Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125743 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #720 : 2021. gada 27. februāris, 21:45:57 »
Kvadra, beidz propagandu! :)
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #721 : 2021. gada 27. februāris, 21:48:59 »
Kvadra, beidz propagandu! :)
Ūja, ko nu es, kas tad mani, pajoli, klausās. Bet Tev, mediķim, gan nepiedien visādas ķecerības runāt  :n-:   :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #722 : 2021. gada 27. februāris, 21:49:49 »
...kamēr apjautās visus aprūpes nama vecšus (bet, lai apjautātu un veiktu uzskaiti ar ievadi datu bāzēs ir nepieciešami konkrēti cilvēku resursi, kuriem par padarīto pienāktos atalgojums no valsts budžeta) paietu diezgan liels laiks...vienkāršāk visus sapotēt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #723 : 2021. gada 27. februāris, 21:56:49 »
Protams, ka vienkāršāk. Sapotē un noziņo - tikuntik! "Plāns" jāpilda, skaitļus vajag. Par maziem cipariem neviens pa galvu neglaudīs.
Tad kādas Tev vēl vajadzīgas vadlīnijas?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #724 : 2021. gada 27. februāris, 22:00:27 »
Kvadra, ar vārdiem "kopiena" - biju domājusi ģimeni....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #725 : 2021. gada 27. februāris, 22:09:39 »
Arī ģimenē var nebūt vienprātības - kāds vakcinēts, jo ietilpst "prioritārajos", kāds ne un netaisās. Un, pat ja būtu - aprite neaprobežojas tikai ar ģimenes loku. Cilvēki tāpat iet darbā, mācībās, kādās hobiju aktivitātēs. Moderni izsakoties, veido dažādus "burbuļus"  :mrgr: Kā to ķeceru "kopienu" norobežosi? Izlaižot caur filtrācijas nometni un geto iekšā - savādāk nevaru iedomāties, kā šādu atsijāšanu izveikt.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #726 : 2021. gada 27. februāris, 22:10:18 »
Kādas man vajadzīgas vadlīnijas?
Ja tiek paustas emocionālas, nepārbaudītas un  uz faktiem neapstiprinātas ziņas, tas man nav pieņemami.
Ja man saka, ka Latvijā ir noteikta obligāta vakcinēšanās pret covidu, tad es gribu zināt kur tas rakstīts. Jo man tāda informacija nav. Ja man tiek dota norāde uz Lielbritānijas mājas lapu, tad man ir pilnas tiesības to neattiecināt uz Latvjiju. Jo lielbritānija, cik man zinams, nav pat vairs EU savienībā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #727 : 2021. gada 27. februāris, 22:13:06 »
 :rat:  jā, LV vienīgajai no PVC ir citas, unikāli izstādātas vadlīnijas...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #728 : 2021. gada 27. februāris, 22:14:42 »
Sacerējies, ka dos kāds pirms vēlēšanām atslepenotu rīkojumu vai plānu. Un nav jau arī steigas, vēl jau vakcīnas noliktavā liekas nestāv.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #729 : 2021. gada 27. februāris, 22:20:03 »
Tuk, atvaino, bet vēlreiz: kurš Tevi spiež vakcinēties? Tevi poliči ir "sašņorējuši" un ar varu aizveduši vakcinēties? Jā tā, tad gan piekrītu, ka tas nav ne tikai demokrātiski, bet tas pat ir noziegums.

Ir tāds jēdziens kā maigā vara. Redzi, kad būs ieviestas tās covidpases, tas arī būs spiediens. Un no demokrātijas vairs ne smakas tad nebūs.
Un vēl. Kādēļ potētais, kurš tāpat spējīgs izplatīt vīrusu būs priviliģētāks, kaut ceļojot, par nepotēto kuram, kā tu saki, jāsēž savā kopienā, kā tu dēvē ģimeni. Visi vienlīdzīgi daži vienlīdzīgāki? Tas tiešām tevī nerada pārdomas par procesa dīvainībām?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. februāris, 22:31:01 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #730 : 2021. gada 27. februāris, 22:23:37 »
Pagaidām jau nevienam pakaļ neskrien. Bet kā tur būs ar "demokrātiju" un "brīvprātību", to mēs redzēsim, kad iepirkto vakcīnu skaits pārsniegs potēties alkstošo pilsoņu skaitu. Un uz to jau ilgi nebūs jāgaida.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #731 : 2021. gada 27. februāris, 22:26:50 »
Tuk, ..tad, kad tā būs, tad varēsi bļaut. Un es būšu pirmā, kas pievienosies. Bet tagad...atvaino, tukša demagoģiska muldēšana.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #732 : 2021. gada 27. februāris, 22:32:03 »
Pif, kādā pasaulē Tu dzīvo? Nav obligāti? Pasaki to tam darba devējam, kurš visus savus darbiniekus aizsūtīja potēties piespiedu/brīvprātīgi, citādi būšot melnajā sarakstā un prēmijas kā arī medicīnisko apdrošināšanu neredzēt. Zinu konkrētu. Kā domā, kurš iebilda? Arodbiedrībai sūdzējās? Kolektīvajā darba līgumā par potēm nekas nav teikts. Toties par veselības apdrošināšanu - ir. Un?
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #733 : 2021. gada 27. februāris, 22:32:57 »

Tuk, ..tad, kad tā būs, tad varēsi bļaut. Un es būšu pirmā, kas pievienosies. Bet tagad...atvaino, tukša demagoģiska muldēšana.
Tieši tikpat demagoģiska kā tava...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #734 : 2021. gada 27. februāris, 22:39:11 »
Camma, ...ciest nevaru "tos pagaldē kulaku vīstītājus"...ja ir konkrēti fakti, tad ir jāreaģē...
..pag, pag...vai tad tagad potēties var kurš katrs? Kurā  darba sfērā darbojas tas nelietis, kurš piespiež padotos poteties? Ja runa par mediķiem, tad potēties ir viņu pienākums.