Man vienalga par statistiku, bet loģika gan šķita gaužām dīvaina Lai nu Dies' Tev dod, nakat, saņemt to kāroto poti, justies pasargātam un iemantot sirdsmieru. Man nudien nav žēl. Bet Tu smagi kļūdies, uzskatīdams, ka man ir stress un šaubas par savu izvēli. Šaubu nav un baiļu saslimt arī nav. Bažīgu dara vienīgi gaidāmais vakcīnpresings, bet nu, kā saka, risināsim problēmas ienākšanās kārtībā. Pagaidām ir miers, un labi.
kvadra, beidz mānīt sevi...tas, ka tik aktīvi esi vakcīnu noliedzēja, tieši runā pretējo...Tu esi stresā kā nekad un lielākā muļķība, ka uzskati sevi par gudrāku zinātniekiem, kuri šo jautājumu pēta...nerunāsim par biznesu, kur tiešām daudz netīra, bet zinātnieks, kurš pēta dabas procesus un cenšas tos izzināt ir patiess, jo tā ir viņu dzīves jēga un motivācija...es šos apskaužu, jo man sen tādas vairs nav...skaidrs, ka gudrs cilvēks šaubās un ja mūsu informācijas laikā šīs šaubas tiek reproducētas, tad vairs neredz to rezultātu....mediji producē tik bailes un šaubas...nav labākas tēmas kā plūdi Indijā, nogāzusies lidmašīna Brazīlijā, vai nomiris 90 gadus vecs norvēģis pēc vakcīnas...