Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125792 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #360 : 2021. gada 26. janvāris, 20:37:55 »
Šodien mammu vedu pie daktera. Varat 18 reizes minēt, vai izdevās izrakstīt e-recepti... Tiktāl par e-medicīnu.
Par PCR testiem. Jā, var vērtēt kontekstā ar... Principā, speciālists redz, kurā ciklā PCR līkne ''iet uz augšu''. Vērtējot ar klīnisko gaitu, redzi, ka ''vecai'' infekcijai (kovidam) līkne sāk celties vēlāk.

Taču testējot tūkstošus, nešķirosi pēc cikla cipara. Tāpat laboratorijai nav zināma klīniskā aina. Fiziski, ja sataisa parauga atšķaidījumus, tad iegūst vairākas līknes, kurām sākuma cikls atšķiras (28.-35.cikls) - jo ''šķidrāks'' paraugs, jo mazāka vīrusa koncentrācija.
Bet. Vīrusa koncentrācija var būt zemāka kā infekcijas sākumā, tā beigās. Vīrusa virulencei nekāda sakara ar koncentrāciju - viss atkarīgs no devas, ko dabū inficējamais un no veselas virknes apstākļu (nedaudz pārkarsis, nedaudz nosalis, nedaudz panervozējis utt). Virulenci nosaka ar pavisam citām metodēm un tās nav ikdienā katram testam (pacientam) izmantojamas. B-hepatīta vīruss ir kudī ģiftīgāks pat HIV.
Esmu oficiāli atzīta par nekaitīgu sabiedrībai, bet neriskēšu iet bez jūsu tik nīstā ''uzpurņa", jo neviens (!) nevar galvot, ka mans vīruss kādam nebūs liktenīgs, kaut arī mana vīrusa līkne (starp citu - visas trīs) sāk augt nu jau tikai pēc 40.cikla....
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #361 : 2021. gada 26. janvāris, 20:40:33 »
Ja atgriežamies pie vakcīnas, tad mītnes zemes prese ziņo, ka Eiropa aizliedz iegādāties angļu izstrādāto vakcīnu, lai atriebtos par breksit. Bet, ja nu tā angļu vakcīna ir laba? Un nestāstiet, ka tiek domāts par cilvēkiem, politika un tikai. Kāda? To mēs varbūt kādreiz uzzināsim. Vai arī nē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #362 : 2021. gada 26. janvāris, 20:47:01 »
Vai runa par AstraZeneca?  Kārtējie fluīdi gaisā ;) Tieši šodien domāju, ka jāpajautā tiem, kas seko līdzi, kādi iemesli tās nereģistrēšanai? Kkas nedataisīts, nedapētīts? Vai tas, ko lumbergs saka  :scratch:

Nu, bet redzēs, kas notiks 30.01.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #363 : 2021. gada 26. janvāris, 21:44:17 »
Es atkal dzirdēju ka ES ir nikna uz Zeneku ka tā taisās noraut piegādes ..https://www.apollo.lv/7164919/leiena-vakcinu-razotajiem-ir-japilda-saistibas-pret-es

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #364 : 2021. gada 26. janvāris, 21:48:43 »
Tak viņiem fabrīķis nosvila ar visiem serumiem

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #365 : 2021. gada 26. janvāris, 21:50:13 »
nu bet ko tad šiem kliegt ka ES negribētu ņemt pretī ? :D

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #366 : 2021. gada 26. janvāris, 21:54:50 »
Varbūt tāpēc, ka neņem?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #367 : 2021. gada 26. janvāris, 22:14:23 »
nu bet re kur fon Leiena skaidri un gaiši kviec pretējo

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #368 : 2021. gada 26. janvāris, 23:24:43 »
Tak Eiropa sit kāju pie zemes un prasa, kur Astra Zeneca vakcīnas likusi, laikam kādam pa kluso esot dārgāk notirgojusi, ka nepilda savas saistības un Eiropai vakcīnas nepiegādā. Aš ar tiesu draud.
Patiesībā es nesaprotu - tad nevarēja vien piereģistrēt, tagad bŗēc, ka nedod.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #369 : 2021. gada 26. janvāris, 23:32:56 »
...tur velns kaklu nolauzīs, lai saprastu kurā brīdi birokrāti kā vingro, kā interesēs EZA - man pat nav nojēgas par šo iestādi, bet gan jau sasodīti birokratizēta utt...skaidrs tikai, ka Izraēla kā pirmā tik daudz vakcinēs, lai atkoptos pirmā...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #370 : 2021. gada 28. janvāris, 10:22:23 »
 :coffee: pēkšņi ienāca prātā. Kā tas vispār notiks? Pasaulē ir desmitiem variantu vakcīnu, iespējams, ka būs vēl vairāk. Katrai sava formula. Ja nu man iepotēs kādu vācu variantu un pēc pusgada- gada amerikāņu, vai tas kokteilis nostrādās? Un kā...? Un vai nebūs par daudz organismam visāda veida ķīmijas? Var taču gadīties, ka iepotē kaut ko un nākošā pote katrai konkrētai vakcīnai būs domāta kā papildus deva saskaņā ar vīrusa kārtējo mutāciju. Un ja šamam iepotē kādas citas valsts fantāziju? Organisms kādu laiku brīnīsies, līdz aknas atteiksies piedalīties visai tai vielmaiņu apritē

Atslēdzies daddy

« Atbilde #371 : 2021. gada 28. janvāris, 11:03:37 »
:coffee: pēkšņi ienāca prātā. Kā tas vispār notiks? Pasaulē ir desmitiem variantu vakcīnu, iespējams, ka būs vēl vairāk. Katrai sava formula. Ja nu man iepotēs kādu vācu variantu un pēc pusgada- gada amerikāņu, vai tas kokteilis nostrādās? Un kā...? Un vai nebūs par daudz organismam visāda veida ķīmijas? Var taču gadīties, ka iepotē kaut ko un nākošā pote katrai konkrētai vakcīnai būs domāta kā papildus deva saskaņā ar vīrusa kārtējo mutāciju. Un ja šamam iepotē kādas citas valsts fantāziju? Organisms kādu laiku brīnīsies, līdz aknas atteiksies piedalīties visai tai vielmaiņu apritē

atslābsti, ja neesi mediķis, tuvākā pusgada laikā neko Tev nepotēs (vnk nav ko potēt)... a pēc tam, tad jau redzēs :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #372 : 2021. gada 28. janvāris, 11:05:02 »
tagad, kad izrādās, ka vakcīnu nemaz nebūs tuvākajā laikā, visi sāk satraukties

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #373 : 2021. gada 28. janvāris, 11:57:39 »
Ko tas maina, tuvākā vai drusku tālākā, tāpat jau tas pienāks, nekur nepazudīs. Šī gada laikā, domājams. Ja būs pieprasījums, piedāvājums atradīsies, tāds vai citāds, bez starpības.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #374 : 2021. gada 28. janvāris, 12:29:07 »
nu ja, es arī par to...  :talking: tautai nedrīkst dot laiku fantāzijām. vajag kā ar bomi pa pakausi. iesprauž to poti un tad  cīnās ar sekām. Izdzīvošana, tā ir Tāda loterija. Nu nekas, nākama paaudze, kas ir mazāk apdraudēta, mūs pieminēs savās vēstures grāmatās un anekdotēs. Ķipa:
- Draugi, nu vairs nav labi!
- Tauta(piemiedz aci) - Mēs zinām!