Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125318 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1020 : 2021. gada 19. marts, 20:14:38 »
 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :laugh: :laugh: :laugh:
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1021 : 2021. gada 19. marts, 20:24:08 »
 :rat: :rat: :rat: :rat: :rat: :rat: :rat:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1022 : 2021. gada 19. marts, 20:39:51 »
... antivaxeri...veseli 7! :)

Vēl viens skaitītājs, statistiķis  :mrgr:  Atslēgas vārds "veseli"  :rofl:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1023 : 2021. gada 19. marts, 20:53:37 »

Vēl viens skaitītājs, statistiķis  :mrgr:  Atslēgas vārds "veseli"  :rofl:
vēl viena no viduslaikiem un statistikas kā zinātnes noliedzēja!  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1024 : 2021. gada 19. marts, 20:58:34 »
Vai't es noliedzu? Es konstatēju faktu! :P  :rofl:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1025 : 2021. gada 19. marts, 21:03:44 »
Vai't es noliedzu? Es konstatēju faktu! :P :rofl:
vienīgi smiekli ir tādi pamuļķīgi...hi,hi  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1026 : 2021. gada 19. marts, 21:28:06 »
Man vienalga par statistiku, bet loģika gan šķita gaužām dīvaina
...kad es būšu saņēmis otro poti, tad man šī sāga ar kovidu būs beigusies - ne man uztraukums, ne interese - kas tur ar tiem kovida rezultātiem! :) ...taču jums, antivaxeri, šis stress un neziņa turpināsies fgviņzin cik ilgi...jūs sevi katru dienu pārliecināsiet, ka pareizi darāt, ka nevakcinējaties, ka viss būs labi, bet garantēju, ja esat cilvēki domājoši, jums katru dienu būs šaubas un bailes par izvēles pareizību un tā visu šo pandēmijas laiku, kurš dievs vien zin, kad beigsies...nu, ok, turpiniet tik stresot, bet es nākošo nedēļu gaidu zvanu no vakcīnas organizatoriem! :)
Lai nu Dies' Tev dod, nakat, saņemt to kāroto poti, justies pasargātam un iemantot sirdsmieru. Man nudien nav žēl. Bet Tu smagi kļūdies, uzskatīdams, ka man ir stress un šaubas par savu izvēli. Šaubu nav un baiļu saslimt arī nav. Bažīgu dara vienīgi gaidāmais vakcīnpresings, bet nu, kā saka, risināsim problēmas ienākšanās kārtībā. Pagaidām ir miers, un labi.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1027 : 2021. gada 19. marts, 21:39:52 »
...jūs sevi katru dienu pārliecināsiet, ka pareizi darāt, ka nevakcinējaties, ka viss būs labi, bet garantēju, ja esat cilvēki domājoši, jums katru dienu būs šaubas un bailes par izvēles pareizību un tā visu šo pandēmijas laiku, kurš dievs vien zin, kad beigsies...nu, ok, turpiniet tik stresot, bet es nākošo nedēļu gaidu zvanu no vakcīnas organizatoriem! :)

