Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125108 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1155 : 2021. gada 11. aprīlis, 21:27:02 »
Vispirms gan potēja mediķus

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1156 : 2021. gada 11. aprīlis, 22:40:05 »
patīk, kvadra, man tas tavs optimisms, ka Tev būs kaut kad vēlāk laiks to izvērtēt....vēl būtu pareizi saprast, ka par to laiku (Tavu vēlāko) globāli rūpējas citi, kuri ierobežo šo pandēmiju....jā, ir kļūdas kā visiem, kuriem jāpieņem lēmumi par nezināmo, varbūt pat pārspīlēti lēmumi, bet lietās ar nezināmu vīrusu labāk pārspīlēt kā nenovērtēt...jā, mirst veči - nu, tur viņiem ir dabisks ceļš, bet jaunajiem it jādzīvo un jāpriecājas par dzīvi...iespējams šis vīruss tikai sakārto lietas, lai uz pasaules nav pārāk daudz veču....tas iespējams cilvēcei ir veselīgi....turpini tik aģitēt, ka vakcīnas ir kaitīgas....

Kur es ko aģitēju?! Teicu, lai katrs dara kā grib, ka tikai pats laimīgs. Tak ej novakcinējies beidzot, lai tiec pie sirdsmiera un nav jāvaimanā bez gala un malas.
Jā, man laiks būs! Un par to gādāju es pati - tā, kā uzskatu par sev vajadzīgu!  Gluži tāpat, kā dzīvoju un priecājos par dzīvi! Ko arī Tev novēlu!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1157 : 2021. gada 11. aprīlis, 23:07:40 »
kā neaģitē?...tak visu pandēmijas laiku forumā stāsti, ka to "draņķi" sev nevakcinēsi...esi pati paskaitījusi cik reizes šo savu domu afišējusi un noniecinājusi vakcināciju, par kuru Tev nav nekādas nojēgas? ...diemžēl arī aprobežotas tumsonīgas, zinātnē nepierādītas domas ir lipīgas tukšiem prātiem....vēlreiz pierādās tas pats, kas katrās Saeimas vēlēšanās...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1158 : 2021. gada 12. aprīlis, 08:43:57 »
kā neaģitē?...tak visu pandēmijas laiku forumā stāsti, ka to "draņķi" sev nevakcinēsi...esi pati paskaitījusi cik reizes šo savu domu afišējusi un noniecinājusi vakcināciju, par kuru Tev nav nekādas nojēgas?
Nakat, izlasi vēlreiz savu tekstu.
Cilvēks pastāsta ko darīs vai nedarīs - aģitācija. Pauž viedokli, kuram Tu nepiekrīti - aģitācija.
Vai ar vīrieti jau pārgulēji? Tie taču arī mauc propagandu un krietni masīvāku.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1159 : 2021. gada 12. aprīlis, 09:05:56 »
Es saku ko domāju un darīšu tā, kā uzskatu sev par pareizāko esam. Un Tev ir tieši tādas pat tiesības un iespējas rīkoties pēc saviem uzskatiem. Neesi mazais bērns, un kvadra nav mamma, kas jāklausa un kuras stērbelē jāturas. Dari pa savam! Kurš vainīgs, ka Tu joprojām nespēj ne izlemt, ne rīkoties, tikai vāries un vaino svešu tanti, ka tā nez kādēļ nevakcinējas?  Pašam bail no tās "zinātniski pierādītās" vakcīnas, tad nu izdomā visādus ieganstus, kāpēc vēl to neesi saņēmis - jābrauc tālu, laika nav, kvadra neļauj. I hočetsa, i koļetsa, i mamka ņe veļit  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1160 : 2021. gada 12. aprīlis, 09:31:40 »
Laikam domā kā padlaikos, ja par ko neraksta, tad tā nav... :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #1161 : 2021. gada 12. aprīlis, 09:35:05 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1162 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:20:31 »
Nakat, izlasi vēlreiz savu tekstu.
Brom, nelien!  :)     
Ievērojiet zolīda kautiņa noteikumus - tikai pa vienam!     
Pa priekšu pieveikšu antivakseru bara vadoni, bet pēc tam ar "peškām" !  :murmur:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1163 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:30:23 »
Pa priekšu pieveikšu antivakseru bara vadoni, bet pēc tam ar "peškām" !  :murmur:

:D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1164 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:31:42 »
Brom, es, kā mēdz sacīt, neesmu kūdītāja, bet par "pešku" gan apvainotos! :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1165 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:33:37 »

P.S
Un par antivaxeriem arī Tev nebūs taisnība, tb, Tu pats esi tā izdomājis.
Nepiekrišana nav aģitēšana.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1166 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:35:33 »
MK 09.06.2020. noteikumu Nr. 360 pielikumā ir Vakcinācijas veidlapa

Un tajā pirmais jautājums ir: Vai Jums ir alerģija pret jebkuru no vakcīnas sastāvā esošajām vielām (polietilēnglikols (PEG) vai citas pegilētu molekulu saturošas vielas, lipīdi).

Ha-ha, kur ir vakcīnas sastāva ķīmiskā formula? Visi ir ķīmiķi un zin kura viela viņiem izraisa alerģiju?
Kuram ierindas pilsonim,kurš nav ķīmiķis, kaut ko izsaka tur iekavās norādītie nosaukumi?

Un jautājums: Vai Jums ir grūtniecība?
Kā tad to var ar 100% pārliecību apliecināt vai noliegt? Agru grūtniecību tests nemaz vēl neuzrāda.

Sviests.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1167 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:39:14 »

Nu... cilvēks pats savā blociņā ir sadalījis par un pret nometnes.
Tas, ka ne visi ir pauduši savu nostāju, netraucē pieskaitīt vienai vai otrai pusei.

Apvainoties gan neredzu par ko - ad hominem norāda uz argumentu trūkumu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1168 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:49:19 »
Brom, redz es speciāli ieliku to vārdu "peška", lai redzētu reakciju....šī citāta autore to uzreiz izmanto, lai nolektu no ringa un tur iemānīt tevi :mrgr: ...tādi jau ir "vadoņi"...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1169 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:50:16 »
...gribētos gan redzēt, kā Nakats panāks Kvadras viedokļa maiņu...  :mrgr: 
 :just_popcorn:   :just_popcorn:   :just_popcorn: