglabātu".

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #4 : 2020. gada 23. novembris, 18:17:38 »
Citāts
LTV raidījuma "de facto" rīcībā nonākusi trīs gadus veca Jura Pūces un Māra Mičerevska sarakste, kas saistīta ar abu tikšanos kafejnīcā "Cidonija" Berga bazārā, kurā netieši apspriesti maksājumu partijai. Abi dalībnieki to skaidro visai atšķirīgi, savukārt partijas pagaidu vadītājs Ivars Ijabs, kurš Mičerevski nedēļas sākumā vainoja viltus ziņu izplatīšanā, pēc iepazīšanās ar šo saraksti "de facto" atzina, ka šobrīd vairs nezinot, ko domāt.
https://www.apollo.lv/7115915/atklatas-jaunas-detalas-la-ziedojumu-lieta
Citāts
Naudas devēji bijuši Pūce vai Jaunups, bet ne abi kopā. Mičerevskis sacīja: "Tas vienmēr ir tā, ka viens no viņiem. Un nezinu, kā viņi tur iekšēji sadala tās lomas un kā tā kase izskatās patiesībā. Un no kurienes, kādā kurpju kastē tas viss centrālais depozīts stāv - par to man nav ne jausmas, bet kaut kā viņi to sadala savā starpā."

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2020. gada 23. novembris, 18:23:01 »
Šoreiz liegsies līdz beidzamajam, jo naudas atmazgāšana ir pulka nopietnāka lieta par štrunta stāvvietas caurlaidi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2020. gada 23. novembris, 18:24:43 »
Mičerevskim paprasīs ienākuma nodokli samaksāt no iemaksātajām summām :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2020. gada 25. novembris, 16:53:44 »
Vispābā jau tā nav tikai neliela sašmučēšanās.
Tā ir dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana.
Krimināllieta.
Viņš nedrīkstētu būt ne ministrs, ne deputāts.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2020. gada 26. novembris, 08:45:54 »
Zaiga pateica īsi - tas nav saistīts ar SIF darbību, ejiet ka visi... viņa jau tai krēslā ierāpās ne visai smuki, tagad turēsies ar zobiem un nagiem...

Tas vispār viss ceļas no nabadzības - nabadzīgiem deputātiem, ministriem, direktoriem - būtu viņam normāla alga, vai bizness apakšā, brauktu ar Teslu un šādi jautājumi par caurlaidēm nemaz nepaceltos...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2020. gada 26. novembris, 09:08:49 »
Vispābā jau tā nav tikai neliela sašmučēšanās.
Tā ir dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana.
Krimināllieta.
Viņš nedrīkstētu būt ne ministrs, ne deputāts.

Tu par stāvvietas atļauju? Nez vai tur sanāk krimināllieta. Pirmkārt neviens nav definējis, kam atļaujas pienākas. Otrkārt atļauja jau pati par sevi ir absurds, jo kam tad tā ir paredzēta? Domniekiem? Mēram? Tad kāpēc ne pašvaldību ministram? Sviests.

A par naudas nodošanu - nekas nav pierādīts. Vienīgais pierādījums ir Mičerevska maksājums, par ko viņu pašu var uzvilkt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2020. gada 26. novembris, 09:20:15 »
vispār viss ceļas no nabadzības - nabadzīgiem deputātiem, ministriem, direktoriem - būtu viņam normāla alga, vai bizness apakšā, brauktu ar Teslu un šādi jautājumi par caurlaidēm nemaz nepaceltos...
Iesmaidīšu  ;)
Kura gan alga būtu TIK liela, ka vēl vairāk negribētos? Kurš bizness tik pietiekams, lai vēl ienesīgāku nevajadzētu? Jo cilvēks turīgāks, jo knauzerīgāks kļūst - tas pēc maniem vērojumiem. Turklāt vēl izturas tā, it kā visi viņam parādā būtu, bet pašam ne par ko nav jāmaksā. (Zinu miljonāru, kas drīzāk likvidēs savu mājdzīvnieku, nekā piešķirs pat nelielu naudu tā ārstēšanai, un kas vienā mierā ļāva savai saimniecības strādniecei no savas aldziņas maksāt par dzīvnieka vajadzībām, jo viņai bija tā žēl...)
Turklāt tāda caurlaide ne tikai naudu ietaupa, tā jau ir kā statusa atribūts.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2020. gada 26. novembris, 09:36:15 »
:) Kvadra - piekrītu.  varbūt vajadzētu sākt tādas uzlīmes piešķirt - "Varonis", vai "Ritīgs Pacans", ar ģerboni un štempeļiem, lai statusu paceltu... valstij lētāk sanāks... :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2020. gada 26. novembris, 11:03:08 »

Tu par stāvvietas atļauju? Nez vai tur sanāk krimināllieta. Pirmkārt neviens nav definējis, kam atļaujas pienākas. Otrkārt atļauja jau pati par sevi ir absurds, jo kam tad tā ir paredzēta? Domniekiem? Mēram? Tad kāpēc ne pašvaldību ministram? Sviests.

A par naudas nodošanu - nekas nav pierādīts. Vienīgais pierādījums ir Mičerevska maksājums, par ko viņu pašu var uzvilkt.
Ja jau neizsniedza parastajā kārtībā, tad ne jau tāpēc, ka kāds negribêja.
Un šo atļauju jau vajadzēja priekš sievas.
Dienesta stāvokļa izmantošana mantkārīgā nolūkā.
Izmanto valsts resursus gūstot personisku labumu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2020. gada 26. novembris, 11:37:52 »
Tak koalīcijas stabilitātes dēļ nekas tur nenotiks...pēc jaunam vēlēšanām tikai iespējams, ka Pūču ģimeni paņems aiz astes....

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #14 : 2020. gada 26. novembris, 15:17:18 »
Tas tā ir, neparastais ir ka tas notiek "varas koalīcija" kurā visiem viss ir vienalga. :) Latviski - Mičerevska "nebiedrisko rīcību" apmaksā, visticamāk, kāds "kamparveidīgais pelēkais kardināls", kurš mēģina dažus "attīstības" cilvēkus pārvilinat vai vismaz iebiedēt. :)