Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125374 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1500 : 2021. gada 27. maijs, 13:08:09 »
kvadra, tu neesi muļķe, arī tavi šeit plusu licēji nav, ja ir Tavā vecuma grupā...zini, es pats apmēram līdz 50 gadiem domāju kā Tu, tagad lasot to, ko raksti ir dežavū - oi, cik pazīstami..bet cilvēkam pārkāpjot to maģisko pusmūža slieksni, kas katram ir atšķirīgs, sāc citādi uz visu iepriekšējo raudzīties un pārvērtēt...jā, tautas līdzekļi - ceļmallapa, pelašķis utt ir ok, bet tas nav risinājums, vari to imunitāti trenēt cik gribi, bet kaut kas nejaušs mūsdienās to pārvērš par nulli...es ar Tevi tik pacietīgi runāju, jo esmu pārliecināts, ka pārvarēsi to pusmūža slieksni un sāksi izvērtēt visu ne ar to pusaudžu laika gūto noliedzošo dzīves uzskatu, bet jau kā reāls cilvēks...tev tam ir potenciāls! :) 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1501 : 2021. gada 27. maijs, 13:27:46 »
Kvadra, tas nav korekti. Tu apstrīdi manu analoģiju. Kad es norādu, ka Tev nav taisnība, tad Tu paziņo, ka tas Tevi neinteresē.
Jā, kāpēc gan lai interesētu piemērs par slimību, kas ir izskausta :)
Labi, lai būtu.
https://1796web.com/vaccines/opinions/wallace/summaryproofs/wallace.htm
Bet īss rezumējums - ne Tu zini, ne es zinu, kā tur patiesībā ar tām bakām bija. Versijas ir dažādas, var brīvi izvēlēties, kam ticēt. Bet tā ir tikai ticība, nekas vairāk.

Atslēdzies Spārka

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1503 : 2021. gada 27. maijs, 13:36:16 »
kvadra, tu neesi muļķe, arī tavi šeit plusu licēji nav, ja ir Tavā vecuma grupā...zini, es pats apmēram līdz 50 gadiem domāju kā Tu, tagad lasot to, ko raksti ir dežavū - oi, cik pazīstami..bet cilvēkam pārkāpjot to maģisko pusmūža slieksni, kas katram ir atšķirīgs, sāc citādi uz visu iepriekšējo raudzīties un pārvērtēt...jā, tautas līdzekļi - ceļmallapa, pelašķis utt ir ok, bet tas nav risinājums, vari to imunitāti trenēt cik gribi, bet kaut kas nejaušs mūsdienās to pārvērš par nulli...es ar Tevi tik pacietīgi runāju, jo esmu pārliecināts, ka pārvarēsi to pusmūža slieksni un sāksi izvērtēt visu ne ar to pusaudžu laika gūto noliedzošo dzīves uzskatu, bet jau kā reāls cilvēks...tev tam ir potenciāls! :) 
Ui, nevaru, man tagad būtu jājūtas glaimotai par "potenciālu"?  :smej:

Domā, es nesaprotu, ka ar gadiem veselība klāt nenāk? Tikai ko tas maina? Tāpat, ja gribi dzīvot, jāturpina uzturēt. Jā, droši vien tam vajadzēs vairāk līdzekļu kā jaunībā. Bet, jebkurā gadījumā, mēs katrs uzturēsim veselību pa savam - lietojot to, ko uzskatīsim par vēlamu esam, un izvairoties no tā, ko uzskatīsim par kaitīgu. Par pēdējo punktu mūsu uzskati dalās. Tas arī viss.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1504 : 2021. gada 27. maijs, 13:38:44 »
Aizpagājušā gadsimta avots? https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Russel_Wallace#Anti-vaccination_campaign
Ņemam svaigāku: https://www.news-medical.net/health/Smallpox-Evolution.aspx
Svaigāks automātiski nozīmē - patiesāks?
Varbūt vienkārši mūsdienu politikas piekoriģētāks?  :mrgr:  (Ak, šī prostitūta vēsture!)  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1505 : 2021. gada 27. maijs, 13:43:04 »
Apstrīdēt baku potēšanas efektivitāti no Tavas puses ir stratēģiski aplami :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1506 : 2021. gada 27. maijs, 13:43:42 »
Man gribas pajautāt par cipariem, jo man Covid tēma ir nogājusi no skatuves, galīgi nekam nesekoju līdzi.

