Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125664 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #945 : 2021. gada 12. marts, 23:01:29 »

Jā, ir profesijas, kurās strādājošiem vakcinēšanās tiek uzlikta kā pienākums. Un? Kur problēma? Negribi nestrādā. Atrunas, ka pirms daudziem gadiem esi cītīgi mācījies, apguvis tieši šo  arodu, esi labs speciālists un negribi neko mainīt. Nu tas ir stagnējoši.

Nu, un kurās profesijās tad ir tas pienākums nevis brīvprātīgs lēmums? Varbūt jau tā nīkulīgajam skaitam mediķu pamest savu darbu, jo infa ir visaptverošāka kā vienkāršam mirstīgajam, kurš lasa vien par ārkārtas stāvokli un tā noteikumiem?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #946 : 2021. gada 12. marts, 23:03:43 »
NBS piemēram.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #947 : 2021. gada 12. marts, 23:07:17 »
Tuk, vai es kaut vienā komentārā esmu apgalvojusi, ka vakcinacija ir obligāta?! Latvijā un citur? Tieši otrādi: saku, ka nav obligāta, tik pieļauju iespēju, ka tiem, kuri nevakcinēsies, būs kaut kādas neērtības.

Kādēļ pieļauj iespēju demokrātijā, ka dažu iespējas, pārākas tādēļ, ka pie b r ī v p r ā t ī g a s  izvēles vakcinēties vai nē, izvēle nesakrīt ar tavējo?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #948 : 2021. gada 12. marts, 23:10:57 »
NBS piemēram.

Ai, no to jau es minēju, kad iepriekš diskutējām un tas attiecas vien uz ārvalstu misijām. Militāristi nekad nav bijuši "tauta vulgaris".

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #949 : 2021. gada 12. marts, 23:12:53 »
....Ja ar demokrātiju saprot Ļeņina dižo citātu: "No katra pēc spējām, katram pēc vajadzībām"...

Vēlos vienādus noteikumus.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #950 : 2021. gada 12. marts, 23:17:31 »
Kāpēc tikai ārvalstu misijām?
Aizsardzības ministrs ir paziņojis, ka armijā vakcinēšanās pret Covidu tiek plānota obkigāta.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #951 : 2021. gada 12. marts, 23:18:21 »
Tikko precizēju no pirmavotiem. eNBeeS tiešam visus vakcinēs grib vai negrib. pagaidām tikai neesot to vakcīnu.
Visi kas negrib var brīvi staigāt(prom), tieši tik vienkārši.tā Pifs lai neispringst ... buus jau lab.. pote nāk :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #952 : 2021. gada 12. marts, 23:20:14 »
....Ja ar demokrātiju saprot Ļeņina dižo citātu: "No katra pēc spējām, katram pēc vajadzībām"...

Vēlos vienādus noteikumus.

:rat: viss skaidrs, atklanos  :smej:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #953 : 2021. gada 12. marts, 23:25:04 »
...Atklanies uz veselību.
Ja es riskēju, tad tas ir tikai godīgi, ka citi arī riskē...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #954 : 2021. gada 12. marts, 23:27:09 »
Ļauj nu tomēr katram pašam vērtēt riskus. Ne es Tev cukura karotītes pie kafijas skaitu, ne Tev man ar vakcīnu pakaļ jāskrien. Visi pieauguši, patstāvīgi cilvēki.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #955 : 2021. gada 12. marts, 23:30:49 »
Pif, nu nav taču vakcīnu, nesaproti??? Pat ja gribētu, nav iespējas vakcinēties vai tu driķē tos karastāvokļa tekstus vai nē... Riskē visi un visu mūžu. Visa dzīve ir risks.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #956 : 2021. gada 12. marts, 23:34:14 »
Šo neauglīgo diskusiju uzsāku tikai tāpēc, ka ir personāži (un diskusijas laikā  atkārtoti pārliecinājos, ka tādi ir), kuri konstruktīva dialoga vietā izvēlas vieglāko - sarkastiskus aizvainojumus.
Varam nebūt vienisprātis par demokrātijas pamatiem un citām lietām, bet noniecināt, apsaukāties, tas  nav labas komunikācijas paraugs.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #957 : 2021. gada 12. marts, 23:40:06 »
Tak nopietni??? :scratch: es eju prom ,ja mani apsaukā ..nevis vēl speciāl uzmetu garu ...beidz pārmest citiem , pa pats/pati nevari atrast mieru sevī.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #958 : 2021. gada 12. marts, 23:41:39 »
Varam nebūt vienisprātis par demokrātijas pamatiem un citām lietām, bet noniecināt, apsaukāties, tas  nav labas komunikācijas paraugs.

Emmm... es par demokrātiju. Tiešām apsaukājos un noniecināju?  :scratch:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #959 : 2021. gada 12. marts, 23:48:30 »
Nè Tuk. Ne tu...nevajag visu uztvert personìgi.