Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 124981 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

vakcīna pret COVID19
« : 2020. gada 23. novembris, 13:15:27 »
Šo noteikti var iztirzāt kā atsevišķu tēmu! :mrgr:     
"Līdz šim Nacionālais veselības dienests ir noslēdzis vienošanos par vakcīnu piegādi ar trim vakcīnu ražotājiem – "AstraZeneca", "Johnson&Johnson" ("Janssen") un "Pfizer", preses konferencē informēja Veselības ministrijas Sabiedrības veselības departamenta direktore Santa Līviņa." (c)   
Nu, kuru izvēlēties pašiem?     
Būs tak izvēles brīvība? :mrgr:       
Nu, iedomājamies, ka esam bārā....un ir izvēle starp tulamore, jameson vai jim beam?  ...es laikam šajā jautājumā esmu par vāciešiem

Atslēdzies e518

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1 : 2020. gada 23. novembris, 13:39:27 »
Tas nozīmē, ka jāizvēlas kādu čipu jums iešaus : microsoft vai apple ?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2020. gada 23. novembris, 14:16:52 »
Es izvēlēšos dzīvi skaidrā prātā. Lai citi nodzeras, kas grib  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2020. gada 23. novembris, 14:18:18 »
Tas nozīmē, ka jāizvēlas kādu čipu jums iešaus : microsoft vai apple ?
ja runā par čipiem, tad vajag vismaz 3 - nato, krievu un ķiniešu...tas, lai visi uzskata Tevi par savējo un nejauši, bez vajadzības nenahrenizē...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2020. gada 23. novembris, 14:20:25 »
Tavs egoisms uz vakcinēšanos ir zināms....lai tauta vakcinējas, bet tu parazitēsi uz kopējo imunitāti no vakcīnas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2020. gada 23. novembris, 15:34:18 »
Ja skaidrais saprāts šodien saucas egoisms, lai tā būtu.
Nu a Tev ta kas? Būsi vakcinēts un pasargāts  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 23. novembris, 15:41:52 no kvadra »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2020. gada 23. novembris, 15:41:30 »
Gan jau būs obligāti agri vai vēlu, bet šī tēma jau bija iztirzāta kkur tepat.
Es nevēlos nekadu vakcīnu. Loģiski

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #7 : 2020. gada 23. novembris, 15:58:27 »
Ir vakcīnas, kuras uzskatu par lietderīgām, tādām, kuras jau sevi ir apliecinājušas praksē: pote pret difteriju, masaliņām u.c. . Kaut vai tām pašām ērcēm..Nupat kā iepotēju pneimokoku vakcīnu.
No personiskās pieredzes (negatīvās) - pret gripu nevakcinēšos vairs ne mūžam.
Covida vakcīna: bail vai nav sasteigta. Tāpēc ceru, ka tad, kad man būs dota šī iespēja vakcinēties, negatīvās blaknes jau būs redzamas...
Egoistiski..bet ko lai dara...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2020. gada 23. novembris, 16:58:21 »

Ka negadies kompānijā, kur visi plijas virsū ar glāzītēm un "ti meņa ņe uvažaješ?!"  :mrgr:

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #9 : 2020. gada 23. novembris, 17:05:34 »
Nu, man jau liekas, ka šī vakcīna pēc savas būtības ir līdzvērtīga gripas vakcīnai - vakcīna pret stipri mutējošu vīrusu. Tā jau "pēc definīcijas" nevar būt diez ko efektīva. Un kā tad būs? Pārslimojot neveidojas ilgstoša imunitāte, bet no vakcīnas veidosies? Diez vai to varētu uzskatīt par neloģisku rīcību, ja man rodas pamatotas šauba spar vakcīnas efektivitāte, nerunājot par drošību, jo parasti tomēr vakcīnas tiek izstrādātas un pārbaidītas ilgāku laiku kā šī... Ja nu vienīgi ir runa par sazvērestību - palaist vīrusu un pēc brītiņa(lai novērstu aizdomas par iepriekšēju sazvērestību) palaist arī jau sagatavotu vakcīnu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2020. gada 23. novembris, 17:22:50 »
Vispār tēma bija nevis par vai pret vakcīnu....te daudz maz viss skaidrs....runa ir par to - kādu vakcīnu izvēlēties, jo būs vairākas...un briti jau runā par kovidpasēm...ja tev tāda ir, tad vari ceļot utt...     
Skaidrs viens, ka Sputņiku pie mums oficiāli nepotēs! :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2020. gada 23. novembris, 17:34:51 »
Latvijā taču aŗī kopš kura tur oktobra (12.?) robežas var šķērsot, tikai aizpildot Covidpass anketu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2020. gada 23. novembris, 17:37:05 »
Tam covidpass tak nekāda skara ar vakcīnām (nu vismaz pagaidām).

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2020. gada 23. novembris, 18:07:07 »
Domāju, ka nebūs obligāti. Tagad jau pat bērnus ļauj nevakcinēt pret būtiskām slimībām un tak atrodas vecāki, kas ir gatavi riskēt ar bērna dzīvību un nevakcinēt.
No mana viedokļa - stingrākais pieļaujamais pasākums būtu - vakcinējies vai arī infekcijas gadījumā apmaksā sev pats slimnīcas pakalpojumus.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2020. gada 23. novembris, 18:10:21 »
Domāju, ka nebūs obligāti. Tagad jau pat bērnus ļauj nevakcinēt pret būtiskām slimībām un tak atrodas vecāki, kas ir gatavi riskēt ar bērna dzīvību un nevakcinēt.
No mana viedokļa - stingrākais pieļaujamais pasākums būtu - vakcinējies vai arī infekcijas gadījumā apmaksā sev pats slimnīcas pakalpojumus.

sākās...a kāds var dot 100% garantiju, ka ievakcinēšu un nesaslimšu?? slimnīcas pakalpojumus jau tāpat katrs pats sev apmaksā caur polisi vai kešā