Vai cipari patiešām atbilst pandēmijai?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1507 : 2021. gada 27. maijs, 13:56:42 »
Apstrīdēt baku potēšanas efektivitāti no Tavas puses ir stratēģiski aplami :)
Es tikai saku, ka viss ir relatīvs un arī to var apstrīdēt, ja grib šajā jautājumā rakties.
Bet, ja jau velkam paralēles ar bakām, tad atceramies arī, ka tās izzuda (labi - ar vakcināciju izskauda!) - cik? - kādu 100-150 gadu laikā? - tad nu neceriet, ka covids  ar vakcināciju izbeigsies nākamgad ap pusdienlaiku. 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1508 : 2021. gada 27. maijs, 13:59:06 »
man kkā mēle negrozās Covid salīdzināt ar bakām un pat ne spāņu gripu ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1509 : 2021. gada 27. maijs, 14:00:26 »
Es tikai pieskatu, lai argumenti ir korekti :)
Nekur neesmu teikusi, ka vakcīnas tūlīt glābs pasauli.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1510 : 2021. gada 27. maijs, 14:01:36 »
man kkā mēle negrozās Covid salīdzināt ar bakām un pat ne spāņu gripu ;)
Man arī ne. Un pēc skaitļiem arī šī "pandēmija" nav nekāda pandēmija. Kas vēl jo vairāk liek apšaubīt visu, ko šai sakarā bīda oficiālā politika.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1511 : 2021. gada 27. maijs, 14:07:08 »
Es tikai pieskatu, lai argumenti ir korekti :)
Nekur neesmu teikusi, ka vakcīnas tūlīt glābs pasauli.
Un es neesmu sacījusi, ka NEKĀDAS vakcīnas nekam neder. (Kaut kur jau minēju - es trušus potēju, tātad neesmu absolūits antivaxeris  :mrgr: ), bet šajā gadījumā - nodedzināt māju, lai izskaustu tarakānus, man šķiet pārāk drastisks līdzeklis. Labāk es ar viņiem kaut kā sadzīvošu  :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1512 : 2021. gada 27. maijs, 14:34:29 »
Nu nez, tikko ar kārtējo Indijas kolēģi runāju, kas tikko pats smagi izslimojis - sauc to par pandēmiju vai nesauc, zaraza ir drausmīga, ja tevi skar nopietni. Viņam pirmais komentārs tāds: vakcinējieties, jo to vajag, ir sasodīti grūti.

Par bakām pastāsts iz ģimenes vēstures. Vecvectēvs, būdams kārtīgs latviešu lauku vecis, neļāva bērnus vakcinēt pret bakām. No sešiem bērniem izdzīvoja divi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1513 : 2021. gada 27. maijs, 15:15:43 »

Vai tik es neesmu vecāka par Nakatu.. kas zina, bet esmu plusu licēja Kvadrai ja ne reāli, tad domās, jo nav laika te likt plusus :D
Apbrīnoju Kvadras cīņas sparu un pacietību  :yes:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1514 : 2021. gada 27. maijs, 15:19:00 »
Katalina Kariko esot viena no galvenajām pie pfizer vakcīnas pret COVID19 izveidotājām, tikšot izvirzīta nobelim un droši, ka laikam jau saņems!   
https://en.wikipedia.org/wiki/Katalin_Karik%C3%B3   

tagad strādāšot pie vakcīnas pret vēzi!  :thinking: :scratch:

visi lielie pareģi bļauj, ka teju teju vēzis tapšot uzvarēts