man personīgi ne šaubu, ne stressa. jo mazāk streso, jo labāk imunsistēma turās un asinsspiediens normas robežās :) .  toties maniem kolēģiem, kas paspēja saņemt pirmo Astra Zeneca devu ir stress, jo FI pārtrauca uz laiku tās lietošanu. kas nu būs, ka otro devu nesaņems, krustot jau vakcīnas nedrīkst.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 19. marts, 21:54:19 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1028 : 2021. gada 19. marts, 21:44:15 »
Man vienalga par statistiku, bet loģika gan šķita gaužām dīvaina Lai nu Dies' Tev dod, nakat, saņemt to kāroto poti, justies pasargātam un iemantot sirdsmieru. Man nudien nav žēl. Bet Tu smagi kļūdies, uzskatīdams, ka man ir stress un šaubas par savu izvēli. Šaubu nav un baiļu saslimt arī nav. Bažīgu dara vienīgi gaidāmais vakcīnpresings, bet nu, kā saka, risināsim problēmas ienākšanās kārtībā. Pagaidām ir miers, un labi.
kvadra, beidz mānīt sevi...tas, ka tik aktīvi esi vakcīnu noliedzēja, tieši runā pretējo...Tu esi stresā kā nekad un lielākā muļķība, ka uzskati sevi par gudrāku zinātniekiem, kuri šo jautājumu pēta...nerunāsim par biznesu, kur tiešām daudz netīra, bet zinātnieks, kurš pēta dabas procesus un cenšas tos izzināt ir patiess, jo tā ir viņu dzīves jēga un motivācija...es šos apskaužu, jo man sen tādas vairs nav...skaidrs, ka gudrs cilvēks šaubās un ja mūsu informācijas laikā šīs šaubas tiek reproducētas, tad vairs neredz to rezultātu....mediji producē tik bailes un šaubas...nav labākas tēmas kā plūdi Indijā, nogāzusies lidmašīna Brazīlijā, vai nomiris  90 gadus vecs norvēģis pēc vakcīnas...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1029 : 2021. gada 19. marts, 21:47:36 »
ne man šaubu, ne man stressa. jo mazāk streso, jo labāk imunsistēma turās un asinspiediens normas robežās :) .  toties maniem kolēģiem, kas paspēja saņemt pirmo Astra Zeneca devu ir stress, jo FI pārtrauca uz laiku tās lietošanu. kas nu būs, ka otro devu nesaņems, krustot jau vakcīnas nedrīkst.
ar Astra Zenecca viss ir ok, farmu cīņa...tirgū ienāk Johnson&Johnson - lielāks spēlētājs, kurš nokavējis startu... :mrgr:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1030 : 2021. gada 19. marts, 21:52:54 »
ar Astra Zenecca viss ir ok, farmu cīņa...tirgū ienāk Johnson&Johnson - lielāks spēlētājs, kurš nokavējis startu... :mrgr:

tas ir skaidrs, ka notiek cīņa par tirgu un par to, kurš kuram biezāku aploksni pasniegs. farmak.firmu ienākumi ir mērami jau miljardos, tā kā vajag tikai zināt, kam aploksni iedot.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1031 : 2021. gada 19. marts, 22:30:14 »
...vai nomiris  90 gadus vecs norvēģis pēc vakcīnas...

Tā gluži nav. AZ gadījumā tie trombi varētu veidoties no 20-50 gadus veciem, pārsvarā sievietēm. Zviedri un Norvēģi vēl nogaida un nesteidz atsākt vakcināciju.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1032 : 2021. gada 19. marts, 22:52:03 »

Tā gluži nav. AZ gadījumā tie trombi varētu veidoties no 20-50 gadus veciem, pārsvarā sievietēm. Zviedri un Norvēģi vēl nogaida un nesteidz atsākt vakcināciju.
jebkurā gadījumā ir runa par gadījumiem tur tālu aiz komata....tie ir pieļaujami zaudējumi kara laikā....un tas viss ir mediju izpūsts reitingam...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1033 : 2021. gada 19. marts, 23:02:18 »
Njā, ja tie vien procenti tālu aiz komata, ne tavi tuvie un mīļie.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1034 : 2021. gada 19. marts, 23:38:05 »
Njā, ja tie vien procenti tālu aiz komata, ne tavi tuvie un mīļie.
zini, vienmēr psiholoģiskai veselībai ir labāk darīt to, ko saka zinātne, kā pretoties...jo tad pārdzīvojumi būs lielāki...var sanākt, ka kāds mīļais nomirs ( te nevajag runāt daudzskaitlī, jo vairāki nenomirs)...taču ja darīsi kā zinātne ieteiks, būs mazāk pārmetumu sev , kā-  ja ignorēsi zinātnes ieteikumus